A múltheti nyíegyi meccs után ezúttal hazai pályán lép pályára a csapat.

 

 

Drizner Pétert kérdeztük a vasárnapi meccs előtt.

 

 

 

1. Nagyszerű győzelem volt a múlt heti, Nyíregyházán. Hétfőn pihenőnap várt a srácokra, azóta pedig az előző hetekhez hasonlóan zajlik a felkészülés? 

 

Igen, kedden kezdtük el a felkészülést a mérkőzésre, 7 edzéssel és 2 videózással készültünk, ma (szombaton) délután lesz az utolsó edzésünk.

 

 

 

2. Sikerült feltérképezni a Kecskemét játékát?

 

Ilyenkor mindig azt gondoljuk, hogy igen, de az igazi választ erre a kérdésre vasárnap 18 órától szeretnénk megadni.

 

 

 

3. Az utolsó hazai meccs ősszel. Forralt bor, puncs a szurkolóknak, igazi fesztivál hangulatra lehet számítani a lelátón. Mi lesz a pályán, mit láttál a videókon?

 

Fesztivál hangulat biztosan nem, nagy harc és szoros mérkőzés várható, a Kecskemét sokkal jobb annál, mint amit a tabellán elfoglalt helyezése mutat. Több mérkőzésen nagyon kis dolgokon múlt, hogy jobb eredményt érjenek el, például a legutóbbi idegenbeli mérkőzésen, ahol szinte ugyanúgy, nyert helyzetből engedték ki a kezükből a győzelmet. Mint minden mérkőzést, ezt is a védekezés fogja eldönteni, ott kell megnyernünk a csatát. 

 

 

+1. Hangyel Norbi visszatért, újra teljes a csapat. Egészségesen, önbizalommal telve várják a srácok a meccset?

 

Nagyon örültünk, hogy a héten már újra velünk volt Norbi. Igen, az önbizalommal nincs most probléma, elvárás is a csapattal szemben, hogy a listavezető magabiztosságával lépjenek pályára, de ez nem csaphat át könnyelmű megoldásokba. Erről egyrészt beszéltünk a héten, másrészt a vezéregyéniségeink ennek a lehetőségét csírájában fogják elfojtani, ebben biztos vagyok. 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategória: Mérkőzések

10 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?