Több mezőkövesdi támogató, köztük klubunk is csatlakozott a Szurkolók egy Álomért kezdeményezéséhez.

 

 

Mint arról korábban hírt adtunk, a Magico Ultras is részt vesz a Carpathian Brigade, a magyar labdarúgó válogatott hivatalos szurkolói egyesületének kezdeményezéséhez, miszerint egy-egy csapat szurkolói közül támogatják egy vagy több rossz körülmények között élő családjának nyaralását. Az akciót országos szinten támogatja az IBUSZ is.

A Mezőkövesdi Kézilabda Club egy négy fős családnak biztosít ingyenes bérletet a következő idényre, valamint két mezzel is megajándékozza a gyerekeket.

A mindössze néhány napja indult akciót felajánlásokkal támogatja immár Mezőkövesd négy csillagos szállodája, a Balneo Hotel Zsóry is. A szálloda egy kiválasztott családnak két éjszakás, fél panziós pihenést ajánlott föl. Fölajánlották szihalmi családi vendégházukat Kovács Attila és családja is, akik szintén klubunk szurkolói. Ők négy napos, három éjszakás szállást biztosítanak nyolc főnek, egy vagy két családnak augusztusban, vagy szeptemberben.

Az akciót ingyenesen népszerűsíti a Mezőkövesdi Média Nonprofit Kft. is. A Mezőkövesdi Kézilabda Club szurkolói, köztük a Magico Ultras tagjai eddig több mint harmincezer forintot ajánlottak föl nehéz helyzetben lévő mezőkövesdi szurkoló család nyaralására. Várjuk azon MKC drukker családok jelentkezését (vagy a szurkolók jelölését), akik szeretnének, de rossz anyagi körülményeik miatt nem tudnak idény nyáron üdülni. Levelet a szurkolocsalad@gmail.com címre írhatnak.

A pénzadományokat a Carpathian Brigade Magyar Labdarúgó Válogatott Szurkolói Egyesületének bankszámlájára várják (e csoport független minden magyar egyesülettől, így biztosítják az esélyegyenlőséget minden egyesület szurkolóinak részére):

Kedvezményezett:

Carpathian Brigade MLVSZE

Számlaszám (OTP):

11739054-20138042

Közleménybe fontos beírni:

“Egyesület neve – szurkolócsalád”

A mezőkövesdi adományokból mezőkövesdi család mehet majd üdülni.

Az akcióról: szurkolocsalad.gportal.hu

A Magico Ultras nem először csatlakozik jótékonysági akcióhoz, hiszen klubunkkal közösen gyűjtöttek fölajánlásokat a Vörösiszap Katasztrófa károsultjai javára is, valamint gyűjtésük eredményeként kapott új mezt az MKC utánpótlás csapata is. Tavaly májusban Dobj egy macit akciót szerveztek, a kétezer plüssjátékot a Miskolci GYEK és az egri Markhot Ferenc Kórház gyermekosztálya kapta meg. 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategória: Szurkolók

29 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?