Mozgalmas hétvégén vannak túl utánpótlás csapataink.

Elsőként serdülő, majd ifjúsági, szombaton U14-es és mindkét U9-es csapatunk lépett pályára.


SERDÜLŐ CSAPAT

Nagy feladat várt serdülő csapatunkra péntek délután Budapesten, ugyanis a legnagyobb rivális, a Kézilabda Sportakadémia Budapest otthonában léptek pályára a srácok.

Az egész héten nagyon komoly szakmai munka folyt a csapatnál, video elemzésekkel, taktikai és fizikai edzésekkel. Meg is lett az eredménye a befektetett munkának, ugyanis nagy fegyelemmel játszva sikerült óriási lépést tenni a cél -a bajnoki cím- felé.

A mérkőzés statiszikája IDE KATTINTVA lesz elérhető a jövő hét elején.

A mieink statiszikája: Bakó Bence 10, Bartók Ákos 4, Beller Vencel 1, Csörgő Kristóf 6, Pap Benjámin 6, Sárosi Balázs 8, Török Levente 1.

Drizner Péter így értékelte a meccset: “Gratulálok a csapatnak a legnagyobb rivális otthonában aratott győzelemhez. Egész héten erre a mérkőzésre készültünk, a szokásos labdás és konditermi edzések mellett három videóelemzés is szerepelt a programban. Örömteli volt, hogy az első 20 percben a támadójátékunk szinte hibátlan volt, a csapat tartotta magát ahhoz a játékfelfogáshoz, ahhoz a taktikához, amit megbeszéltünk, mert tudtuk, hogy ez ellen a csapat ellen így kell játszani.Az ellenfél kettős emberfogással próbálkozott ezután, ami megváltoztatta természetesen a játék dinamikáját, de szerencsére a második félidőben már volt kapusteljesítményünk is, így megérdemelten nyertünk.”

IFJÚSÁGI CSAPAT

Majdnem egy időben került megrendezésre a serdülő és az ifjúsági csapat meccse, ezen sajnos nem tudtunk változtatni hétközben sem, némi rugalmasság hiányzott.

Nem estünk azonban kétségbe, Jóga Andrást nagyvonalúan elengedte az iskolai rendezvényről az intézmény igazgatója, amelyet ezúton is köszönünk. Így az ifi csapatunkkal ő utazott Dunakeszire, ahol erre a csapatunkra is igen kemény csata várt.

Ősszel, érdekes körülmények között, nagyot küzdve, az utolsó pillanatban lőtt Szabó góllal mentettük döntetlenre a meccset. A dunakeszi csapat már akkor megígérte, hogy hazai pályán legalább 10 góllal fognak győzni, mert annyi a reális különbség a két csapat között. Nem akarunk előre szaladni, de nem lett igazuk.

A meccs elejétől fogva gólpárbajt vívtak a csapatok, felváltva estek a gólok. A mieink közül főleg Gulácsi és Szabó volt elemében, illetve Tengeri Martin játszott különösen jól. A kapuban Pelyhének voltak jó periódusai.

Jóga jól meccselt a hírek szerint és az eredmény is ezt támasztja alá, ugyanis nemhogy 10 gólos hazai győzelem nem született, de a mieink 33-32 arányú győzelmet arattak.

A meccs statisztikája IDE KATTINTVA érhető majd el jövő hét elején.

A mieink góldobói: Czeglédi Nándor 1, Gulácsi Bálint 11, Szabó Dániel 13, Tengeri Martin 5, Tóth Arnold 1, Tóth Gergő 2

Jóga András így látta a meccset: “Jól kezdtük a mérkőzést, sok szép megoldást választottunk támadásban, a félidő végére a védekezés is összeállt. Sajnos a 2.félidőt kicsit lassabban kezdtük, szerencsére időben ébredtünk így újra vissza tudtunk jönni a mérkőzésbe. A 32 kapott gól ellenére jól működtünk védekezésben és kapuban is. Gratulálok a srácoknak, szép teljesítményt nyújtottak. Köszönöm Nekik az élményt!”

FU14

14 év alatti fiú csapatunk ezen a hétvégén Nyíregyházán szerepelt, a Kulcsár Anita régió alsóházi rájátszásában.

Jóga András tanítványainak ellenfelei a mai napona Gézengúz UKC és a Hajdúböszörmény gárdája voltak.

A kalocsai csapat ellen játszották a srácok az első meccset, a statisztika IDE KATTINTVA érhető el.

A második meccsen a böszörményi U14-es csapat várt a mieinkre. A mérkőzés pályán elért eredménye alapján a mieink vereséget szenvedtek, azonban a hajdúsági gárda nem tudta kiállítani az elvárt minimális játékos számot, így a végeredmény 10-0-ás kövesdi győzelemmel került a tabellán jóváírásra. Az pályán elért eredményhez kapcsolódó statiszika IDE KATTINTVA érhető el.

Jóga András így élte meg a mai napot a pálya szélén: “Az első mérkőzésen koncentráltan és higgadtan játszottunk, voltak szép megoldások, csapatként működtünk. A második mérkőzésen, álmosabban mozogtunk, végig futottunk az eredmény után, védekezésben voltak hiányosságok. Összességében két jó mérkőzést játszottunk. Dolgozunk tovább. Gratulálok a srácoknak!”

FU9 és LU9

Ezekben a korosztályokban még eredmény számolás nélkül zajlanak a meccsek. Csapataink – Panyi Loránd (FU9) és Horváth Loránd (LU9) – ebben a fordulóban Sárospatakon léptek pályára.

A fiúk a Bőccsel és az Alsózsolcával, a lányok pedig a Putnok és a Fehérgyarmat együttesével találkoztak. Mindkét nem csapatai szépen szerepeltek, az edzésen elsajátított dolgokat viszontláthatták az edzők, így mindenki elégedett volt.

 •  
  82
  Shares
 • 82
 •  
 •  
 •  
 •  
 •