FU18,FU20 Drizner Péter

” Mindkét csapattal sikerült belökni a csónakot, szezonkezdéskor ez a legfontosabb. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az U18-as mérkőzéssel vallatni lehetett volna, de ez most nekünk másodlagos, lényeg, hogy van két pontunk. Szinte a teljes keretnek ez volt az első U18-as bajnokija, amikor nem csak kiegészítő szerepet kell betölteni. Ez még nagyon látszik rajtuk, a védekezés nem üti meg az első osztály szintjét jelenleg, azon leszünk, hogy meccsről meccsre javuljunk. Taktikailag sem voltunk a helyzet magaslatán, játékhívásban és lövésválasztásban is teljesen tévúton voltak a kulcsembereink több kritikus szituációban is. A végén nagyon kellettek Hegedüs Flórián bravúrjai ahhoz, hogy ne kelljen végjátékot játszani, neki külön is jár a gratuláció, hiszen első mérkőzését játszotta a Mezőkövesdi KC színeiben. Az U20-as mérkőzés viszont egy nagyon komoly csata volt, remek színvonalú, fordulatos mérkőzést játszottunk a kimondottan jó erőkből álló Kecskemét ellen. Játékban az első félidőben sem voltunk rosszak, ott még a helyzetkihasználással voltak komoly gondjaink. A második félidőben viszont percről percre vettük át a mérkőzés irányítását és teljesen megérdemelten fordítottuk meg a mérkőzést -6 gólról. Magasra tettük a lécet azzal, hogy az utolsó 22 percet 16-6-ra tudtuk nyerni ez ellen a Kecskemét ellen. Bakó Bence nagyot ment elől-hátul, főszerepe volt a sikerben. Rajta kívül több jó egyéni teljesítmény volt még, de ami a legfontosabb, hogy nagyon jól reagáltak fiúk a mérkőzés közbeni változtatásokra. Jól jöttünk ki az összes időkérésből, jól jöttünk ki az emberelőnyökből, ami nálunk mindig fontos, hiszen egy ultraagresszív felfogásban játsszuk ezeket. Ezt az egységet kell megtartanunk az egész szezonban, különösen majd a nehezebb időkben és soha nem szabad hagyni, hogy kizökkentsenek a játékból. Minden meccsen meg fogja próbálni valaki, ezen is megpróbálták, ma nem sikerült, ez is kellett a győzelemhez. ”

FU18

Mezőkövesdi KC – Kecskeméti TE 35-30 (Félidőben: 18-15)

MKC: Széles Tamás, Hegedűs Flórián (kapusok) , Burkus Máté, Lukács Zsombor, Halmai Zsombor 2 , Safranka Zalán 7 , Sallai Levente 1 , Hegymegi Dániel, Nagy Zoltán 2 , Márton Milán 4 , Tóth Botond 3 , Kriston Richárd 3 , Vincze Péter 13.

Kiállítások: 4 perc

Hétméteresek: 2/0

A mérkőzés alakulása:

https://livescore.mksz.hu/32021194230/esemenyek

FU20

Mezőkövesdi KC – Kecskeméti TE 33-29 (Félidőben: 14-18)

MKC: Illés Nándor, Nick Márk Bendegúz (kapusok) , Czufor Mihály András, Bakó Bence Norbert 7 , Vereb Máté Tamás 5 , Vizi Hunor Levente, Orosz Levente 4 , Nagy Zsolt Ádám, Dócs Árpád 8 , Szabó Patrik 1 , Pető Botond 2 , Tóth Botond, Senánszky Alárd Péter, Vincze Péter 6.

Kiállítások: –

Hétméteresek: 5/5

A mérkőzés alakulása:

https://livescore.mksz.hu/32021192575/esemenyek

FU16, Boda Tamás Márton

” Az U16-os bajnokság első fordulójában az Orosháza csapatát fogadtuk hazai pályán. Mindkét félidőt kézben tartva, magabiztos győzelmet arattunk. Az első félidőt határozott védekezéssel kezdtük, aminek meg is lett az eredménye, el tudtunk lépni a vendégektől, azonban a félidő vége fele több hiba csúszott a játékunkba, részben kapkodás, részben össze szokatlanság miatt. A második játékrészt nem a megfelelő hozzáállással kezdtük, így az ellenfél vissza tudott jönni a meccsbe. Miután ismét feszes lett a védelem, meggyőző különbséget tudtunk kiépíteni, amit a találkozó végéig meg is őriztünk. Jó úton vagyunk, de van mit javítani. Ez lesz a következő időszak feladata. Gratulálok a srácoknak és köszönjük a nézőknek a szurkolást. ”

Mezőkövesdi KC – Oxxo Energy Orosházi Női Kézilabda Club 29-21 (Félidőben: 16-10)

MKC: Kriston Milán Gábor, Széles Tamás (kapusok) , Pető Zétény 5 , Vereb Gergő Dávid 1 , Burkus Máté, Kerékgyártó Zalán 2 , Bene Patrik, Korpás Róbert Rafael 6 , Hegedűs Márk 5 , Sallai Levente 2 , Hegymegi Dániel 2 , Gulyás Bende 4 , Görömböly Gergely 2.

Kiállítások: 4 perc

Hétméteresek: 2/2

A mérkőzés alakulása:

https://livescore.mksz.hu/32021206182/esemenyek

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •