Serdülő és ifjúsági csapatunk is pályára lépett a Marosi István Sportcsarnokban!

 

Elsőként a fiatalabbak léptek pályára, majd őket közvetlenül követve ifi csapatunk is összemérte erejét az Ózdi KC hasonló korú csapatával. Felemás a mérleg: 1 győzelem, 1 vereség. Az elért eredményekkel – függetlenül az őszi fordulókból még hátralévő meccsek eredményétől – mindkét gárda a 3. helyen telel és várja a februári folytatást.

 

 

SERDÜLŐ

 

ÓAM-Ózdi KC – MKC  28:36  (12:16) 

Vezette: Fibec, Herbák 

 

ÓAM-Ózdi KC: Panyák 1, Szabó 3, Kiss, Zsigray, Horacsek, Makula, Nagy P., Kovács A., Sebők, Jaczkó, Bárdos 2, Kovács L. 11, Enyedy 11   Szakvezető: Fehér János

MKC: Pelyhe, Senánszky – Bakó 7, Csörgő 12 (3), Pap B., Pap M., Szepesi 3, Tóth Alex 1, Tóth Arnold 2, Tóth V., Tóth Zs. 6, Török 5   Szakvezető: Drizner Péter

Kiállítások: 0, illetve 0 perc

Büntetők: 0/0, illetve 3/3

 

Drizner Péter értékelése: “Nagyon döcögött a gépezet, az azért könnyebbséget jelentett, hogy az általános iskolákban szerencsére nincsen szalagavató bál” 

 

A tabella / a képre kattintva elérhetőek a részletes eredmények/

 

 

 

IFJÚSÁGI

 

 

ÓAM-Ózdi KC – MKC  40:33  (20:18)

Vezette: Fibec, Herbák

 

ÓAM-Ózdi KC: Pintér, Bidlek 3, Szabó D., Sebők 2, Farkas 2, Fáklya, Tóth S. 7, Miklós 4, Molnár L., Bárdos 12 (5), Enyedy, Punka, Kerekes 10, Kónya   Szakvezető: Szakál Dániel

MKC: Bartók L., Bredák – Hajas, Szabó D. 11, Tóth G. 4, Bartók B., Dohány 6, Sipeki 5, Tengeri, Tóth A. 3, Tóth Zs. 4, Török, Pap M.   Szakvezető: Padla József 

Kiállítások: 6, illetve 12 perc

Büntetők: 5/5, illetve 0/0

 

Padla József értékelése: „Jól kezdtük a mérkőzést, talán túl jól is: sikerült is előnyre szert tennünk. Igyekeztem a srácok figyelmét felhívni arra, hogy ne higgyük azt, hogy ez a csapat ennyit tud, hiszen a tabella tetején álltak a forduló előtt. Igazi rangadó volt, első a második ellen, megyei rangadó, borsodi derby. Ezt érezték az ózdiak is, jól megszervezték a meccset: olyan volt a körítés, mint egy felnőtt bajnokin tulajdonképpen.

Az ellenfélnek volt egy ügyes játékosa, aki gólokat lőtt, előnyöket harcolt ki. Nem tudtunk rá reagálni. Ezek szerint az ilyen helyzetekre készülnünk kell: ez lesz a tavaszi szezonra való felkészülés egyik fő csapásvonala. Nem lehetséges az, hogy egy ember megver egy egész csapatot. Ha tudjuk, hogy ő ilyen veszélyes és még készülünk is rá, akkor elfogadhatatlan, hogy egyedül eldönti mégis a meccset. Az első félidőben nem volt nagy gond, minimális különbséggel mehettünk pihenni. A második félidő már nem így alakult: többször elakadtunk támadásokban, nehézkesek voltunk, védekezésben ugyanazokat a hibákat többször elkövettük. Nem segítettük a társakat, nem fogtunk pozíciókat. A végjátékban az döntött, hogy ellenfelünk folyamatosan tudott rotálni, nálunk viszont gyakorlatilag 8 ember játszotta le a meccset.

A tavaszi felkészülés másik nagy feladata, hogy felzárkóztassuk a játékosokat egy közel azonos szintre, így több legyen a variációs lehetőség.

 

Az eredmény alapján úgy tűnhet, hogy sima meccs volt, de ez nem teljesen igaz. Sajnos, nem túl praktikus az eredmény, mert a végelszámolásnál az egymás elleni eredmény kedvező alakulásához idehaza sok góllal kellene az Ózdot megverni majd.” 

 

A tabella /részletes eredmények a képre kattintva/

 

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

52 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?