Zsigmond György örül a győzelemnek, szerinte ők kézilabdáztak, az ózdiak birkóztak.

 

– Az egrihez hasonló izgalmas összecsapás volt, de most megszerezte az MKC a győzelmet. Minek köszönhető a siker?

– Izgalmas, változatos mérkőzés volt. Vért izzadtunk, többször is vezettünk három góllal, de valahogy egalizált az Ózd. Mi góljaink 60-70 százalékát olyan akciókból szereztük, amit öröm volt nézni. Az Ózd viszont birkózott, furcsa volt. Örülök, a sors néha elvesz, máskor ad. A végén Kovács Jani olvasta Csinga lövését, ez kell, látványos volt. Gondolom mindenki izgult, biztos lett pár embernek 1-2 újabb ősz hajszála. Dicséret illeti a csapatot, nyolc nap alatt három meccset játszottunk úgy, hogy nyolc mezőnyjátékosunk volt, s most is elbírtunk kettő piros lapot is.

– Trivkovics feje fölött 15 perc után ott lebegett Damoklész kardja, hogy megkaphatja a harmadikat.

– Amin most keresztül megyünk, remélem, hogy az élet visszaadja. Ez most ilyen lesz, nem tudok frissíteni. Ezért kaptunk 29 gólt, nem lehetett hatvan percen keresztül koncentrálni elöl és hátul is, szusszanni sem lehetett. Ezért kértem a játékrészek végén időt, hogy tisztuljanak a fejek. Voltak jó egyéni teljesítmények, megérdemeltük ezt a sikert.

– Mekkora erőt adhat ez a győzelem?

– Ad erőt, pláne egy ilyen győzelem. Sima 6-7 gólos sikernek kellett volna lennie, azt is vártam, de végül nem lett.

– A Hajdúböszörmény következik, amellyel kupameccsen találkozott a csapat. Hasonló meccsre számít, mint a keddi?

– Győzelmet várok, nem hibázhatunk még úgy sem, hogy ennyien vagyunk. A bajnoki persze más, bármilyen két pontnak örülni fogok.

– A sérültekről mit lehet tudni?

– Ádám, Mazák, Bán a rehabilitációs központba jár kezelésekre, várom őket vissza. Edzéseken kevesen vagyunk, a kollégáktól kellett négy fiatalt kérnem péntekre, hogy egy kis meccsszituációt gyakoroljunk, ezúton is köszönöm nekik, hogy jöttek. Erősítés talán lesz.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategória: Interjú

533 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?