Felnőtt csapatunk a bajnokság 7. fordulójában a Vecsés csapatával mérkőzött meg a 2 pontért. A találkozó első félidejében fej-fej mellett haladtak a csapatok. A második félidőre 12-12-es döntetlennel fordultak. A mérkőzés végéhez közeledve a hazai csapatnak sikerült 2,3, végül 4 gólos előnyre szert tenniük, amivel mér nem tudtunk megbírkózni. A találkozó 32-27-es hazai győzelmet eredményezett. Drizner Péter vezetőedző értékelte a látottakat.

” Értékes két pontot hagytunk Vecsésen és sajnos az a legnagyobb baj vele, hogy úgy érzem, hogy szinte tálcán kínáltuk ezt a mérkőzést az ellenfelünknek. Az első félidőben szinte csoda, hogy döntetlen volt az állás, a játékunk sajnos már ekkor sem működött.A második félidő sokáig fej-fej mellett haladt, aztán volt legalább 5-6 súlyos hibánk, ami miatt a végjátékba úgy mentünk bele, hogy látótávolságon kívül volt az ellenfél. Ott még kockáztattunk, ami most nem jött be, így lett ez a viszonylag nagy különbség a végére. Hétfőn hosszabban át kell beszélnünk a történteket, mert jövő héten a Győr át fog gyalogolni rajtunk, ha ugyanezeket a hibákat ismét elkövetjük. ”

Vecsési KKFT – Mezőkövesdi KKFT 32-27

VKKFT: Szász Imre, Balogh Ádám (kapusok) , Vrhovina Dominik János, Nyéki István 2 , Székely István 1 , Zakics Bence 3 , Antal Máté 5 , Angebrandt Ákos 7 , Czabán Márton 4 , Mátrai Gergő, Zalai Balázs 4 , Marcsek Gabor 1 , Nagy Tamás, Horváth Dániel 3 , Kiss Péter 2 , Hutvágner Áron.

Kiállítások: 4 perc

Hétméteresek: 1/1

MKKFT: Ulicsinyi Péter, Szilágyi Benjamin (kapusok) , Jancsó Nándor, Kovács Bence 7 , Sárosi Balázs, Vincze Péter 2 , Nyitrai János, Horváth Loránd László, Boda Tamás Márton 1 , Kátai Richárd 2 , Szabó Dániel 6 , Nagy Ádám 1 , Dócs Árpád 1 , Dobi Sándor 3 , Bodnár Bálint 4.

Kiállítások: –

Hétméteresek: 1/1

A mérkőzés alakulása:

https://livescore.mksz.hu/32021190801/esemenyek

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •