FU20, FU18, Zelei Botond

Ifi: A dobogóért szálltunk harcba a Dabas ellen, ez kellő motivációt jelentett a gárda számára. A mérkőzésen két hasonló stílusú, véleményem szerint modern, jó kézilabdát játszó csapat harcolt a szó szoros értelmében. A döntetlen egy igazságos eredmény, még ha a Dabas is vezetett a mérkőzés döntő többségében, azonban fél perccel a lefújás előtt nálunk volt az előny. Azt mondtam nem tudom az okát, de amit ez a keret elbírt az elképesztő, hiszen a Fradi elleni szeptemberi mérkőzés óta az összes rangadón hiányzott kulcsjátékos a keretből. Azt gondolom rendkívül nehéz tavasz vár ránk, hiszen élmezőnyben lévő csapatot mindenki meg akar verni, reméljük végre tudunk teljes kerettel játszani, ahol kiderül majd hol is a valós helyünk a mezőnyben.

Mezőkövesdi KC – Dabas KC 34-34 (Félidőben: 16-16)

MKC: Illés Nándor, Nick Márk Bendegúz (kapusok) , Bakó Bence Norbert 9 , Vereb Máté Tamás, Kocsis Marcell, Lukács Zsombor, Orosz Levente 3 , Nagy Zsolt Ádám 5 , Dócs Árpád 11, Hevesi Zsolt, Szabó Patrik 1 , Török Levente, Vincze Péter 5.

Kiállítások: 4 perc

Hétméteresek: 1/1

Serdülő: A szezon második fele szépre sikerült a serdülőknek. A kecskeméti mérkőzést leszámítva sikerült a hasonló képességű csapatok ellen győztesen elhagyni a pályát. Támadásban szinte mindig remekül kézilabdázunk, védekezésben kell előre lépnünk, ami ezen a mérkőzésen sikerült, jött is mellé a jó kapusteljesítmény mindkét kapustól. Reméljük át tudjuk menteni tavaszra a jó formát, szeretnénk bravúr győzelmet is bezsebelni, valamint tartani az egyéni és csapatszintű fejlődési ívet, hiszen ez a legfontosabb. “

Mezőkövesdi KC – Dabas KC VSE 43-37 (Félidőben: 22-21)

MKC: Széles Tamás, Nagy Máté Gábor (kapusok) , Czufor Mihály András 3 , Vereb Máté Tamás 9 , Lukács Zsombor 4 , Safranka Zalán, Marczis László 2 , Vizi Hunor Levente 9 , Spielberger Martin István, Orosz Levente 9 , Panyi István Márk 1 , Pető Botond 2 , Tóth Botond, Vincze Péter 4.

Kiállítások: 2 perc

Hétméteresek: 3/3

LU17, Horváth Loránd

” Magabiztos győzelmet arattunk az őszi szezon utolsó mérkőzésén. Gratulálok a csapatnak! Köszönjük a kilátogató nézőknek az egész éves szurkolást! ”

Mezőkövesdi KC – Balkányi ISE 48-18 (Félidőben: 23-10)

FU16, Boda Tamás Márton

” Az ősz utolsó mérkőzésén a Szeged csapatát fogadtuk. Jól kezdtük a meccset, elől kreatívan és fegyelmezetten támadtunk, hátul egy-két megingást leszámítva határozott volt a védelem. Mi diktáltuk a játék ütemét. A félidő végére a vendég csapat le tudta faragni az 1-2 gólos hátrányát, így döntetlennel mehettek a csapatok az öltözőbe. A második félidőben a “szerencse” nem nekünk kedvezett a hazai pályán sajnos, a Szeged át tudta venni a vezetést, amit meg is tudott tartani a találkozó végéig. Mondhatom talán, hogy ez volt az ősz legjobb mérkőzése a csapatnak, pechünkre ez most nem ért pontot/pontokat, de a srácok személyes fejlődéséhez nagy löketet adott. Köszönöm Nekik az eddigi munkát, januárban innen folytatjuk. Köszönöm a szülőknek a rengeteg segítséget és a szurkolást. ”

Mezőkövesdi KC – OTP – Bank Pick Szeged II. 28-31 (Félidőben: 16-16)

MKC: Széles Tamás, Kriston Milán Gábor (kapusok) , Vereb Gergő Dávid, Hegymegi Dániel 2 , Halmai Zsombor 4 , Sallai Levente 2 , Spielberger Martin István 4 , Molnár Kristóf, Panyi István Márk 4 , Nagy Zoltán 1 , Márton Milán 3 , Tóth Botond, Hegyi Botond, Kriston Richárd 4 , Safranka Zalán 4.

Kiállítások: 4 perc

Hétméteresek: 1/1

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •