Vereséget szenvedett a csapat a Magyar Kupa II. fordulójában, Nyíregyházán.

 

 

A felkészülési időszakot is ideszámolva, az idénybeli első vereség egyben a búcsút is jelentette a Magyar Kupa küzdelmeitől. 

 

 

Nyíregyházi SN Kft. – MKC  34:29 (16:15)

Nyíregyházi SN Kft.: Oláh, Gadnai – Vasas 4, Horvácki, Boda 3, Dobi, Tóth P. 2, Takács, Varga 3, Kurbely 9 (1), Gyimesi, Gidai 4 (1), Nagy Cs. 2 (1), Gubó 2, Priczel 4, Székely    Szakvezető: Bécsi János 

MKC: Tóth, Bartók L. – Jancsó 4, Kovács B. 3, Sándor 1, Fábián 1, Vojinovic 7 (1), Rozmán, Padla 6 (2), Horváth, Zelei 2, Jóga, Hangyel 1, Dohány, Menyhárt 4    Szakvezető: Drizner Péter 

Kiállítások: 2, illetve 4 perc

Büntetők: 3/3, illetve 4/3 

 

Drizner Péter értékelése: ” Sajnos a gyors indításaink nem ültek, sokat elrontottunk belőlük. Nagy pozitívuma a mérkőzésnek, hogy a Padla – Vojinovic – Kovács Bence tengelyt élesben tudtuk kipróbálni, a mérkőzések során első ízben. Nyilván nem ment minden hibátlanul, de alakul majd. 

Nem tudtunk olyan végjátékot játszani, amilyet elképzeltünk akár a meccs előtt, akár az első félidőben, mert folyamatosan a Nyíregy vezetett 4-5 góllal. Meg kell elégednünk most ezzel az eredménnyel, a bajnokságra koncentrálunk most már.

A bajnokság közben a csapatoknak -nem csak nekünk, de másnak sem- nem jut ideje kísérletezgetni, itt erre jó alkalom nyílott volna, ha továbbjutunk. Esetleg kaptunk volna egy első osztályú csapatot, kipróbálhattuk volna magunkat ellenük is. Ennek az esélye most elszállt, de elkeseredve nem lehetünk, hétvégén már a Balassagyarmat vár ránk.

A balmazi meccs kivett kicsit a srácokból, nehezebben mozogtak, bár a Nyíregyháza is szombati bajnoki után érkezett. Hosszabb távra tervezünk, ahhoz kellenek az ilyen etapok: ha Gyarmaton, majd a Székács ellen sikeresen szerepelünk, nem lehet gond.” 

 

A II. forduló egyéb eredményei, vastaggal a továbbjutók:

Békés-Drén KC – Cegléd KKSE  20:29 

Várpalotai BSK – Sport36-Komló  27:33

Rév TSC – PLER Budapest  18:33 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategória: Mérkőzések

25 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?