Holnap -kedden- Nyíregyházára látogat a csapat, Magyar Kupa II. fordulóra kerül sor.

 

Szokásos rovatunkkal a héten kétszer is fogunk jelentkezni. Elsőként a holnapi összecsapásról kérdeztük Drizner Pétert.

 

 

1. A bajnokságban elég jól megy a csapatnak. Átmenthető ez a forma a Magyar Kupára, tekintettel arra, hogy 3 nappal a Balmaz meccs után játszunk?

Természetesen arra törekszünk, hogy folytassuk jó sorozatunkat. A Nyíregyháza is szombaton játszott bajnokit, ugyanannyi idejük lesz felkészülni a mérkőzésre, mint nekünk, ez nem lehet kifogás.

 

2. Többször említetted már, hogy a Magyar Kupa is nagyon fontos a csapat egész éve szempontjából, nem megyünk tehát feltett kézzel. Szikrázó összecsapásra van kilátás? 

A felkészülés alatt már találkoztunk velük és a Gyöngyös mellett ellenük volt a legnehezebb játszani. Nagyon jó csapatról beszélünk, nálam benne van a bajnokság legjobb 3 csapatában.

 

3. A bajnokság jelenlegi 2. és 3. helyezett csapata találkozik egymással. Nyilván elemeztétek a Nyíregyháza játékát: melyik pozícióra kell külön figyelni, honnan erősebbek esetleg?

Az egyik legkiegyensúlyozottabb kerete van a Nyíregyházának, minden posztról jöhet náluk kiemelkedő teljesítmény. Emellett jelenleg a mezőnyen ők váltanak át leggyorsabban védekezésből támadásba. Csak akkor lesz esélyünk győzni, ha meg tudjuk őket akadályozni abban, hogy sok gólt lőjenek gyorsindításból.

 

+1. Továbbjutás esetén fel van dobva egy kis focizás a srácoknak a következő edzésre? 🙂

Nem kell nekik feldobni semmit, rengeteg ötletük van maguktól is! 🙂

 

A mérkőzés kedd 18.00 órától kerül megrendezésre Nyíregyházán, a Contitech Arénában!

 

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategória: Mérkőzések

31 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?