Első régi-új igazolásunk Kovács Bence átlövő posztra érkezett a PLER csapatától, továbbá Veres Balázs irányító posztra igazolt hozzánk Ózdról. Végül kapus poszton a Komló együttesétől érkezett Szilágyi Benjamin. Jövőbeli terveikről, céljaikról kérdeztük őket.

” Előző klubbommal május végén derült ki, hogy nem sikerül a megállapodás. Csapatot kerestem Kövesd, pedig balátlövő posztra játékost, így egyeztek a szálak.

Tavaly a saját bőrömön tapasztaltam, hogy ez az összevont bajnokság már sokkal erősebb, mint korábban és négy kieső van. Szeretnénk minél több meccset megnyerni, de szerintem, ha tisztes távolságból elkerüljük a kieső zónát elégedettek lehetünk. Mindent megteszünk a pályán, bízom benne, hogy a közönség és a szurkolók segítségével sikerül elérni a céljainkat! Hajrá Kövesd! ” – Kovács Bence, a Mezőkövesdi KKFT játékosa

” Veres Balázsnak hívnak 24 éves vagyok. Gyöngyösön ismerkedtem meg a kézilabdázással, ahol a korosztályokat végigjárva lehetőséget kaptam bemutatkozni az NB1-es csapatban is. Ezután a hatvani csapatnál töltöttem el 2 évet majd az előző 2 szezonban Ózdon játszottam.

A fejlődésem szempontjából úgy éreztem, hogy váltanom kell, új kihívásra volt szükségem. Úgy gondolom, hogy mindenképp előrelépés lesz a pályafutásom szempontjából az előttem álló időszak. Nagyon örülök, hogy létrejött a nyár folyamán a megállapodás a Mezőkövesd csapatával.

Úgy gondolom egy nagyon jó csapatba kerültem, sok fiatal játékossal. Új játékosként igyekszem beilleszkedni és meghálálni a bizalmat. Én és a csapat is mindent megteszünk, hogy a kitűzött célt el tudjuk érni a bajnokságban. A játék mellett szeretnék minél többet tanulni és tapasztalatot szerezni az edzői pályán. ” – Veres Balázs, a Mezőkövesdi KKFT játékosa

” Komló csapatától érkeztem ide Mezőkövesdre.

Célunk az 1-8 helyezések egyikét elérni a bajnokság során. Sikerült egy jó csapatot összeállítani, ami el tudja érni a megadott célokat, és azért választottam Mezőkövesdet, mert itt a jó szakma és csapat mellé társul egy kiváló szurkolói tábor is.

Célom, hogy egy meghatározó, stabil játékos legyek. ” – Szilágyi Benjamin, a Mezőkövesdi KKFT játékosa

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •