Viccnek durva volt

Szerző: mkc Közzétéve:

Megalázó vereséget szenvedett az MKC a másodosztályú Balmazújvárostól.


Galériához kattints a képre!

 

Kőnig-Trade-Balmazújvárosi KK – Mezőkövesdi KC 30-20 (16-8)
Debrecen, Hódos Imre Sportcsarnok, 70 néző. V.: Nagy F., Túróczy.

Mezőkövesdi KC: Pallag P. – Németh T., Fekete 5, Kupi 3, Gyuris 1, Bécsi 1, Lezák 2. Csere: Tóth K. (k), Morva 1, Molnár F. 2, GUBÓ 5, Barta, Nyikes. Edző: Buday Ferenc.

A nemrégiben edzőváltáson átesett Mezőkövesdi KC ugyanúgy kezdte a mérkőzést, mint a bajnokikon, az ellenfél hamar három gólos vezetésre tett szert, az első kövesdi gól a hatodik percben esett. A folytatásban az utolsó tíz percig maradt a differencia a csapatok között. A kövesdiek rendkívül sok technikai hibával játszottak, a beállós játékot erőltették, ami nagyon nem ment. Mindeközben a balszél nem kapott labdát, jobbszélen Lezák pedig nem volt hatékony. Szabó Péter parádézott a kapuban, Pallag azonban szinte nem is találkozott a labdával. Bár Tóth Koppánynak ezt követően volt néhány jó védése, ez nem ellensúlyozta azt, hogy támadásban súlytalan volt az MKC, bárki is volt fönn. Sokszor még ziccerig sem jutottunk el, s hetest is fölé lőttünk, ennek eredményeként az utolsó tíz percben csak 1 gólt szereztünk.
A második félidőben nem változott a játék képe, a hazaiak tartották előnyüket, a kövesdiek továbbra is tanácstalanok voltak. A nyitott védekezés, illetve a zavarós játék némileg hatékonyabb volt, megkaptuk viszont ugyanezt a balmazújvárosiaktól, s az ellen sem tudtunk mit kezdeni. Maradt a beállós erőltetése, amíg kintről Gubó legalább néha betalált. Az utolsó percekben örömjátékot mutatott be a másodosztályú gárda (amely már megengedhette magának Szabó és Kaplonyi pihentetését), cunderekből, kínai figurából találtak be, s megérdemelten jutottak tovább.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategóriák: Mérkőzések

23 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője