Skaliczki László és Antal Szabolcs is a jó támadójátékot dicsérte a Szeged ellen, Juan Carlos Pastor elégedett volt, de csak az eredménnyel.

 

Juan Carlos Pastor: Tipikus válogatott hetes szünet utáni meccs volt. Rengeteg hibával játszottunk az elején, gyenge volt a védekezés és a kapusteljesítmény, amíg el nem kezdtünk kicsit kézilabdázni. Akkor tudtunk nyerni, mert jobbak vagyunk, mint a Mezőkövesd. Az eredménnyel elégedett lehetek, mert a döntőbe jutottunk, de a játékkal nem, mert az langyos volt, sem jó, sem rossz. A döntőben meccsben szeretnénk lenni a Veszprémmel, s megpróbálunk nyerni a végén.

Skaliczki László: Talán a védőjátékunk feszessége, karaktere nem volt olyan, mint kellett volna, nem mindig tudtuk az egy-egyeket megtartani, sajnos el is számoltuk magunkat. Nem volt annyi megállító fault, s labdaszerzés sem, tovább tudták passzolni a labdát, a kapusokat sem tudtuk úgy segíteni, hogy figyelemre méltó teljesítményt nyújtsanak. A támadójátékunkban viszont sok ötlet volt, jól építettük a játékot, volt lendület, megtaláltuk a területeket, ennek köszönhető, hogy sokáig meccsben voltunk. Aminek örülök, hogy mindenkinek lehetőséget tudtam adni, fellépni egy ilyen elődöntőn mindenki számára emlékezetes, később sokat jelenthet. A helyünket megálltuk, köszönjük szurkolóinknak a biztatást, amellyel olyan hangulatot teremtettek, amiben játszani kell. Fontos a regenerálódás, olyan szakaszban vagyunk, amikor fontos, hogy a hitünk megmaradjon, hajlandóak legyünk a begyakorolt dolgokat pályára tenni, s azt megfűszerezni kreativitással. Remélem, hogy a játékosokban ez úgy csapódik le, hogy továbbra is így teszik a dolgukat.

Antal Szabolcs: Hál’ Istennek sikerült megvalósítani, amit terveztünk. Mind csapatszinten, mind egyénileg volt jó teljesítmény, jó játék. Felkészülésnek fogtuk fel a jövő heti bajnokira, szerintem hasznos volt. Jól támadtunk, jöttek az átlövések, mentek szélre, jöttek beállóba a labdák, jól jöttek ki a dolgok. Ez maradjon meg még a bajnokságra. A középkezdéseikre készültünk, néha-néha bele tudtunk lépegetni, de ez a Szeged nagy erőssége, az irányítóval középen nagyon jól osztogatják le a labdákat. Vasárnap szoros meccsen szerintem lesz esélyünk, ha összekapjuk, kipihenjük magunkat, akkor meg tudjuk verni a Füredet.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategória: Interjú

35 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?