FU18,FU20 Drizner Péter

Seri: A mérkőzés előtt, alatt és után is olyan dolgok történtek, amik nem ütik meg a serdülő első osztály szintjén és nem ütik meg a Mezőkövesdi KC szintjét sem. Ezekről a csapaton belül és a klubon belül is beszélni kell és beszélni is fogunk, valamint ezekre csapaton belül és klubon belül is reagálni kell és reagálni is fogunk.

Kecskeméti TE – Piroska Szörp – Mezőkövesdi KC 35-28 (Félidőben: 15-15)

MKC: Hegedűs Flórián, Széles Tamás (kapusok) , Bátai Gábor 2 , Burkus Máté, Halmai Zsombor 3 , Hegymegi Dániel, Kriston Richárd 3 , Lukács Zsombor 6 , Nagy Zoltán, Tóth Botond 3 , Vincze Péter 11.

Kiállítások: 10 perc

Hétméteresek: 4/3

Ifi: Bravúrgyőzelem volt a javából, csak gratulálni tudok a csapatnak. Kecskeméten sosem egyszerű, most sem volt az, de a csapat nagyszerűen küzdött, mindenki tudott hozzátenni a játékhoz. A mérkőzés közben sokat kellett variálni az eredeti elképzelésekinkhez képest, amihez nagyszerűen alkalmazkodott a csapat.

Kecskeméti TE – Piroska Szörp – Mezőkövesdi KC 32-34 (Félidőben: 17-15)

MKC: Illés Nándor, Nick Márk Bendegúz (kapusok) , Bakó Bence Norbert 3 , Czufor Mihály András, Dócs Árpád 5 , Kriston Richárd, Orosz Levente 11 , Pető Botond, Szabó Patrik 4 , Tóth Botond, Vereb Máté Tamás 4 , Vincze Péter 7 , Vizi Hunor Levente.

Kiállítások: 6 perc

Hétméteresek: 3/3

LU17,LU19, Horváth Loránd László

Seri: Az első félidő siralmas volt. Aztán a második játékrészben észhez tértünk szerencsére és magabiztosan tudtuk megnyerni a mérkőzést. Ha szeretnénk év végén az első helyen végezni, akkor nem férnek bele ezek a félidei kisiklások.

Kisvárda II. – Mezőkövesdi KC 21-35 (Félidőben: 11-15)

MKC: Takács Tímea, Garics Nikolett (kapusok) , Elek Lídia 3 , Szabó Szonja Szófia 2 , Barta Luca 7 , Lukács Villő Dóra 4 , Vincze Kinga 4 , Kriston Sára 2 , Benk Dóra Orsolya 2 , Aranyosi Boglárka 4 , Bóta Gréta 2 , Vámos Eszter 2 , Lónyai Lotti 1 , Takács Flóra 2.

Kiállítások: 8 perc

Hétméteresek: 3/3

Ifi: Egyből egy szomszédvári rangadóval kezdtük a tavaszi szezont. Sikerült megszorongatnunk egy nagyon jó csapatot, akik nem hiába veretlenek eddig a bajnokságban. Amit kértem a csapattól azt sikerült megvalósítani, sajnos a befejezéseket viszont rosszul oldottuk meg, illetve a második félidőben sok volt a technikai hibánk, de elégedett vagyok a lányokkal, jól küzdöttek, ha így folytatják, akkor odaérhetünk a 2. helyre évvégén.

STAVMAT – Füzesabonyi SC – Mezőkövesdi KC 25-19 (Félidőben: 12-10)

MKC: Takács Tímea, Garics Nikolett (kapusok) , Elek LÍdia 2 , Szabó Szonja Szófia 2 , Barta Luca 7 , Lukács Villő Dóra, Pál Leonetta 2 , Vincze Kinga, Valkó Viola, Kriston Sára, Varga Gréta Petra 2 , Vámos Eszter 4.

Kiállítások: 6 perc

Hétméteresek: 3/2

FU16, Boda Tamás Márton

” A tavaszi szezon első mérkőzését Cegléden játszottuk. A hazai csapat 2. számú csapata ellen arattunk magabiztos győzelmet. A találkozót végig kézben tartottuk, elől és hátul is mi diktáltuk az iramot. A védekezés feszes volt, amihez jó kapus teljesítmény párosult. Támadásban be-be csúsztak hibák, de összességében elégedett vagyok a látottakkal. Minden játékos tudott hozzátenni a sikerhez, csapatmunka volt. A következő meccs Nyíregyháza ellen lesz, ami jóval nehezebbnek ígérkezik. Dolgozunk, hogy megfelelő állapotban tudjunk belemenni abba a találkozóba. ”

Ceglédi KKSE II. – Mezőkövesdi KC 15-30 (Félidőben: 6-15)

MKC: Kriston Milán Gábor, Széles Tamás (kapusok) , Burkus Máté 1 , Pető Zétény 5 , Vereb Gergő Dávid 3 , Hegyi Botond 4 , Hegymegi Dániel 7 , Bencsik Zalán 2 , Hegedűs Márk 1 , Sallai Levente 2 , Gulyás Bende 4 , Kerákgyártó Zalán 1.

Kiállítások: 6 perc

Hétméteresek: 3/3

FU12, Drizner Péter

” A tornagyőzelem mindig nagyon jó érzés, ez a II. EVSI Kupa megnyerése után is így volt. Az Egri Sportiskola két csapatával játszottunk, mindkét mérkőzésen magabiztos győzelmet sikerült aratni. Játékban is tudtunk talán előre lépni, egész szép dolgaink voltak. Nagyjából most értünk el arra a szintre, hogy el lehet kezdeni már elvárásokat is támasztani a gyerekek felé, nemcsak örülni annak, hogy lejárnak edzésre meg mérkőzésekre. Örülnék neki, ha a héten elkezdődött III. és IV. korcsoportos diákolimpiai küzdelmekben is valamelyik mezőkövesdi iskola lenne a megyei bajnok a fiúknál és akár országos döntőig is jutnának a gyerekek, mert fontos tapasztalatokat és élményeket lehet szerezni, amit klubszinten is kamatoztatni lehet.

A csapat tagjai balról jobbra: Molnár Bende, Sana Sebastian, Mizser Marcell, Kovács Kristóf, Hossó Levente, Szabó Bence, Varga Zsombor, Benk Nándor, Molnár Gergely, Hindulák Levente.

Gólkirály: Varga Zsombor

Legjobb kapus: Molnár Gergely

II. EVSI Kupa:

EVSI I. – Mezőkövesdi KC 17-27 (7-12)

EVSI II. – Mezőkövesdi KC 18-31 (5-16)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •