FU20,FU18, Zelei Botond

Ifi: Igazából hiába, hogy sanszunk nem volt az első perctől kezdve, panasz nem érheti a fiúkat a küzdés miatt. A jó egyéni teljesítményeket sajnos az egész csapat magában tartotta, így nem sikerült pontot szereznünk.

Serdülő: Harcos kemény meccset játszottunk a Honvéd otthonában. Készültünk a találkozóra, szerettünk volna nyerni, ez szerencsére a kezdeti dekoncentráltság után magabiztosan sikerült is. Gratulálok a fiúknak. ”

FU20 I. osztály – kelet

Bp. Honvéd SE – Mezőkövesdi KC 30-23 (Félidőben: 20-12)

MKC: Illés Nándor, Nick Márk Bendegúz (kapusok) , Sárosi Balázs 2 , Bakó Bence Norbert 1 , Vereb Máté Tamás 5 , Kocsis Marcell 1 , Orosz Levente 1 , Nagy Zsolt Ádám 3 , Dócs Árpád 4 , Hevesi Zsolt, Szabó Patrik 3 , Török Levente 1 , Senánszky Alárd Péter, Vincze Péter 2.

Kiálltások: 6 perc

Hétméteresek: 4/2

FU18 I. osztály – kelet

Bp. Honvéd – Mezőkövesdi KC 22-32 (Félidőben: 8-17)

MKC: Nagy Máté Gábor, Széles Tamás (kapusok) , Vereb Máté Tamás 7 , Lukács Zsombor 1 , Spielberger Martin István 2 , Safranka Zalán 1 , Marczis László, Vizi Hunor Levente 4 , Orosz Levente 5 , Szabó Patrik 1 , Panyi István Márk, Pető Botond 4 , Tóth Botond, Vincze Péter 7.

Kiállítások: 8 perc

Hétméteresek: 3/2

LU17, Horváth Loránd

” Egy végig kiélezett mérkőzést játszottunk az Abony csapatával. Az első félidőben a védekezésünk kevésbé működött, nem tudtuk megoldani a lövőikkel szembeni védekezést. Több góllal is vezetek már, de szerencsére a félidő végére sikerült visszajönnünk 1 gólra. A második játékrészben már valamivel jobban kézilabdáztunk, kevesebb eladott labdánk volt, és könnyű gólokat is sikerült szereznünk, amivel meg tudtuk fordítani az eredményt. Nem a legjobb játékunkat mutattuk, de csapatként küzdöttünk és sikerült megszerezni a 2 pontot. Gratulálok a lányoknak! ”

Villanyász Füzesabonyi SC – Mezőkövesdi KC 28-31 (Félidőben: 17-16)

FU16, Boda Tamás Márton

” Az U16-os rájátszás aktuális mérkőzésén a Kecskemét volt az ellenfél. Szerencsére teljes kerettel tudtunk kiállni. A mérkőzést végig vezetve, végül 9 gólos győzelemmel zártuk. A találkozó kulcsa a feszes védelem volt, sikerült alacsony gól számon tartani az ellenfelet, amit mindig is kérek. Elől az utóbbi időszakban már nem szokott probléma lenni, legalábbis a jó helyzet kialakítás terén. Most is könnyen tudtunk helyzetbe kerülni és a 34 lőtt gól 50 perc alatt teljesen rendben van. Örülök, hogy Pető Zétény személyében régi/új játékos tudott debütálni a pályán. 2 hét pihenő után fordul a sorsolás, 3 mérkőzés maradt a szezonból, szeretnénk megőrizni a veretlenséget. Ezért fogunk dolgozni az elkövetkező hetekben. ”

Mezőkövesdi KC – Kecskeméti Sportiskola 34-25 (Félidőben: 18-12)

MKC: Széles Tamás, Kriston Milán Gábor (kapusok) , Hegymegi Dániel 3 , Halmai Zsombor 3 , Safranka Zalán 9 , Sallai Levente 1 , Spielberger Martin István 6 , Molnár Kristóf, Panyi István Márk, Nagy Zoltán, Márton Milán 1 , Tóth Botond 2 , Hegyi Botond 3 , Kriston Richárd 6.

Kiállítások: 4 perc

Hémtéteresek: 1/1

FU14, Boda Tamás Márton

” Az U14-es bajnokság soron következő dupla fordulóját Hevesen rendezték. A házigazdák mellett a Hatvan csapatával mérkőztünk meg. Mindkét találkozón nagy arányú kövesdi siker született. Örülök az újabb pontoknak. Az utolsó két mérkőzés hazai pályán lesz, szeretnénk veretlenül zárni ezt az idényt. Ez a cél, ezért fogunk dolgozni. ”

Mezőkövesdi KC – FC Hatvan Kézilabda 40-13 (Félidőben: 21-7)

MKC: Kiss – Varga Dominik, Nagy Dániel (kapusok) , Monoki Barnabás 1 , Bencsik Zalán 12 , Tóth Balázs 11 , Bukta Bálint 3 , Sipeki Gábor 1 , Vámos Bence 4 , Gulyás Bende 7 , Korpás Róbert Rafael 1.

Kiállítások: –

Kizárások: 1

Hétméteresek: –

Mezőkövesdi KC – Hevesi SE 38-13 (Félidőben: 19-5)

MKC: Kiss – Varga Dominik, Nagy Dániel (kapusok) , Monoki Barnabás, Bencsik Zalán 16 , Tóth Balázs 5 , Bukta Bálint 6 , Sipeki Gábor, Vámos Bence 3 , Gulyás Bende 4 , Korpás Róbert Rafael 4.

Kiállítások: 4 perc

Hétméteresek: 1/1

FU12, Panyi Loránd

” Kisvárdára látogattunk az U12-es fiúkkal. Sajnos több játékos hiányát kellett megoldani. Az 1.mérkőzésen sikerült, a 2.mérkőzésen a Kisvárda felénk nőtt, elfáradtunk. Köszönöm a gyerekeknek, hogy végig küzdötték a napot! Hajrá MKC! ”

Enjoy Robotics Fehárgyarmati VSE – Mezőkövesdi KC 13-27 (Félidőben: 7-10)

Mezőkövesdi KC – Kisvárdai KC 19-25 (Félidőben: 12-15)

LU12, Makó – Varga Szilvia

” Putnokon játszottunk az U12-es lányokkal. A sorsolás péntek este változott. A Lóci DSE csapatával játszottunk, hamar sikerült komoly előnyt kialakítani és megnyerni a mérkőzést. A második meccsen az Eszterházy SC csapatával játszottuk. Sajnos nem sikerült nyerni, ami miatt borzasztó szomorú vagyok. Volt pár gyenge teljesítmény a mezőnyben is sajnos, de a kaputeljesítmény katasztrófa volt. Míg a másik oldalon kiváló. Volt lehetőségünk a döntetlenre, de azok a helyzetek is kimaradtak sajnos. Remélem, hogy ennél a továbbiakban jobb teljesítményt tudunk nyújtani minden téren. ”

Lóci DSE – Mezőkövesdi KC 8-37 (Félidőben: 3-22)

Mezőkövesdi KC – Eszterházy SC I. 21-23 (Félidőben: 11-12)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •