FU20,FU18, Drizner Péter

Ifi: Ismét jól küzdött a csapat és az első félidőben el is sikerült dönteni a Balmazújváros elleni összecsapást. Jókor jön a bajnoki szünet, lesz időnk egy kicsit rendezni a sorokat és felkészülni a Honvéd elleni rangadóra.

Serdülő: A múlt heti bravúros pontszerzést sajnos nem sikerült megismételni a Tempo otthonában, de a játék ismét bíztató volt. Valamennyit a védekezés is javul mérkőzésről mérkőzésre. Az U18-as csapattal is nagyon fontos mérkőzésünk lesz két hét múlva, azt a két pontot mindenképpen meg kell szereznünk a Honvéd ellen hazai pályán. ”

Balmazújvárosi KK – Mezőkövesdi KC 38-49 (Félidőben: 18-27)

MKC: Nick Márk Bendegúz, Senánszky Alárd Péter (kapusok) , Czufor Mihály András 2 , Bakó Bence Norbert 5 , Vincze Péter 9 , Vereb Máté Tamás 2 , Marczis László 5 , Vizi Hunor Levente 1 , Orosz Levente 12 , Nagy Zsolt Ádám, Dócs Árpád , Szabó Patrik 6 , Pető Botond 4 , Bodnár Bálint 3.

Kiállítások: 6 perc

Hétméteresek: 2/1

Tempo KSE – Mezőkövesdi KC 40-38 (Félidőben: 17-20)

MKC: Széles Tamás, Hegedűs Flórián (kapusok) , Vincze Péter 9 , Hegyi Botond, Lukács Zsombor 7 , Halmai Zsombor 6 , Safranka Zalán 5 , Marczis László 2 , Hegymegi Dániel, Nagy Zoltán, Tóth Botond 4 , Kriston Richárd 5.

Kiállítások: 6 perc

Hétméteresek: 3/1

FU16, FU15 Boda Tamás Márton

” Az u16-os bajnokság aktuális fordulójában Nyíregyházára látogattunk el, ahol az eddig legnehezebb megmérettetés várt ránk. Rosszul kezdtük a találkozót, nem találtuk az ellenszert a hazaiak nyitott védelme ellen, illetve pocsék volt a helyzetkihasználásunk. A félidő végére vissza tudtunk jönni a meccsbe, mínusz 3-al mehettünk a pihenőre. A második félidőben sikerült alulmúlni saját magunkat. Támadásban akaratgyengén, pontatlanul, fegyelmezetlenül játszottunk, aminek az eredménye 11 gólos vereséget lett. Össze kell szedni a fejeket, hiszen a következő meccs Cegléd csapata ellen lesz hazai pályán, ami szintén nem ígérkezik könnyűnek. ”

Nyíregyházi SN – Mezőkövesdi KC 26-15 (Félidőben: 13-10)

MKC: Kriston Milán Gábor (kapus) , Burkus Máté 1 , Pető Zétény 2 , Vereb Gergő Dávid 2 , Hegyi Botond, Hegymegi Dániel 2 , Bencsik Zalán 2 , Hegedűs Márk 1 , Sallai Levente 2 , Bene Patrik, Gulyás Bende 1 , Kerékgyártó Zalán 2.

Kiállítások: 4 perc

Hétméteresek: 3/2

” Szombaton Hevesen lépett pályára az u15-ös csapat. Első meccsen a Heves csapatával küzdöttünk, és végül értünk el egy döntetlent. Sok hibával, nagyon rossz helyzetkihasználással játszottunk. A második mérkőzésre valamelyest javult a játék az Eger ellen. Viszonylag jó volt a támadás, és védekezésben is sok megállító faultot csináltunk. A találkozó szerencsétlen végkimenetele következtében egy góllal alul maradtunk, de sokkal összeszedettebb volt a gárda. Van még min javítani, ezt is fogjuk tenni az előttünk álló időben. ”

Mezőkövesdi KC – Hevesi SE 25-25 (Félidőben: 13-12)

MKC: Kiss – Varga Dominik, Csuhai Magor (kapusok) , Korpás Máté 3 , Monoki Barnabás 1 , Kovács Dávid, Koncz Attila 3 , Sipeki Gábor 2 , Vámos Bence 3 , Bene Patrik, Gulyás Bende 6 , Korpás Róbert Rafael 7.

Kiállítások: 10 perc

Hétméteresek: 3/1

Mezőkövesdi KC – Eger SZSE 22-23 (Félidőben: 12-9)

MKC: Kiss – Varga Dominik, Csuhai Magor (kapusok) , Korpás Máté 2 , Monoki Barnabás, Kovács Dávid 1 , Koncz Attila, Sipeki Gábor 3 , Vámos Bence, Bene Patrik 2 , Gulyás Bende 8 , Korpás Róbert Rafael 6.

Kiállítások: 4 perc

Hétméteresek: –

FU13, Drizner Péter

” 4-5 komoly hiányzónk volt ebben a fordulóban, mindenekelőtt Panyi Loránd vezetőedző. Mindkét mérkőzés előtt egyeztettünk az összeállítással és a sorcserékkel kapcsolatban, próbáltuk a lehető legjobban kihasználni az aznapi keretben lévő lehetőségeket. A Gyöngyös elleni első mérkőzésen borzalmasan kezdtünk, ami annak tükrében lett igazán érthetetlen, hogy a második félidőben pedig hatalmas akarattal és jól játszottak a fiúk. Sajnos a végén hiányzott egy kis szerencse, de így is nagyon tetszett a második félidő. Az Eger ellen szinte hibátlan első 15 percet játszottunk, itt a második félidőben romlott le jelentősen a helyzetkihasználásunk, de a győzelem még így sem forgott veszélyben. Összességében rendben volt a játéknap, jól hajtott a csapat, ami nagyon fontos. ”

Gyöngyösi KK – Mezőkövesdi KC 19-17 (Félidőben: 10-4)

Mezőkövesdi KC – Eger SZSE 29-26 (Félidőben: 20-12)

LU13, Makó – Varga Szilvia

” Hatvanban lépett pályára U13-as lánycsapatunk. Az első meccsen a TFSE csapatával játszottunk. Nehezen indult a meccs, de igyekeztek a lányok. Felvettük az ellenfél ritmusát. Ezen javítanunk kell. A második meccsen a Gyöngyös csapatával játszottunk egy jó meccset. Az első félidőben sok technikai hibával játszottunk, ezért el is engedtük ellenfelünket. Nem adták fel a lányok, viszont a sok kihagyott hétméteres miatt nem tudtunk közelebb jönni. Nem marasztalok el senkit, kiemelni viszont Sivák Sárát és Fügedi Grétát tudom, nagyon igyekeztek. Jó megoldásokat választottak és védekezésben is jeleskedtek. Most Fügedi Regina is kiváló védésekkel segítette a csapatot. ”

TFSE – Jászárokszállás – Mezőkövesdi KC 12-20 (Félidőben: 5-11)

Mezőkövesdi KC – Gyöngyösi KK 17-22 (Félidőben: 7-11)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •