FU18, FU20, Zelei Botond

Ifi: Minden csapat életében vannak mélypontok, ez most a miénk, mind egyénileg, mind csapatként. A mérkőzést nem is értékelném, hiszen tudásszintünk kevesebb, mint 50%-át adtuk ki magunkból, így megérdemelten nyert a DEAC. Továbbra is mindennél jobban hiszek a fiúkban, még ha nincsenek is egyszerű helyzetben, ki kell jönni a gödörből és újra elő kell teremteni a jó morált elsősorban, majd a jó játékot is. Ennek érdekében az öltözőben egy 20-25 percet beszélgettünk közösen, reméljük meghozza az eredményét.

Serdülő: Jól kezdtük a mérkőzést és gyakorlatilag 20-25 perc alatt el is dőlt a találkozó végkimenetele. Voltak végre szerencsére a védelemben is jó pillanataink, de a védekezéstől még nagyon messze vagyunk. Külön öröm, hogy mindkét kapuson látszik a fejlődés az őszhöz képest, nagyon fontos lesz a támogatás arról a posztról a tavaszi szezonban. Gratulálok a csapatnak, hozta a kötelezőt, készülünk az Eger elleni rangadóra.”

FU18 I. osztály – kelet

DEAC – Mezőkövesdi KC 28-35 (Félidőben: 12-21)

MKC: Nagy Máté Gábor, Széles Tamás (kapusok) , Czufor Mihály András 2 , Vereb Máté Tamás 6 , Lukács Zsombor 1 , Safranka Zalán 2 , Marczis László 1 , Vizi Hunor Levente 5 , Spielberger Martin István 2 , Orosz Levente 3 , Szabó Patrik 5 , Panyi István Márk 2 , Pető Botond, Vincze Péter 6.

Kiállítások: 4 perc

Hétméteresek: 5/4

FU20 I. osztály – kelet

DEAC – Mezőkövesdi KC 34-23 (Félidőben: 18-10)

MKC: Illés Nándor, Nick Márk Bendegúz (kapusok) , Sárosi Balázs 7 , Bakó Bence Norbert 4 , Vereb Máté Tamás 2 , Kocsis Marcell, Orosz Levente 2 , Nagy Zsolt Ádám 3 , Dócs Árpád 3 , Szabó Patrik, Török Levente, Senánszky Alárd Péter, Vincze Péter 2.

Kiállítások: 8 perc

Hétméteresek: 3/1

LU17, Horváth Loránd

” Szombaton Salgótarjánba kezdtük meg a tavaszi szezont a lányokkal. Elég szokatlan időpontban játszottunk, de szerencsére ez nem zavarta meg a csapatot, és az első perctől kezdve irányítottuk a mérkőzést. Ennek köszönhetően a félidőben már 10 góllal vezettünk. A második játékrészt elképesztően rosszul kezdtük, így az ellenfél felzárkózott 3 gólra és megint nyitott lett a mérkőzés. 10 perc után rendezni tudtuk a sorokat, így a végére magabiztos győzelmet arattunk. Azt a 10 percet leszámítva jól kézilabdáztunk, elől-hátul stabilak voltunk. Készülünk a Barcika elleni meccsre, ahol nagyon fontos lesz a 2 pont begyűjtése. ”

Salgótarjáni SKC – Mezőkövesdi KC 25-39 (Félidőben: 11-21)

FU16, Boda Tamás Márton

” Szerdán Nyíregyházán léptünk pályára, és a sok hiányzó ellenére egy kiélezett találkozón maradtunk alul. Az első 10 percben nem igazán találtuk meg a játék ritmusát, hátul pedig könnyen kaptuk a gólokat. A félidő hátralevő részén átvettük a vezetést és a feszesebb védekezés hatására 2 gólos előnnyel mentünk szünetre. A második félidőben sajnos elkövettünk jó pár taktikai fegyelmezetlenséget, a szabolcsi csapat átvette a vezetést és bár volt több labdánk is egalizálni az eredményt, nem sikerült és 2 gólos vereséget szenvedtünk. Tanulságos találkozó volt, amiből tanulni kell. ”

Nyíregyházi SN – Mezőkövesdi KC 31-29 (Félidőben: 14-16)

FU12, Panyi Loránd

” Vasárnap Kazincbarcika adott otthont az U12-fiú fordulónak. A hazaiak ellen játszottuk az 1. mérkőzésünket. Álmosan kezdett a társaság. Ziccerek maradtak ki, kapufás kézilabdával indítottuk a mérkőzést. Önmagunkhoz képest sok hibával játszottunk. Ellenfelünk fejlődött is, ezért szorosabb eredmény alakult ki, mint a legutóbbi összecsapásunkon. Ettől függetlenül győzelem lett a vége. A 2. mérkőzés ígérkezett nehezebbnek, ami számszerűen könnyebb lett, hiszen a Kisvárda csapata, akikkel még most mérkőztünk meg először, hasonló eredményekkel rendelkezett az eddigi ellenfeleinkkel szemben. Tőlük volt több hiányzó is, de egy jó kis mérkőzést játszhattunk ellenük. Hasznos hétvége volt, kicsit több hibával a kelleténél! De ilyen is van! A küzdéshez gratulálok a csapatnak, mert az akaratunkat azért sikerült az ellenfeleinkre erőltetnünk! Az U11- es ifjoncoknak, akik utaztak velünk ezen a hétvégén köszönet. Külön köszönet a szülői szurkolásért! Ismét hazai légkörben játszhattunk! ”

Mezőkövesdi KC – Kazincbarcikai KSE 23-17 (Félidőben: 12-9)

Kisvárdai KC – Mezőkövesdi KC 12-23 (Félidőben: 6-9)

LU12, Makó – Varga Szilvia

” Hétvégén Szerencsen léptek pályára az U12-es lányok. Gyöngyös és az Eger csapatával játszottunk. Mindkét mérkőzés tükrözte az elmúlt hetek edzés hiányzásait. Helyzetekig eljutottunk, de a befejezések pontatlanok voltak. Hétméteresek tömkelege maradt ki. Mégis hízelgő, hogy csak négy találattal maradtunk alul a Gyöngyös ellen. Eger ellen sikerült még így is nyerni. Sajnos most a kaputeljesítmény is elmaradt a várttól. Én ott leszek az edzéseken és a mérkőzésen is, remélem példát vesznek rólam játékosaim is.”

Mezőkövesdi KC – Gyöngyösi KK 14-18 (Félidőben: 6-8)

Mezőkövesdi KC – Eszterházy SC I. 17-11 (Félidőben: 9-5)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •