A Mizse KC ellen ért el 26:26-os döntetlent a felnőtt csapat!

 

Kicsit talán idény eleji formában, majdnem telt ház előtt játszott igazságosnak mondható döntetlent a Mizse KC csapatával az MKC. A mérkőzés nagyobb részében a vendégek akarata érvényesült, aztán a második félidő második felében átvette a játék irányítását a MKC és voltak olyan pillanatok, amikor már úgy tűnt eldőlt a meccs. Sajnos nem ez történt, pontosztozkodás lett a vége. Igazi első fordulós meccs volt, fordulatokkal, izgalmakkal és szikrázó csatákkal.

 

MKC – Mizse KC 26:26 (14:14)

MKC: Tóth, Bartók – Jancsó 1, Kovács B. 4, Sándor Á. 5, Fábián, Rozmán, Padla 1, Horváth, Zelei 4, Jóga 2, Hangyel, Dohány, Menyhárt 9 (3) Szakvezető: Drizner Péter

Mizse KC: Podoba, Lengyel, Isvánovszki – Drabant 3, Tamás 4, Bán 1, Veszelszki, Benke 9 (1), Szajbert 2, Almási, Nyitrai, Szórád, Takács, Scheuring 1, Ács 6, Gazsik   Szakvezető: Avar György

Büntetők: 3/5, illetve 1/2

Kiállítások: 10, illetve 8 perc 

 

Avar György így értékelt a találkozó után: értékelés 

“Örülünk az 1 pontnak, mert én úgy gondolom, hogy Mezőkövesdről 1 pontot elhozni dicsőség. Kicsit csalódott vagyok, mert én úgy gondolom, hogy a mérkőzés zömében mi domináltunk és a hazai csapat jött utánunk. Sír az egyik szemem, mert a végén elrontottunk néhány dolgot és a végén nekünk kellett az eredmény után szaladni, de a csapat erejét és küzdőképességét mutatja, hogy vert helyzetből is vissza tudtuk hozni az egy pontot. A játék képe alapján talán mi közelebb álltunk a győzelemhez vagy jobban megérdemeltük volna a győzelmet, mert végig domináltunk.” 

 

Drizner Péter így látta a meccset: értékelés 

“Egyértelműen igazságos a döntetlen. A mérkőzés 80%-ában ők domináltak, az utolsó 5 percben tudtuk átvenni a vezetést, sajnos könnyed hibák, butaságok miatt ki is engedtük a kezünkből, de mindenféleképpen az 1 pont reális. Amikor a végén kettővel vezettünk, kivédekeztünk egy támadást, aztán gyakorlatilag 5 mpen belül a félpályánál eladtuk a labdát: ez egy kulcs mozzanat volt, mert abból azonnal visszavertek egyet /dobtak egy gólt – a szerk./és újra éles volt a mérkőzés. Meggyőződésem, hogy ha az a támadás esetleg nem is ér véget góllal, de legalább 35-40 mp-ig tart, akkor megvan a meccs. Ezek a hibák benne vannak, minden játékos hibázhat, még a legjobbak is. Amíg így küzdenek a fiúk, hátrányban is kaparnak, addig ezeket könnyebb elviselni. Zelei kiállítása egyértelmű 2 perc volt: butaságot csinál, nem ott kell keresztül jönni, vitte a szíve, esze nem volt a helyén. Még nagyon fiatal, még van ideje megtanulni: legközelebb biztos nem fogja ezt a hibát elkövetni.” 

 

A mérkőzésen készült képek galériája: KÉPEK 

 

További eredmények:

Nyíregyházi SN Kft. – ÓAM Ózdi KC 22:26

Békés Drén KC – Contitech FKSE -Algyő 25:20

Törökszentmiklós Székács – MOL Pick Szege U20 32:27

Balassagyarmati Kábel SE – Balmazújvárosi KK 26:29

DEAC NK Kft. – Törökszentmiklósi KE 22:233

 

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategória: Mérkőzések

28 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?