FU18,FU20, Drizner Péter

FU18: Továbbra is rengeteg problémával küzdünk, az amúgy is vékony keret erre a mérkőzésre tovább szűkült, a hiányzókat az U16-os csapatból pótoltuk. Kiemelt mérkőzésként kezeltük a Honvéd elleni összecsapást, kulcsfontosságú volt a szezonunk szempontjából, hogy itthon tartsuk a két pontot. A mérkőzést rossz felfogással kezdtük, nem helyeztünk szinte semmilyen nyomást az ellenfélre az első 15 percben. Szerencsére az első félidő vége jól sikerült, így nyugodtan tudtunk bemenni a szünetre. A második félidő elején gyorsan lerendeztük a mérkőzést, így a mérkőzés végén nyugodtan tudtunk egy kicsit kisérletezgetni is. Külön köszönet a videóelemzőinknek, vastagon benne van a munkájuk abban, hogy ezzel a kerettel már 8 pontot sikerüllt szerezni.

Mezőkövesdi KC – Budapesti Honvéd 35-23 (Félidőben: 19-10)

MKC: Hegedűs Flórián, Széles Tamás (kapusok) , Burkus Máté, Vincze Péter 9 , Lukács Zsombor, Halmai Zsombor 6 , Safranka Zalán 11 , Hegymegi Dániel, Nagy Zoltán 1 , Tóth Botond 4 , Kerékgyártó Zalán 1 , Kriston Richárd 3.

Kiállítások: 14 perc

Hétméteresek: 4/3

FU20: Mindenképpen nyerni szerettünk volna, mert amíg lehet, tapadni szeretnénk az élmezőnyre. A mérkőzés olyanra sikerült, amit előzetesen várni lehetett, bár azzal nem számoltam, hogy ennyire ész nélkül fogunk játszani, mint az első félidőben. Szünetben sikerült rendezni a sorokat, átszerveztük a védekezést és csak a sorozatos balszerencse miatt kellett a mérkőzés végéig várni arra, hogy átvegyük a vezetést, játékban már korábban is domináltunk. A csapat sokadjára nyer mérkőzést vesztett helyzetből, ez nagyon komoly dolog, jár érte a gratuláció.

Mezőkövesdi KC – Budapesti Honvéd 31-27 (Félidőben: 15-16)

MKC: Nick Márk Bendegúz, Hegedűs Flórián (kapusok) , Czufor Mihály András, Bakó Bence Norbert 2 , Vincze Péter 5 , Vereb Máté Tamás 1 , Vizi Hunor Levente, Orosz Levente 10 , Nagy Zsolt Ádám 1 , Dócs Árpád 5 , Szabó Patrik 6 , Pető Botond 1 , Tóth Botond, Senánszky Alárd Péter.

Kiállítások: 8 perc

Hétméteresek: 5/5

LU17, LU19, Horváth Loránd

LU17: Jól kezdtük a mérkőzést és viszonylag hamar sikerült kialakítani egy nagyobb előnyt, viszont jó lenne, ha végre már a fiatalokból is kijönne az a munka, amit az edzéseken elvégeznek. Sokkal többre képesek, mint amit mérkőzéseken mutatnak, ha téthelyzet van akkor görcsössé válik a játékuk. Azt gondolom, hogy fejben kell rendezni a sorokat, és akkor kijön majd az a teljesítmény, amit elvárok.

Sárospataki RKG Alapítvány – Mezőkövesdi KC 26-38 (Félidőben: 13-19)

MKC: Takács Tímea, Garics Nikolett (kapusok) , Lénárt Brigitta, Barcsák Viktória, Elek Lídia 8 , Szabó Szonja Szófia 1 , Barta Luca 9 , Lukács Villő Dóra 2 , Vincze Kinga 9 , Takács Flóra 1 , Benk Dóra Orsolya, Aranyosi Boglárka, Bóta Gréta 2 , Vámos Eszter 5 , Lónyai Lotti 1.

Kiállítások: 8 perc

Hétméteresek: 1/1

LU19: Támadásban rendbe voltunk, ahogy azt a gólszám is mutatja. Védekezésben viszont sokszor puhák voltunk, és ott jócskán van hiányérzetem, de a lényeg, hogy sikerült megszerezni a 2 pontot.

Lóci DSE – Mezőkövesdi KC 28-40 (Félidőben: 14-23)

MKC: Takács Tímea, Garics Nikolett (kapusok) , Elek Lídia 5 , Szabó Szonja Szófia 1 , Barta Luca 5 , Lukács Villő Dóra, Pál Leonetta 4 , Vincze Kinga 10 , Valkó Viola, Kriston Sára, Varga Gréta Petra 5 , Vámos Eszter 6 , Farkas Barbara 4.

Kiállítások: 8 perc

Hétméteresek: 6/4

FU16, Boda Tamás Márton

” A Cegléd I. csapatával játszottunk hazai pályán, és szűk vereséget szenvedtünk. Nem kezdtük jól a találkozót, sem elől, sem hátul nem találtuk a ritmust, illetve a jó megoldásokat. A félidőre 6 gólos hátránnyal és 18 kapott góllal mentünk be. A második etapban feszes védekezéssel, jó kapusteljesítménnyel és higgadt befejezésekkel elől vissza tudtunk jönni a meccsbe, sőt egalizálni is sikerült az eredményt. A végén több hibás megoldás miatt azonban nem sikerült pontot szerezni. Jobb volt az összkép, mint a Nyíregyháza ellen, de továbbra is van min javítani. Az egy hetes bajnoki szünetben ezt fogjuk tenni. ”

Mezőkövesdi KC – Ceglédi KKSE I. 25-27 (Félidőben: 12-18)

MKC: Kriston Milán Gábor, Széles Tamás (kapusok) , Burkus Máté 1 , Vereb Gergő Dávid 3 , Hegyi Botond 2 , Hegymegi Dániel 6 , Bencsik Zalán 5 , Hegedűs Márk 1 , Sallai Levente 3 , Görömböly Gergely, Bene Patrik, Gulyás Bende 4 , Korpás Róbert Rafael, Kerékgyártó Zalán.

Kiállítások: 6 perc

Hétméteresek: –

FU13, Panyi Loránd

” Október 29-én Gyöngyösre látogattunk az U13-as fiúkkal. A Kazincbarcika ellen nehézség nélkül vették a srácok az akadályt, bár a 2.félidőre kicsit kiengedett a társaság. Az Egri VSI ellen a rossz helyzetkihasználásunk miatt hátrányba kerültünk a mérkőzés elején, így a félidőben 7 gólos egri vezetés alakult ki. A 2.félidőben javult a játék képe, a fiúk küzdöttek becsülettel, így sikerült kicsit kozmetikázni az eredményt. Köszönöm a szülőknek a biztatást és a gyerekek nevében a meglepit! ”

Szalézi DSE – Mezőkövesdi KC 14-31 (Félidőben: 4-18)

Mezőkövesdi KC – Egri VSI 17-22 (Félidőben: 7-14)

LU13, Makó – Varga Szilvia

” Hazai fordulót rendeztünk a lány U13-as csapatnak. Az FC Hatvan és a Pásztói KC csapataival játszottunk. Az első meccs nehezen indult, de mindkét meccsen sikerült hozni a papírformát. Gratulálok a lányoknak, hogy végig motiváltak tudtak maradni! ”

FC Hatvan Kézilabda – Mezőkövesdi KC 2-26 (Félidőben: 1-10)

Mezőkövesdi KC – Pásztói KC 39-2 (Félidőben: 16-1)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •