Skaliczki László szerint csapata tisztességesen küzdött, bár még mindig voltak hiányosságok.

 

– Hogyan értékeli a mérkőzést?
– Nem volt egyszerű, a kilencedik meccs volt a rájátszásban. Végig szoros volt, ezt tudtuk is, hogy így lesz. Sok gonddal küszködtünk, ehhez képest voltak jó periódusaink. Átlövő teljesítményünk hektikus volt meccsen belül is. A szélről, bár most nem mindig kaptak olyan labdákat, nem voltunk olyan jók. Betörésből ilyen védekezés ellen 1-1-ben nem tudtunk teljesíteni. Visszarendeződésben gyors játékban alulmaradtunk. Tisztességes küzdőképességről tettünk tanúságot, egyéni kvalitásokban voltak hiányosságok. Lassúak vagyunk, nem mindig érünk oda a területekbe és most a beállós játékunk sem úgy működött, ahogyan kellett volna. Mindig megelőzték a beállóst, a túloldalon pedig nehezebben tartottuk azt a területet. Gratulálok a csapatomnak, ahonnan jöttünk, szépen alakult. Csuzics is beállt, bár csütörtöktől edzett, egy kicsit segített. Egy fejezet lezárult, a feljutás után kivívtuk a bennmaradást. Hazai pályán veretlenek maradtunk az alsóházi csapatokkal szemben, sajnos a Csurgó és a Balatonfüred legyőzött bennünket. Egy ponttal pluszban vagyunk a rájátszásban, ez nem sok, van még egy meccs, ahol a tét az lesz, hogy kilencedikek vagy tizedikek leszünk.
– Miben fejlődött a csapat?
– Nehéz ilyet mondani, korban és tudásban sem úgy vagyunk. Inkább elhasználódtunk. Nézzük meg a keretet. Két fiatal érkezett balszélső és balátlövő pozícióba, két horvát irányítóba, akik félig-meddig balátlövőben is használhatók. Átlövő poszton nem lettünk acélosabbak. A védőjátékra óriási teher hárult. A testi mellett a végére az idegi fáradtság is megjelent. Tisztességesen dolgoztunk, de nem mindig nyújtottuk azt a teljesítményt, ami bennünk van, talán képességeink is behatároltabbak. Új fejezetet kell kezdeni. Örülök, hogy amiért jöttem, sikerült elérni. Köszönöm a bizalmat és a buzdítást.
– Lehet-e már tudni valamit a folytatásról?
– Folyik a csapat kialakítása, záros határidőn belül eldől, milyen csapat lesz, milyen lehetőségek vannak, ahhoz ki kell. Az itteni idő alatt olyan közeget találtam, ahol szeretik, értik a kézilabdát, jó volt itt lenni, a többit meglátjuk. Benne van a pakliban a folytatás, de korai még erről beszélni.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategória: Interjú

6 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?