A Kezdődobás sportnépszerűsítő programnak a hétvége folyamán Mezőkövesd adott otthont. A programban a legkisebb korosztályok vesznek részt. A 2022/23-as szezontól kezdve a Sulikézi Fesztivál program keretén belül együttműködés jött létre Szentistván és Szihalom általános iskoláival is, így még több gyermek ölthette magára Mezőkövesd színeit. A vezetőedzőket kértük, értékeljék a látottakat.

Pajor Péter, U8-U9 Mezőkövesdi KC – Szihalom

” A legutóbbi megmérettetésre hazai pályán került sor. A rendezvényre a korábbról már ismert csapatok látogattak el. A gyerekek az edzésen tanultakat jól alkalmazták, nagyon ügyesek és eredményesek voltak. Gőzerővel készülünk a következő mérkőzésekre, melyeknek ismét Eger lesz a házigazdája. ”

Csajbók Tamás, U8 Mezőkövesdi KC – Szentistván

” 2023. április 15-én a mezőkövesdi városi sportcsarnokban mutathatták meg tudásukat a korosztály játékosai. 1 hónappal az egri forduló után sok mérkőzés és szép számú közönség fogadta a csapatokat. A gyerekeken már jobban látszott a “rutin” ügyesek voltak, és gyorsan alkalmazkodtak a körülményekhez. A játékuk a korábbiakhoz képest felszabadultabb volt, hasznos segítői voltak egymásnak. A mérkőzések nagyon jól sikerültek, szépen termeltèk a gólokat, nagyon sok pontos átadást és nagyszerű lövéseket láthattunk tőlük. A nyolc hónapnyi edzésmunka kezd visszaköszönni a mérkőzéseken, amit minden, a meccsre kilátogató láthatott. Köszönöm mindenkinek a részvételt, a segítséget a szülők odaadó munkáját. Hajrá MKC! Legközelebb Egerben találkozunk május 7-én a 3. fordulóban. ”

Duchony Tímea, U8-U9 Mezőkövesdi KC

” Április 15-én hazai pályán szerepelhettek legfiatalabb csapataink. A gyerekek már nagyon várták a mérkőzéseket. Lányok reggeli mérkőzése döcögősen indult, a meccsen végig pontatlanok voltak a lövések. A második mérkőzésen azonban már szépen, felszabadultan játszottunk, az edzéseken tanultakat alkalmaztuk. A fiúk játéka végig magabiztos volt. Az egyéni megoldások szépen sikerültek, és csapat szinten is ügyesen összejátszunk. Nagyszerű volt a szervezés, köszönjük a szülőknek, rokonoknak a biztatást!”

Szabó Lilla, U9 Mezőkövesdi KC

” A hétvégén hazai pályán léphettek pályára a lányok. A kezdeti izgalom hamar elillant, szépen kezdtek ráhangolódni a mérkőzésre. Külön öröm volt számomra, hogy a kisebbektől is egyre többet és többször látom vissza az edzésen tanult és kért dolgokat, akár támadásban, akár védekezésben is. Igaz, ebben a korosztályban nem számolják az eredményt, de mindkét mérkőzésről elmondható, hogy igyekezett mindenki a legjobb tudása szerint játszani. Köszönöm a kilátogató szülőknek a szurkolást! Dolgozunk tovább, hajrá MKC! ”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •