Decemberben és ezzel ebben a naptári évben is utolsó hazai bajnokiját játszotta felnőtt csapatunk.

 

 

A kilátogató nézőket forralt borral és punccsal vendégelte meg klubunk, tekintettel arra, hogy újjáalakult csapatunk hazai meccseit nagy figyelem kísérte a teljes őszi szezonban.

 

A csapatba visszatért Hangyel Norbi is, tehát mindenképpen pozitív előjelekkel és jó hangulatban várhattuk a kezdő sípszót. Ezen a meccsen azonban kisebb hullámvölgy érte el a csapatot, nem ültek a figurák, túl sok egyéni játékot vállaltunk, ez pedig elég is volt arra a kecskeméti csapatnak, hogy megingassa a mieinket és előnnyel mehessen a szünetre.

A második félidőben aztán Zelei Botond vezérletével kapaszkodott a csapat, el is mentünk 2 góllal, azonban a végjátékban a Kecskemét nagy csatában kiegyenlített és 1 ponttal gazdabban térhettek haza Ocsovai Zsolt tanítványai. Összességében igazságosnak kell mondanunk a döntetlent, a második félidei feltámadásunk pedig mindenképpen dícséretet érdemel. Most nem volt igazán extra teljesítmény a csapatban, talán csak Zelei Botond emelkedett ki, így végül meg kellett elégednünk a döntetlennel.

 

MKC – KTE-automatika.hu  25:25  (12:15)

Vezette: Juhász, Szilágyi 

 

MKC: Tóth – Jancsó 2 (1), Zelei 5, Sándor 1, Jóga 3, Kovács 5, Menyhárt 4   Csere: Bartók (kapus), Fábián, Vojinovic, Rozmán, Padla 4 (3), Horváth, Hangyel 1, Dohány   Szakvezető: Drizner Péter

KTE-automatika.hu: Zaklajda – Füstös 4, Burik, Horváth 5, Miss 3, Mazák, Petrik  Csere: Balogh (kapus), Bujdosó 6 (1), Tass 1, Kátai 6, Berkes, Szrnka, Gyárfás, Szamosi, Talmácsi   Szakvezető: Ocsovai Zsolt

Kiállítások: 8, illetve 6 perc

Büntetők: 5/4, illetve 2/1 

 

Képgaléria IDE KATTINTVA érhető el! 

A friss tabella itt található: TABELLA 

 

Ocsovai Zsolt így látta a meccset: / a hanganyagért köszönet a Mezőkövesd Online csapatának! /   HANGANYAG

 

Döntetlennel zárult a meccs. Kérlek, értékeld a látottakat! 

Gratulálok mind a két csapatnak, mind a saját fiaimnak, mind a Mezőkövesdnek. Gratulálok a kövesdi közönségnek is, mert azért az nb1/b-ben ez nem megszokott. Az, hogy minden héten kilátogatnak és ilyen szurkolótábora van a csapatnak, azt gondolom le a kalappal. A mérkőzésre visszatérve: úgy vélem, kívülről is egy látványos, színvonalas mérkőzés volt. Szerintem megérdemeltük az egy pontot és gratulálok még egyszer a fiúknak.

Mivel készültetek a mai meccsre? Láthatóan nagy koncentrációval és óriási akarással játszott a csapat.

Mi minden héten/hétre így készülünk. Sajnos a bajnokság elején volt néhány olyan vereség, ami nem volt bekalkulálva, de 3-5 fordulóval ezelőtt volt egy átfordulásunk és onnantól kezdve jönni kezdtek az eredmények. Ültek a játékaink, összeállt a védekezésünk. Nyilván sok új játékosunk van, mint a Kövesdnek is, nekik is idő kellett ahhoz, hogy összeálljanak. Nekünk ez egy picit tovább tartott. Hála Istennek az utóbbi néhány fordulóban megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek. Azért is fontos ez, mert szeretnénk versenyben maradni a dobogóért. A mai egy pont a végelszámolásnál nagyon sokat fog érni. 

Milyen benyomás tett rád a Mezőkövesd csapata?

Ismerem majdnem mindegyik játékost személyesen, Padla Józsival Franciaországban együtt is játszottunk. Minden csapatot alapból tisztelek, nincs ez másként Mezőkövesd kapcsán sem. Látni kell, hogy nekik is volt pár olyan meccsük az elején, ahol pontokat hullajtottak, ez persze majd a végelszámolásban hiányozni fog. Fiatal, hajtós csapat és van egy Sándor Ákosuk, aki a rutint képviseli. 

 

 

Zelei Botond 5 gólt lőtt, a meccs után állt a mikrofon elé: HANGANYAG

 

Döntetlen lett a meccs. Hogy láttad belülről?

Ahogy készültünk, az be is igazolódott: kemény, harcos találkozó volt. Várható volt, hogy nem tudjuk azt, amit eddig hazai pályán, hogy felőröljük az ellenfeleinket. Talán a végére sikerült ez, de olyan buta hibákat követtünk el, ami korábban nem volt jellemző ránk. Nagyon jó kapusteljesítmény párosult ehhez a kecskeméti oldalon, illetve az látszott, hogy nagyon jól felkészültek belőlünk, kivideózták a legfőbb erősségeinket: ez sajnos a meccs elején megzavart minket.

5 gól lőttél, kívülről úgy láttam, hogy ez egy kiemelkedően jó meccsed az őszi szezonban. Belülről is így érezted?

Úgy éreztem, hogy összejöttek azok a dolgok, amiket akkor éppen elképzeltem, elterveztem. Hála Istennek, hogy így sikerült, de nyilván a 2 pontnak sokkal jobban tudnék örülni. 

Mi kellett volna, hogy a magunk javára tudjuk fordítani a mérkőzést?

Azt gondolom, kicsit több higgadtság. Nagyon fiatal csapat vagyunk, nincs még meg az a rutin, ami ilyenkor szükséges. Ha fejben kicsit jobban ott vagyunk, jobban koncentrálunk a végén, meg lehetett volna a meccs. 

Mire számítasz a jövő heti ózdi mérkőzésen? Közel lesz az összecsapás, nagyjából hazai pályát tudnak teremteni az odalátogató kövesdi szurkolók. 

Ózdon soha nem könnyű senkinek, meg fogják tölteni a lelátót az ózdi nézők is. Egy percre sem engedhetjük el őket. Harcos mérkőzésre számítok. Sok jó játékosuk van, nyilván felkészülnek belőlünk, de mi is ezt fogjuk tenni.  

 

 

Drizner Péter értékelése: HANGANYAG

 

Az utolsó őszi, hazai bajnokin 25-25 arányú döntetlen született. Kérlek, értékeld a látottakat.

Mintha az őszi első mérkőzésen lettünk volna /Mizse KC – a szerk/. Annyi különbséggel, hogy most nem ideges volt a kezdés, hanem nem pörögtünk, sétálgattunk, álldogáltunk a pályán, nem oda mentünk, ahova kellett volna. Olyan volt, mintha azt hittük volna, hogy majd magától lehozzuk ezt a mérkőzést: egész héten erről beszéltünk, hogy ez az egy, ami nem fog megtörténni. Ehhez képest nagyon rosszul kezdtünk, aztán egy 5-0-ás rohammal átvettük a vezetést a félidő közepére. Innentől azonban serdülő szintű fegyelmezetlenségeket követtünk el: mindenki azt hitte magáról, hogy átlövő például, kivéve az átlövőt, mert ő meg elfelejt lőni. Teljesen agyament dolgok történtek, azonnal meg is fordította a meccset a Kecskemét. Innentől kezdve nagyon nehéz volt a második félidő. Óriási energiát mozgósított a csapat, hogy utolérje az ellenfelet, az sikerült is, sőt a vezetést is átvettük, azonban teljesen hasonló forgatókönyvvel alakult a meccs vége, mint a Mizse KC ellen: az utolsó részében a meccsnek az az 1 gól, ami eldönthette volna nem akart megszületni. Megérdemelte a Kecskemét a döntetlent, utólag megnézve nekünk sem olyan rossz eredmény ez az x. Ennyi rossz döntéssel, ilyen szintű fegyelmezetlenséggel kisebbfajta csoda, hogy nem kaptunk ki: ezt általában vereséggel szokták büntetni. Hogy mennyit ér az 1 pont, majd jövőhéten kiderül: lehet nem sokat, ugyanakkor egy ózdi esetleg győzelem felértékeli ennek az 1 pontnak a jelentőségét. Azért fogunk dolgozni a jövő héten, hogy Ózdról győztesen térjünk haza.

Kapuban egy picit talán elmaradt a klasszis teljesítménnyel, ennek is köszönhető a pontvesztés? Nem szeretném senki nyakába varrni persze a pontvesztést, csak eddig el voltunk kényeztetve a jó kapusteljesítménnyel.

Igen, ok-okozat: ha jó a védelem, jobb a kapus teljesítmény is. Ha rossz a védekezés, nehezebb a dolga. Zelei Botondon kívül átlagon felüli teljesítmény nem volt ma a csapatban. Közepes teljesítmények sokasága, picit jobb vagy éppen rosszabb ettől. Nagyon gyengén nem játszott senki, ezt nem állítanám persze. A kapusposztra visszatérve: kézilabdában kimagaslóan fontos posztról beszélünk – egyedül képesek megnyerni és elbukni is egy meccset tulajdonképpen. Azt gondolom: közösen nyerünk, közösen is vesztünk. Ezt a döntetlent is együtt értük el, a csapat és a stáb együtt; próbálunk belőle tanulni, mert győzni azért jobban szeretünk.

Milyen meccsre számítasz Ózdon?

Ki-ki. Megyei rangadó, borsodi rangadó. 10-12 évvel ezelőtt még igencsak Ózd-fóbiánk volt idegenben MKC-ként. Sosem sikerült ott nyerni, egyetlen alkalommal csak, amikor az nb1-es éránk közben 1 évet a másodosztályban töltött a csapat – először a klub történetében, bajnoki mérkőzésen. Nagyon nehéz lesz, kettőzött erővel készül minden csapat. Sok nézőre számítok, amennyire én tudom, kövesdről is nagyszámú szurkolú sereg kísér el minket (most is sokat jelentett, hogy végig a csapat mögött álltak). Hasonló lesz, mint ez a Kecskemét: apróságokon fog múlni. A mostani meccs végén volt egy értékelés, ahol néhány mondatban azt próbáltam elmondani a fiúknak, hogy nem szabad, hogy a szív az ész fölé nőjön. Mind a kettő nagyon fontos, de a szív nem mehet a gondolkodás rovására. Ezen a meccsen az volt a probléma, hogy nem gondolkodtunk, csak mentünk előre, mert jót akartunk csinálni. Küzdeni kell, harcolni kell, hajtani kell, de párhuzamosan gondolkodni is, mert ez egy észjáték is. Az lehet jó, akinek vagy sok a sütnivalója vagy klasszis játékos. Nos, ez utóbbit felejtsük el a magyar másodosztályban. Aki klasszis, az máshol pattogtat. Ha fejben az Ózd fölé tudunk kerekedni, akkor nyerni fogunk. 

 

A forduló egyéb mérkőzéseinek eredményei: 

2017. december 9. szombat
18:00   DEAC NK KFT   – ÓAM-Ózdi KC   24 23
18:00   Békés-Drén KC   – Mizse KC   30 23
18:00   Törökszentmiklósi Székács   – Törökszentmiklósi KE   28 28
18:00   Balmazújvárosi KK   – MOL-Pick Szeged U20   35 25
 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategória: Mérkőzések

19 hozzászólás

fsjkupty@gmail.com · 2019-10-08 - 03:16

I not to mention my pals came studying the good thoughts found on your site and so unexpectedly I got an awful feeling I had not expressed respect to the web blog owner for those strategies. All the people had been very interested to study all of them and now have in truth been taking advantage of those things. I appreciate you for really being considerably kind and then for selecting variety of magnificent subject areas most people are really desirous to understand about. My honest apologies for not expressing appreciation to you earlier.

