A szezonban kétszer már legyőztük a Balmazújvárost, harmadjára nem sikerült.

 

Kőnig-Trade Balmazújvárosi KK – Mezőkövesdi KC 29-26 (14-13)
Balmazújváros, vezette: Herczeg, Südi

BKK: Paul, Pajkó, Pásztor (kapusok), Jordán 5, Simovics 2, Temesvári 1, Martinez 1, Sztojanovics 1, Dioris 2, Rasics 1, Vranac 1, Bali 4, Hanták 4, Tomics 2, Kekezovity 5 (4), István. Vezetőedző: Magi Serra

MKC: Kovács J., Holló B. (kapusok), Gulás 1, Kovács B. 1, POrdán, Szepesi 2, Vaskó 4, Kiss R. 6 (4), nagy N., Rozmán, Grünfelder, Radnics 3, Vukics 3, Trivkovics, Grigorjev 4, Szelvaszjuk 2. Vezetőedző: Janó Pál

Hetesek: 4/4, ill. 4/4

Kiállítás: 6, ill. 14 perc

Kizárás: Marko Vukics

Az eredmény alakulása: 5-3, 8-9, 9-11, 14-13, 18-15, 19-19, 22-22, 26-25

Szoros vereséget szenvedett csapatunk a bajnokságban a Balmazújváros otthonában. A mérkőzés elején potyogtak a gólok, majd a kétpercek is, bő húsz perc alatt ötöt is kiosztottak a játékvezetők. A félidő derekán fordítottunk, de a játékrész hajrájában ismét megszerezte a vezetést a hazai csapat, ráadásul a szünet előtt hat másodperccel Vukicsot egyből pirossal kiszórták.
A második játékrész elején ellépett ellenfelünk, de csakúgy, mint az elsőben, ezúttal is felzárkóztunk, egyenlítettünk, de a vezetést nem tudtuk átvenni. Innentől 1-2 góllal vezetni tudott ellenfelünk, egalizálni nem sikerült 26-25-nél, s az utolsó percekben három gólt is szerzett egymás után a Balmazújváros, két másodperccel a vége előtt csak szépítenünk sikerült.

Janó Pál: Olyan mérkőzés volt, amilyet vártam, 30-nál több gólt kellett volna lőnünk a győzelemhez, ez nem sikerült, ez volt a döntő. A védelem 30-nál kevesebbet kapott, próbáltunk nyitottabbat játszani, ami rizikósabb. Az első félidőben rendben voltunk, a másodikban nem volt olyan a védelmünk, igaz, Vukics is piros lapot kapott. Ha az nincs, s a másodikban is lő 3-4 gólt, másképpen alakul, így viszont távolról nem voltunk veszélyesek. Vukics egyébként hátulról szabálytalankodott, a kétperc benne volt, de pirosat kapott. A balmazújvárosak olyan játékosokat tudtak pályára küldeni, akik döntő gólokat lőttek, nálunk a végén két kapufa és két labdavesztés is történt. Megint megvoltak a hullámvölgyek, de talpra álltunk, kivédekeztük a hazai támadásokat, csak amikor fordítani lehetett volna, akkor hibáztunk.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategória: Mérkőzések

28 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?