Szoros mérkőzést játszottunk a Magyar Kupa elődöntőjében a Szegeddel.

 

MOL-Pick Szeged – Mezőkövesdi KC 33-27 (19-15)
Debrecen, Főnix Csarnok, 700 néző, vezette: Nagy, Medve.
MOL-Pick Szeged: Sierra – Prodanovics 2, Ancsin 3, Bombac 4 (1), Ilyés, 2, Vranjes, Källman 2. Csere: Wyszomirski (k), Thiagus Petrus 1, Balogh 5, Csuruvija 9 (5), Zubai Sz. 3, Blazevic, Robledo 1, Mindegía 1, Fekete. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor
Mezőkövesd: Holló B. – Kiss R. 2 (1),  Grigorjev 8, Hajdu G. 4, Antal 2, Radnics 1, Szepesi 2 (1). Csere: Balogh (k), Bozoljac 3, Trivkovics 2, Benis 1, Grünfelder 1, Mekaru, Füstös 1, Kovács B., Molnár. Vezetőedző: Skaliczki László
Kiállítás: 4, ill. 8 perc
Kizárás: Bozoljac (három kétperces)
Hétméteres: 7/6, ill. 5/2

Az első játékrész nagy részében vezetett csapatunk, csak az utolsó tíz percben tudott előnyhöz jutni a Szeged. Támadójátékunk jó volt, Hajdu és Grigorjev kintről volt rendre eredményes, de sikerült megjátszani a beállókat is. Sajnos középkezdésekből rendre gyors gólokat kaptunk, s maradt ki egy hétméteres is. Sierra nem volt formában, őt a játékrész utolsó harmadában Wyszomirsky váltotta a szegedi kapuban.
A második félidőben sikerült közelebb zárkózni a bajnoki és kupamásodikhoz, de jöttek a könnyen kapott gólok, bár a lengyel kapusnak egész pályáról nem sikerült üres kapura gólt elérnie, Bombacnak középkezdésből sikerült a kapuba ívelnie. Holló ebben a játékrészben már több labdát fogott, s a szegediek is többet hibáztak, támadásban pedig voltak ötletek, így tisztes eredményt sikerült elérni az elődöntőben.
A másik ágon a Veszprém 40-21-re verte a másodikban ellenállást alig kifejtő Balatonfüredet, így a Balaton-partiakkal találkozunk a vasárnap 13:45-kor kezdődő bronzmérkőzésen.

Interjúk, képek később.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategória: Mérkőzések

907 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?