Németh Attila elégedett volt csapata első félidei játékával, Rosta István csapata teljesen hitehagyottan lépett pályára.

Németh Attila:
Nagyon fontos győzelmet arattunk, hiszen közvetlen riválisunk otthonából hoztuk el a két pontot. A sok sikertelenség után fontos mérkőzésen nyertünk, s megérdemelten. Az első félidőben rendkívül határozottan, fegyelmezetten játszottunk. A második elején is elégedett voltam a tempóval, amiből a végjátékban visszavettünk, s védekezésben sem vállaltuk föl az ütközéseket. Egy mérkőzésnek pedig akkor van vége, ha a játékvezető lefújja, a kézilabda egy nagyon gyors, változatos játék, 4-5-6 gólos előny is eltűnhet percek alatt. szerencsére megtartottunk négy gólt, a végén Kekezovics magára vállalta a felelősséget és három fontos gólt is lőtt.

Rosta István:
megmérettünk, s könnyűnek találtattunk. Önbizalomhiánnyal, hitehagyottan léptünk pályára, ez az elmúlt időszaknak is betudható. ész nélkül játszottunk, az elmúlt két napban kielemeztük a Pécs játékát, begyakoroltuk, mit kell tennünk, ehhez képest szinte semmi nem valósult meg az edzésen elmagyarázott dolgokból. a kapusokat forgatni kellett, mert olyan gólokat kaptunk, ami előre le volt kottázva, mi pedig kékre, zöldre lőttük Hudákot. Mérkőzés közben is ordítottunk, hová kell lőni neki, de ezt nem tudtuk megvalósítani. Elhibáztuk a ziccereket, szélsőink katasztrofálisak voltak, átlövéseink eddig se voltak. Legalább a végén küzdöttünk. Edzésen látom a fejlődést, de a meccs a vizsga. Hudák például hetente kétszer-háromszor dz, de láttuk, a pályán hogyan teljesít. Mi pedig 8-10-szer, s csődöt mondunk. A képességekkel is lehet probléma. Ezeknek a játékosoknak kellene azok helyébe lépni, akik most negyven évesen is húzzák több csapat szekerét, s ez nagy baj. A munkát folytatjuk, de ez nem volt elfogadható teljesítmény, biztosan lesz szankció, egy dolog a taktika, ezt is be kellene tartani, de hiányzik a tűz is néhány játékosból. Az Orosháza otthon verte a Pécset, mi jövő héten hozzájuk látogatunk, sok jóra így nem számíthatunk. Becsülettel fölkészülünk, de ígérni semmit nem lehet.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategória: Interjú

68 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?