Igazi rangadó színhelye volt a Mezőkövesdi Városi Sportcsarnok ma, a Balmazújvárost láttuk vendégül.

 

 

Tavaly még a legfelső osztályban csapott össze a két gárda, idén mindkét egyesület egy osztállyal lejjebb vitézkedik. Nagy volt tehát a presztízs, főleg úgy, hogy a Balmaz soraiban több, ex-kövesdi játékos is helyet kapott.

 

MKC – Balmazújvárosi KK 30:26 (18:13)

MKC: Tóth, Bartók – Menyhárt 5, Kovács 3, Zelei 4, Padla 2, Jancsó 6 (3), Sándor 4, Jóga 5, Fábián, Vojinovic 1, Rozmán, Horváth, Hangyel, Dohány    Szakvezető: Drizner Péter

Balmazújvárosi KK: Nagy I. 2, Karap, Temesvári 2, Kiss R. 1, Nagy N., Pásztor I., Csontos 1, Kovács J., Pavlovic 8 (3), Mátó 5, Pethő 1, Curuvija 2, Balda 2, Teleki, István 1, Dobi    Szakvezető: Juan Javier Cabanas

Kiállítások: 4, illetve 8 perc

Kizárás: Kovács B. (ütés)

Büntetők: 3/3, illetve 3/3

 

Drizner Péter így értékelt: “Az elején picit más felállásban kezdett a Balmaz, mint vártuk, egy sérülés miatt, ez kisebb problémát okozott. Aztán amikor a várt felállásban voltak a pályán, amire készültünk, el tudtunk lépni 5 góllal. 40 mp-el a félidő vége előtt 15-13-ra módosult az állás 15-10-ről. Ekkor kaptunk egy hetest, majd produkáltunk 40 mp alatt egy 3-0-ás szériát. Ez egy olyan pluszt adott, amivel el tudtuk kezdeni könnyen a második félidőt., az ellenfél pedig kicsit megzavarodott. 

Az első 10 percet 7-2-re nyertük meg a második félidő elején, ekkor el is dőlt a mérkőzés, már csak azt vártuk, hogy leteljen az idő. Ez annyira jól sikerült, hogy kicsit szorosabb lett a vége. Kovács Bence kiállítása jogos volt, nem is reklamáltunk. 

A győzelem igazi csapatmunka eredménye, mind védekezésben, mind támadásban jól játszottunk. A folytatásban kedden Nyíregyháza, Magyar Kupa, majd a hétvégén Balassagyarmat!”

 

Képgaléria IDE KATTINTVA érhető el! 

 

Csapatunk továbbra is veretlen és a második helyen áll a tabellán.

 

További eredmények:

Nyíregyházi SN Kft. – Mol Pick Szeged U20   39:22

Békés Drén KC – Törökszentmiklósi Székács   26:21

ÓAM-Ózdi KC – Törökszentmiklósi KE    29:25

 

Holnap játszák: 

Contitech FKSE-Algyő – KTE-automatika.hu

DEAC NK Kft. – Balassagyarmati Kábel SE 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategória: Mérkőzések

8 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?