anfhvah@gmail.com · 2019-10-08 - 23:36

I not to mention my pals happened to be examining the great secrets and techniques from your web blog and then all of the sudden came up with a terrible feeling I never thanked the website owner for those techniques. All of the young men are actually totally passionate to read through all of them and already have simply been loving those things. Thanks for actually being considerably thoughtful and for choosing variety of wonderful things millions of individuals are really desirous to be aware of. My personal honest regret for not saying thanks to you sooner.

ndkfnk@gmail.com · 2019-10-09 - 20:11

I want to voice my respect for your kind-heartedness supporting folks who absolutely need guidance on this one field. Your personal dedication to getting the message across has been particularly interesting and has continuously helped many people just like me to arrive at their targets. Your amazing important advice means much to me and especially to my office workers. Thanks a lot; from all of us.

pwqsiox@gmail.com · 2019-10-10 - 17:35

Needed to put you that little remark so as to say thanks over again with your great basics you have shown above. It was incredibly open-handed of people like you to present unhampered just what a lot of people would’ve supplied for an e book to help with making some profit on their own, even more so seeing that you might have done it in case you decided. The solutions additionally acted as a great way to realize that other individuals have similar interest just like mine to see a little more in respect of this issue. Certainly there are several more pleasant opportunities ahead for many who check out your blog post.

jzsujwos@gmail.com · 2019-10-11 - 15:26

I wanted to post you the very small observation to finally say thank you the moment again regarding the breathtaking ideas you have discussed in this article. It has been so surprisingly open-handed with people like you in giving unreservedly what a lot of people could possibly have offered for sale for an electronic book to earn some cash on their own, especially since you could have tried it if you ever considered necessary. These thoughts likewise acted to become a good way to fully grasp that someone else have similar zeal the same as mine to understand a lot more in respect of this matter. I am certain there are millions of more pleasant occasions up front for individuals that read carefully your blog post.

gverdirs@gmail.com · 2019-10-12 - 13:11

Thank you for all of the efforts on this blog. Ellie take interest in going through research and it’s easy to understand why. Most of us know all about the compelling ways you offer important guidance through your web blog and invigorate response from some other people on this matter and my princess is certainly studying a whole lot. Take pleasure in the remaining portion of the year. You are doing a terrific job.

xxepzu@gmail.com · 2019-10-13 - 13:20

I have to express my thanks to this writer just for rescuing me from such a scenario. Because of looking out through the the net and getting ways which were not productive, I was thinking my life was gone. Existing minus the strategies to the problems you’ve fixed by means of your main guideline is a serious case, and the kind that might have in a negative way damaged my career if I had not come across your blog. That skills and kindness in maneuvering every aspect was valuable. I’m not sure what I would’ve done if I had not come across such a point like this. It’s possible to at this point look ahead to my future. Thanks so much for the specialized and results-oriented guide. I will not be reluctant to propose your web site to any person who will need assistance about this issue.

zbukaovnuxq@gmail.com · 2019-10-14 - 10:36

I’m just commenting to let you understand of the really good experience our child had going through your blog. She came to find a good number of pieces, which include how it is like to have a very effective giving mindset to have many people with no trouble know precisely specific tricky subject matter. You truly did more than readers’ desires. I appreciate you for displaying such valuable, healthy, educational and also fun guidance on the topic to Julie.

mfdsynbxcjp@gmail.com · 2019-10-15 - 07:38

I intended to compose you a little word in order to say thanks yet again for these exceptional methods you have shared on this site. It’s certainly extremely generous of you to supply unreservedly what numerous people could have offered for sale for an ebook to make some cash for themselves, even more so seeing that you could possibly have tried it in the event you decided. The thoughts also acted like the fantastic way to be certain that most people have the same desire the same as my own to realize a lot more around this problem. I think there are several more pleasurable occasions up front for those who read through your blog.

zitcpz@gmail.com · 2019-10-16 - 04:18

I intended to write you this tiny word to be able to thank you so much again on your awesome information you’ve contributed in this article. This has been so surprisingly generous with people like you to convey without restraint all a few individuals could have offered as an ebook to help with making some bucks for their own end, mostly considering the fact that you might well have tried it if you ever decided. The tricks in addition acted like a fantastic way to understand that some people have similar desire the same as my own to find out whole lot more on the subject of this matter. I think there are millions of more fun instances in the future for individuals who browse through your blog post.

casfelqyytg@gmail.com · 2019-10-17 - 01:49

I want to point out my admiration for your kindness for individuals that should have guidance on this particular matter. Your special dedication to getting the solution across had become rather interesting and has always permitted some individuals much like me to achieve their desired goals. Your entire insightful useful information indicates much a person like me and somewhat more to my office colleagues. Many thanks; from each one of us.

ifzmztnqthr@gmail.com · 2019-10-17 - 23:19

I as well as my guys have already been digesting the nice hints on the blog and so all of a sudden I got an awful suspicion I had not expressed respect to the site owner for those techniques. My guys were definitely for that reason thrilled to read through them and have in effect simply been having fun with those things. Thank you for genuinely really considerate as well as for finding this form of really good subject areas most people are really eager to understand about. My personal sincere regret for not expressing appreciation to you earlier.

itzdjvy@gmail.com · 2019-10-18 - 21:45

I must convey my gratitude for your kind-heartedness supporting people who actually need assistance with this concept. Your real dedication to passing the solution throughout was really beneficial and has continuously encouraged individuals like me to reach their goals. Your personal warm and helpful information indicates a lot a person like me and even further to my mates. Best wishes; from each one of us.

wxvghpimm@gmail.com · 2019-10-19 - 21:19

A lot of thanks for all your valuable work on this website. My daughter takes pleasure in doing internet research and it’s really easy to see why. A lot of people know all concerning the lively method you produce advantageous tips and tricks via your web blog and even recommend response from other ones on that idea then our favorite daughter is in fact becoming educated a whole lot. Enjoy the rest of the new year. You are always carrying out a very good job.

rbnpltg@gmail.com · 2019-10-20 - 20:25

I have to express my thanks to this writer just for rescuing me from such a circumstance. Because of browsing throughout the the net and coming across principles which were not pleasant, I was thinking my entire life was gone. Living without the presence of strategies to the problems you’ve sorted out through your guide is a critical case, as well as the kind which may have adversely damaged my entire career if I had not come across your site. The natural talent and kindness in taking care of all areas was precious. I don’t know what I would’ve done if I hadn’t come across such a solution like this. It’s possible to at this point look forward to my future. Thanks a lot so much for the specialized and sensible help. I won’t think twice to suggest your web sites to any individual who should receive recommendations on this topic.

flluqdmc@gmail.com · 2019-10-22 - 13:05

Thank you a lot for giving everyone an extremely brilliant opportunity to read in detail from this website. It is usually very kind plus stuffed with a lot of fun for me personally and my office mates to search the blog more than 3 times in a week to find out the latest issues you will have. Of course, I am always amazed with the gorgeous ideas you serve. Some 2 ideas on this page are particularly the finest I have ever had.

Spania Drakt · 2019-11-14 - 21:35

I go to see daily some web sites and sites to read posts,
however this website provides feature based posts. Spania Drakt PaulinaLa maglie calcio bambini Martagjns
MilanNeel fodboldtrøjer børn MauriceRu

maglie calcio a poco prezzo · 2019-11-15 - 04:40

Hmm is anyone else having problems with the images
on this blog loading? I’m trying to determine if its
a problem on my end or if it’s the blog. Any responses would be greatly appreciated.
maglie calcio a poco prezzo TarahhbQm maglie calcio poco prezzo BryanEast
MalissaWa esta nota EugenioBa

Athletic Bilbao Trikot Kinder · 2019-11-17 - 19:21

Hey there! I’ve been reading your web site for a long time now and finally
got the courage to go ahead and give you a shout out from Humble Tx!
Just wanted to tell you keep up the great job!
Athletic Bilbao Trikot Kinder http://kotakpasir.org/member.php?action=profile&uid=3006 MavisCara Francesco
JenniMayq Maglietta Calcio A Poco Prezzo DrewFinla

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.