Közös, karácsonyi vacsorával zártuk le a 2018-as évet.

Elsőként Pap Tamás, a Mezőkövesdi Kézilabda Club elnöke emelkedett szólásra. Évzáró beszédében elmondta, hogy nehéz őszön vagyunk túl. A sorsunk továbbra is a magunk kezében van, a felnőtt csapatnak az egész tavasz a rendelkezésére áll, hogy elérje a kitűzött célt, a bentmaradást az első osztályban.

“A Telekom Veszprémmel tulajdonképpen azonos számú utánpótlás játékosunk van” – folytatta Pap Tamás. A felnőtt csapat mellett a legfontosabb feladatunk ennek az utánpótlás bázisnak a nevelése, versenyeztetése, edzése. Edzőink között történt némi változás a múlt évhez képest, ennek fényében picit döcögősen indult az év, de ezeket a problémákat sikerült mostanra elsimítani.

“Felnőtt csapatunknál is várható némi változás'” – mondta el a végén az Elnök Úr. Új visszatérő Tomislav Radnic, míg teljesen friss igazolásként Faruk Halilbegovic csatlakozik a felnőtt gárdához. Ezzel párhuzamosan Filip Krivokapic és Predrag Rodic távozik egyesületünktől majd.

Pap Tamás után Buday Dániel kapott szót. Ő is arról beszélt, hogy az ősz javarésze a csapat összerakásáról szólt: sokszor ott voltunk az ellenfelek nyakán, de a rutintalanságunk okán nem tudtuk átlépni az árnyékunkat. Ezen kell dolgoznunk januárban, amikor is 6 Liga Kupa mérkőzés vár ránk. Ezen csak a magyar játékosok kaphatnak lehetőséget.

Végül Juhász István állt a jelenlévők elé, mint a szakmai munka felelőse. Ő is arról beszélt, hogy az év eleje nehezen indult ugyan, de az utánpótlás edzők becsülettel teszik a dolgukat, a körülményekre pedig tulajdoképpen senkinek nem lehet panasza. Dolgozni kell tovább, mind a felnőtt csapatnál, mind az utánpótlásban becsülettel és akkor meglesz a befektett munka eredménye. Mondandóját egy bibliai történettel zárta, amely a várakozásról szól: ezt adta útravalóul a karácsonyi időszakra a felnőtt játékosoknak.

 •  
  91
  Shares
 • 91
 •  
 •  
 •  
 •  
 •