Az alábbi cikkben olvasható utánpótlás csapataink múlt heti mérkőzéseinek értékelése edzőiktől.

Horváth Loránd, leány serdülő:

” Csütörtökön idegenben a Hajdúszoboszló csapata ellen léptünk pályára. Végre úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy azt mindig kellene, lelkesen, kellő önbizalommal. Ez meg is látszott a játékunkon, 40 percig mi irányítottuk a mérkőzést. Ezután azonban megtört valami, amikor az ellenfélnek sikerült fordítani teljesen szétestünk, előjöttek a felelőtlen lövések, technikai hibák. Sajnos nem volt egy vezér a pályán, aki átsegítette volna a csapatot a hullámvölgyön. Meg kell tanulnunk lezárni egy mérkőzést, amikor vezetünk 3-4 góllal türelmesen kézilabdázva növelni az előnyünket még pár góllal és szépen befejezni. Sajnos most hagytuk, hogy utolérjen az ellenfél és onnantól kezdve már náluk volt a lélektani előny. A pozitív dolgokat ki kell emelni és megpróbálni azokat 60 percen keresztül végrehajtani és akkor jönni fog a siker.

Hajdúszoboszló KK – Mezőkövesdi KC 22-18 ( Félidőben: 10:12)

Mezőkövesdi KC: Tóth Dorina (kapus) , Vámos Eszter 5 , Szabó Csenge, Oláh Rebeka Linda 1, Bodnár Linda 2 , Szabó Szonja Szófia 1 , Nagygyörgy Lili 1 , Elek Lídia 2 , Valkó Viola, Varga Gréta Petra, Janka Noa 6 , Hatvani Jázmin.

Kiállítások: 6 perc

Hétméteresek: 7/4

Marius Breazu , Fiú U14:

U14 -es csapatunk a hétvégén debütált a bajnokság első osztályában hazai pályán. Sajnos a nézőknek nem tudtunk győzelmet felajánlani, mindkét mérkőzésen az ellenfél nyert. A Debrecen SI ellen 17-16, a Kecskeméti Sportiskola pedig 20-18 volt. Az első meccsen sok hibát produkáltunk (22 kihagyott kapura lövés) és az ellenfél folyamatosan vezetett (a legnagyobb különbség a 26. percben, 14-9). Csapatunknak még sikerült visszatérnie a játékba, ez egy pozitív szempont, de az ellenfélnek sikerült egy gól előnyt tartani a mérkőzés végéig. Az MKC számára a legtöbb gólt Sallai Levente (4) és Hegymegi Dániel (4) szerezte. A második mérkőzés kezdettől fogva kiegyensúlyozottabb volt, de ugyanaz volt a probléma, mint az előző mérkőzésen, a kihagyott lövések (15 ezen a mérkőzésen). A legtöbb gólt Sallai Levente (5) és Hegyi Botond (4) szerezték. Meg kell jegyezzem, hogy csapatunkból különböző okok miatt (betegség, sérülés) hiányzott négy fontos játékos (Panyi Márk, Kriston Milán, Ádám Attila és Kis Richárd), ami meg is látszott csapatunk játékán.

DSC-SI – Mezőkövesdi KC 17-16 ( Félidőben: 10-8)

Mezőkövesdi KC – Kecskeméti Sportiskola 18-20 (Félidőben: 6-9)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •