Mocsai Lajos szerint az MKC-nak gyorsítania kell támadásain, Laluskában maradt még tartalék, Ilyés szerint a belső négyesnek még szoknia kell egymást.


Fotó: mkbveszprem.eu

Mocsai Lajos: Nulla-nulláról indul a meccs, most a hazaiak találtak be hamarabb, de mi is kihagytunk három nagy helyzetet, már ott eldönthettük volna a találkozót. A közönség szenzációs volt, imádunk ide járni. Komolyan állt hozzá az MKC a találkozóhoz, de problémát jelenthet hosszú távon, hogy hosszú lefolyású támadásokat vezetnek, ezt nemzetközi szinten sem támogatják, s idegenben sem fogják hagyni a játékvezetők. Most is volt 8-10 ilyenjük, amikor elvehették volna tőlük a labdát. Viszont góljaik őket dicsérik. Döcögősen kezdtünk, kicsit későn is érkeztünk, s a BL-re készülünk. Védőjátékban javulnunk kell, s megfelelő hőfokon kell égnie a csapatnak. Tavalyhoz képest elvesztettünk egy irányítót, Császár mellé kell társat találnunk, nem lesz egyszerű. Alilovics teljes mérkőzést kapott, hogy erőnlétben fölzárkózzon. Fokozatosan erősödő ellenfelekkel találkozunk, játékunknak is javulnia kell.

Laluska Balázs:
A 12 gólos győzelem ellenére maradt még bennünk jócskán tartalék, a hátsó alakzatban javulnunk kell, s képesek vagyunk erre, próbáljuk csökkenteni a hibákat. A Veszprém nem lehet sosem elégedett a teljesítményével. Itt mindig jó a hangulat, a lelkesedés pedig átragad a csapatra is. Fiatalok, a céljuk a nyolc közé kerülés, vagy a biztos bennmaradás, erre képesek lehetnek.

Ilyés Ferenc: Reális a 12 gólos győzelmünk, ahogyan kellett, magabiztosan nyertünk. Erre számítottunk, döcögősen indultunk, a végére azonban meglett a magabiztos különbség. Az MKC mindent megpróbált, tudtuk, hogy futni fognak, ami egy ilyen csapat ellen tehettek, meg is tették. Gratulálok nekik, szerintem fognak még meglepetést okozni. A belső védekezésben javulnunk kell, több új ember, például Timuzsin, vagy én is most kerültünk a belső négyesbe, sokat kell dolgoznunk. Összeszokottságunk a kettesekkel még nem az igazi. Rövid az időnk. Egy új játékosnak fél év kell a beilleszkedéshez.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategória: Interjú

35 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?