14.00 órakor serdülő, 18.00 órától pedig felnőtt csapatunk vív presztízs csatát a HE-DO B.Braun Gyöngyös csapatával

Régi időket idéző kettős rangadó lesz a kövesdi sportcsarnokban szombaton.


Serdülő csapatunk a tavalyi évben 1 vereséggel teljesítette a feljutáshoz szükséges bajnoki cím megszerzését. Idén -talán picit még Drizner Péter vezetőedző elvárásait is túlteljesítve- robog gárda: a közvetlen riválisokat idegenben felülmúlva (Békés, Szeged), illetve a Fradit hazai pályán legyőzve, jelenleg veretlenül állnak a tabella élén és az utolsó forduló eredményétől függetlenül megszerezték az őszi bajnoki címet.

Evés közben jön meg az étvágy: jó lenne a clean sheet, veretlenül elmenni Karácsonyozni. A befektetett munka mennyiségét elnézve erre minden esélye megvan a Drizner – tanítványoknak. Legyünk őszinték, nem is lenne érdemtelen a dolog.

14.00 órai kezdettel várunk mindenkit szeretettel a Sportcsarnokba, hogy támogassuk a srácokat, hogy ezt a nagyszerű célt teljesíteni tudják.


Felnőtt csapatunk a hétközi kupafordulóban győzött Gyöngyösön, azonban ebből sok következtetést kár lenne levonni. Persze, duzzadnak az önbizalomtól a fiúk, bizakodva várja a szakmai stáb is a szombat esti meccset.

Csapatunkból mindenki egészséges, 100%-osan bevethető.

Komoly meccseket rendeznek amúgy még holnap: az Orosháza a Budakalászt fogadja, míg az Eger Vácra látogat. Egy esetleg győzelemmel nagyot léphetnénk előre, hogy elérjük a céljainkat.

A meccs 18.00 órakor kezdődik, a várható nagy érdeklődés miatt 16.45-kor nyitjuk a kapukat. Megkérjük a kedves nézőket, hogy csak azokra a helyekre üljenek le, amelyeken nincsen “Bérlet” felirat.

A sípot az Andorka Miklós – Hucker Róbert páros fújja majd.

Elővételes jegyvásárlási lehetőség itt!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •