Szombaton Balassagyarmaton vendégeskedtünk!

 

 

Az első félidőben fej – fej mellett haladtak a csapatok. Ennek megfelelően a szünetben döntetlen állt a kijelzőn. A második félidő második felében aztán a fizikai különbség végre gólokban is megmutatkozott és sikerült megnyugtató előnyre szert tenni, ami kitartott a mérkőzés végéig.

 

 

Balassagyarmati Kábel SE – MKC  22:27 (12:12)

Balassagyarmati Kábel SE: Varga, Nagy 4, Bécsi, György, Dóczi, Székely 6 (3), Kaszás, Kajdy, Csuka 4, Munkácsi, Albert 7, Gazdag 1, Valkusz, Horváth, Tokai, Tihanyi   Szakvezető: Demus Dániel

MKC: Tóth, Bartók – Jancsó 6 (6), Kovács 4, Sándor Á. 3, Fábián, Vojinovic 2, Rozmán, Padla 4, Horváth, Zelei 1, Jóga 3, Hangyel 1, Dohány, Menyhárt 3   Szakvezető: Drizner Péter

Kiállítások: 8, illetve 6 perc

Büntetők: 5/3, illetve 6/6

 

Drizner Péter értékelése: HANGANYAG 

“Nagyon örülünk neki, hogy sikerült győzni Balassagyarmaton. Ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt, pont úgy, ahogy vártuk. Az első félidőben nagyon komoly problémáink voltak, tulajdonképpen a mérkőzés elejétől fogva. Olyan szituációkból kaptunk gólokat, amelyeket előre átbeszéltünk, hogy nem kellene: kaptunk 3-4 olyat, amelyre próbáltunk készülni.

A második félidőben sikerült felőrölnünk a Balassagyarmatot, akik tulajdonképpen csere nélkül játszottak, illetve támadás védekezésben egyet cseréltek. Viszonylag magabiztos győzelmet arattunk, nem volt kimondott végjáték, nem kellett izgulni. Most jön egy hét pihenő, utána egy nagyon fontos mérkőzés a Székács ellen, amin gyakorlatilag kötelező a két pont begyűjtése. 

(A tabella elején állunk, jól néz ez így ki, nem? – a szerk.) Szédülünk is! /nevet/ Kell nézni az aktuális állást egyrészt, másrészt kell nézni a vesztett pontokat -ebben a Békés 2 ponttal előttünk van-: ugyanakkor mi mindig az aktuális tabellát nézzük, ebben most mi vagyunk az első helyen. 

A szabad hétvége miatt a srácoknak most jár egy hosszabb pihenő. Csütörtöktől vasárnapig kapnak kimenőt, aztán hétfőn kezdjük a kimondott felkészülést a Székács ellen!” 

 

Képgaléria IDE KATTINTVA érhető el!

 

További eredmények a fordulóban: 

Székács KE – DEAC NK Kft. 26:26

Contitech FKSE-Algyő – Ózdi KC 23:23 

Törökszentmiklósi KE – Mizse KC 28:26 

Balmazújváros – Nyíregyháza 35:26

MOL-Pick Szeged U20 – Kecskemét 25:27 

 

A tabella IDE KATTINTVA érhető el! 

 

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategória: Mérkőzések

5 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?