FU20,FU18, Drizner Péter

Ifi: A bajnokság végére sajnos teljesen elfogytunk, elsősorban létszámban és ebből adódóan legkésőbb a 45. perc környékére játékban is. Akik maradtak, azok küzdenek becsülettel, egy rossz szavam se lehet rájuk. Reméljük az utolsó mérkőzésén sikerül nyerni, szeretnénk győzelemmel befejezni a szezont.

FKSE – Algyő – Mezőkövesdi KC 34-25 (Félidőben: 18-12)

MKC: Illés Nándor, Nick Márk Bendegúz (kapusok) , Bakó Bence Norbert, Czufor Mihály András 1 , Dócs Árpád 13 , Lukács Zsombor, Marczis László 1 , Pető Botond, Szabó Parik 2 , Tóth Botond, Vereb Máté Tamás 1 , Vincze Péter 7.

Kiállítások: 8 perc

Hétméteresek: 2/2

Kizárások: 1

Serdülő: A mi szintünkön nagyon komoly győzelmi sorozatot (Ferencváros idegenben, Békés otthon, Orosháza idegenben) sikerült építeni, aminek köszönhetően már matematikailag is sikerült bebiztosítani az első osztályú tagságunk megőrzését az utolsó forduló eredményeitől függetlenül. Végre sikerült érdemben is javulni védekezésben, ami jobb kapusteljesítményt is eredményezett, illetve eredményesebb lett a lerohanásunk is. A szezon során rengeteg áldozatot hoztak a játékosok, megérdemlik, hogy jövőre is ebben a bajnokságban szerepeljenek. Sok nehézséggel és buktatóval is meg kellett küzdeni az elmúlt 10 hónapban, amikből tanulni kell és kőkeményen le kell vonni a konzekvenciákat, mert most még bravúrral sikerült elkerülni a kiesést, de ez nem mindig lesz feltétlenül így.

Zengő Alföld Orosházi KC – Mezőkövesdi KC 29-42 (Félidőben: 16-24)

MKC: Hegedűs Flórián 2 , Széles Tamás (kapusok) , Bátai Gábor 5 , Halmai Zsombor 1 , Hegedűs Márk 2 , Hegymegi Dániel 2 , Lukács Zsombor 7 , Marczis László 1 , Márton Milán 4 , Nagy Zoltán, Safranka Zalán 6 , Tóth Botond 4 , Vincze Péter 8.

Kiállítások: 2 perc

Hétméteresek: 2/0

LU19, Horváth Loránd

” Utolsó mérkőzésünket játszottuk a szezonban. Nem a legjobb formánkat hoztuk, de a a végére így is sikerült magabiztos előnyt kiépíteni és itthon tartani a 2 pontot. Gratulálok minden játékosomnak, hogy mind a kettő korosztályban sikerült megszerezni a 2. helyet. Nagyon sokat dolgoztak ezért a sikerért! ”

Mezőkövesdi KC – Szalézi – Kolorcity Kazincbarcika 44-36 (Félidőben: 20-18)

MKC: Takács Tímea, Garics Nikolett (kapusok) , Elek Lídia 5 , Szabó Szonja Szófia 4 , Lukács Villő Dóra 1 , Pál Leonetta 1 , Vincze Kinga 7 , Valkó Viola 3 , Kriston Sára, Varga Gréta Petra 5 , Vámos Eszter 5 , Barta Luca 13.

Kiállítások: 18 perc

Hétméteresek: 5/5

Kizárások: 2

FU16, Boda Tamás Márton

” Lejátszottuk a szezon utolsó mérkőzését. A Kecskemét csapata látogatott hozzánk, és vitte el a két pontot. Jól kezdtük a találkozót, a védelem megfelelően feszes volt, elől vigyáztunk a labdára. A félidőre mégis nagyobb hátránnyal mentünk, ami sajnos előre vetítette a meccs kimenetelét. A második játékrészben már jobban néztünk ki, főleg elől, de ez csak a kapaszkodásra volt elegendő. Köszönöm a szülőknek az egész éves támogatást, a srácoknak az egész éves munkát. Nyári szünet után folytatjuk a melót tovább. ”

Mezőkövesdi KC – Kecskeméti Sportiskola 21-26 (Félidőben: 7-13)

MKC: Kriston Milán Gábor, Széles Tamás (kapusok) , Burkus Máté 5 , Pető Zétény 1 , Vereb Gergő Dávid, Hegyi Botond 5 , Hegymegi Dániel 2 , Hegedűs Márk 1 , Sallai Levente, Bene Patrik, Guláys Bende 6 , Korpás Róbert Rafael, Kerékgyártó Zalán 1.

Kiállítások: 4 perc

Hétméteresek: 3/0

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •