FU16, Boda Tamás Márton

Múlt hét csütörtökön hazai pályán a Kecskemét csapatát fogadtuk. Szerettük volna feledtetni az otthoni szűk vereségünket. Jól kezdtük a találkozót és végig uraltuk az első félidőt, elsősorban a védekezés volt feszes, amiből tudtunk labdákat szerezni, így előnnyel vonultunk a félidőre. A második játékrészben sem lassított a csapat, labda szerzés után rendre könnyű gólokat tudtunk szerezni, aminek egy nagy arányú, magabiztos győzelem lett az eredménye. Sok jó egyéni teljesítmény mellett örültem hogy csapatként funkcionáltunk, és mindenki tudott hozzátenni a meccshez. ”

Mezőkövesdi KC – Kecskeméti Sportiskola 34-20 (Félidőben: 14-9)

MKC: Széles Tamás, Kriston Milán Gábor (kapusok) , Vereb Gergő Dávid, Hegymegi Dániel 4 , Halmai Zsombor 1 , Safranka Zalán 5 , Sallai Levente 2 , Spielberger Martin István 4 , Molnár Kristóf, Panyi István Márk 6 , Nagy Zoltán, Márton Milán 2 , Tóth Botond 3 , Hegyi Botond, Kriston Richárd 7.

Kiállítások: 10 perc

Hétméteresek: 3/3

FU14, Boda Tamás Márton

” Szombaton Miskolcon játszottunk dupla fordulót, ami után felemás érzésem van. Az első meccs rendben volt a DVTK ellen. Mind elől, mind hátul a srácok tartották magukat a megbeszéltekhez. Sima győzelem lett az eredménye. A második találkozón viszont eléggé “lazán” volt a társaság. Hátul nagyon puha volt a védelem, könnyű helyzetekből kaptunk gólokat. Elől a sok technikai hiba miatt nem volt folyékony a játék. Itt sem forgott veszélyben a két pont sorsa, de megbeszéltük a csapattal, hogy így nem lehet meccset játszani. Végig fent kell tartani a koncentrációt és meg kell mutatni mindenkinek a valós tudását, nem lehet alibizni. Egyébként dicséret illeti őket, mivel még mindig veretlen a gárda, ezt szeretnénk megtartani a jövőben is. ”

Mezőkövesdi KC – DVTK – Miskolc 31-16 (Félidőben: 14-6)

MKC: Kiss – Varga Dominik, Nagy Dániel (kapusok) , Monoki Barnabás, Bencsik Zalán 14, Tóth Balázs 7 , Bukta Bálint 2 , Sipeki Gábor 2 , Vámos Bence 2 , Bene Patrik 1 , Gulyás Bende 2 , Korpás Róbert Rafael 1.

Kiállítások: 4 perc

Hététeresek: 1/1

Hevesi SE – Mezőkövesdi KC 18-25 (Félidőben: 11-14)

MKC: Kiss – Varga Dominik, Nagy Dániel (kapusok) , Monoki Barnabás 1 , Bencsik Zalán 6 , Tóth Balázs 6 , Bukta Bálint 3 , Sipeki Gábor, Vámos Bence 2 , Bene Patrik 1 , Gulyás Bende 5 , Korpás Róbert Rafael 1.

Kiállítások: –

Hétméteresek: 1/1

LU12, Makó – Varga Szilvia

” Kazincbarcikára utaztak az U12-es lányok. Mindkét mérkőzésen kiváló teljesítményt nyújtva szerezték meg a győzelmet. Ez akkor is igaz, ha az ellenfeleink szerényebb játéktudást képviseltek. ”

TFSE – Vámosgyörk – Mezőkövesdi KC 10-36 (Félidőben: 4-16)

Mezőkövesdi KC – Putnok Városi S.E. 46-3 (Félidőben: 25-0)

FU12, Panyi Loránd

” Heves város adott otthont a hétvégi fiú U-12 es fordulónknak. Tanulságos hétvégén vagyunk túl. Sajnos 2 vereséggel. 2 jó csapat ellen mérhettük fel, hol tartunk. Az 1.mérkőzésen kicsit álmosan játszottunk. A védekezéssel nem voltam megelégedve, támadásban ziccereket és büntetőket is hibáztunk. Sajnos nem jól jöttünk ki a mérkőzésből. Előzetesen mindkét mérkőzésen nehéz küzdelemre számítottam. A 2.mérkőzésen tudtunk javítani. Az eredmény ellenére jobb teljesítményt, bátrabb játékot mutattak a gyerekek. Azzal a mérkőzéssel a hibák ellenére is elégedett voltam. Lesznek még mérkőzések, ahol remélem javuló tendenciát láthatnak majd a szülők, akiknek ezúton ismét köszönöm a buzdítást! Hajrá MKC! Ui.: Remélem betegség már nem nehezíti a mindennapokat! ”

Füzesabonyi SC – Mezőkövesdi KC 26-20 (Félidőben: 12-8)

Mezőkövesdi KC – Egri VSI 22-27 (Félidőben: 9-12)

LU10, Szabó Lilla

” A bajnokság következő fordulójának Gyöngyössolymos adott otthont. Első mérkőzésünket az Eger, második mérkőzésünket a Szerencs csapatával vívtuk. Az első mérkőzésen elmondható, hogy megilletődve, kissé félénken játszottunk. Volt hiba elől-hátul, de a második játékrészben már felszívták magukat a lányok és sikerült egy nagyon izgalmas mérkőzést alakítani. A Szerencs elleni mérkőzés már nem rejtett ennyi izgalmat, önfeledten játszottak a csajok, élvezték a mérkőzést. Összességében egy jó szombati napot zártunk, és külön öröm számomra, hogy egyre kevesebb technikai hibával játsszuk mérkőzéseinket. Gratulálok a lányoknak! ”

FU10, Drizner Péter

” Ezzel a korosztállyal most kapcsolódtunk be a hivatalos fordulókba, eddig csak edzőmérkőzéseket játszottak a fiúk. Kicsit még meg voltak illetődve a gyerekek, ami teljesen természetes. Edzésen jobban játszanak, mint amit most meg tudtak mutatni belőle, remélem fordulóról fordulóra tudunk majd javulni. De a legfontosabb, hogy játszottak és tapasztalatot gyűjtöttek.”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •