Ifjúsági és serdülő csapatunk is legyőzte hazai pályán a Kecskeméti TE gárdáját. Izgalmakkal teli első félidőt láthattunk mindkét mérkőzésen. A második félidőben magabiztos játékkal, jól kihasználva helyzeteinket, feljavuló védekezés mellett zsebelhettük be a 2-2 pontot. Drizner Pétert és Zelei Botond vezetőedzőt kértük, értékelje a látottakat.

” Gratulálok a csapatnak! Az első 10 percet leszámítva úgy gondolom, hogy összességében jól játszottunk, illetve sikerült, illetve sikerült plusz pihenőket biztosítani azoknak a játékosoknak, akiknek még utánunk volt egy serdülő mérkőzése is. Emellett 2-3 játékosnak a csapatba való visszaépítésében is léptünk egyet előre. Remélem, hogy a következő meccsen már még összeszokottabban tudunk játszani és még jobban tudom használni a teljes keretet. Egyenlőre egy egész jó rajtot vettünk, de ez ugye semmit nem jelent. Ez csak 2 forduló volt, de azért jó látni, hogy meg fogjuk állni a helyünket ebben a mezőnyben. ” – Drizner Péter, vezetőedző

Férfi Ifjúsági I. osztály – kelet II. forduló

Agrinox Market-Mezőkövesdi KC – Kecskeméti Te-Piroska Szörp 33-22 (Félidőben: 16-10)

Agrinox Market-Mezőkövesdi KC: Senánszky Alárd Péter, Pelyhe Patrik 1 (kapusok) , Sárosi Balázs 8 , Czakó Dénes, Bakó Bence Norbert 4 , Gulácsi Bálint 3 , Csörgő Kristóf 13 , Vizi Hunor Levente 1 , Mező Balázs 1 , Dócs Árpád 1 , Hevesi Zsolt, Török Levente, Vincze Péter 1.

Kiállítások: 8 perc

Hétméteresek: 4/4

Mérkőzés alakulása:

https://livescore.mksz.hu/32021006867/esemenyek

” Gratulálok a csapatnak! Elég nagy teljesítmény volt. Megmondom őszintén, hogy ez egy nagy fordulat a múlthetihez képest, hiszen teljesen másik arcunkat láthattuk ma a pályán. Az a ritka tény állt elő, hogy 9 mezőnyjátékosunk szerzett gólt, tehát mindenki, aki pályára lépett. Ez azt gondolom, hogy nagyon ritka és ez mutatja a csapatnak az erejét, illetve azt, hogy mindenki bevethető és mindenki megállja a helyét ebbe az osztályba egy olyan csapat ellen, aki múlt héten megverte a Fradit. Ez mindenképpen egy nagy skalp. Voltak kifejezetten jó egyéni teljesítmények. Visszatért Mező Bence egy betegség után, ami azt gondolom, hogy sokat jelent a csapatszerkezeti szempontból, hiszen ő is elég távoli lövőnek számít. Bízom benne, hogy megmarad ez az arcunk, aztán folytatni tudjuk ezt a jó szériát. ” – Zelei Botond, vezetőedző

Fiú Serdülő I. osztály – kelet II. forduló

Mezőkövesdi KC – Kecskeméti TE-Piroska Szörp 30-26 (Félidőben: 13-14)

Mezőkövesdi KC: Illés Nándor, Nick Márk Bendegúz (kapusok) , Czufor Mihály András, Lukács Zsombor 1 , Marczis László 1 , Vizi Hunor Levente 2 , Mező Balázs 3 , Orosz Levente, Dócs Árpád 9 , Szabó Patrik 3 , Mező Bence 1 , Pető Botond 1 , Vincze Péter 9.

Kiállítások: 2 perc

Hétméteresek: 4/4

Mérkőzés alakulása:

https://livescore.mksz.hu/32021007957/esemenyek

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •