Csapatunk tegnap a nemrég átadott monori Sportcsarnokban csapott össze a szintén újonc Vecsés csapatával.

Rövid, ám annál tikkasztóbb utazás után érkezett meg csapatunk Monorra, ahol ebben a szezonban a hazai meccseit rendezi a Vecsési SE kézilabda csapata. Nagy örömünkre a létesítmény légkondicionált, így bemenekültünk a trópusi hőség elől.

Buday Dániel vezetőedző nem akart különösebb terhet rakni a csapatra, így csak annyit kért előzetesen, hogy azokat a játékokat, amelyeket edzésen már gyakoroltunk, próbáljuk a pályán is megvalósítani.

Kapuban Tóth Koppány kezdett, csapatunk pedig védekezéssel indította a meccset. A ceglédi meccshez képest is már sokkal összeszokottabb csapat képét mutatta együttesünk, így teljes joggal mutatott szinte végig kövesdi előnyt a kijelző. Támadásban kifejezetten szép dolgokat mutattunk be, védekezésben pedig a középső 3-4 ember jó kis masszív falat alkotva tartotta távol a vecsési játékosokat.

A második félidőre aztán Pásztor váltotta Koppányt a kapuban, aki ott folytatta, ahol az első félidő végén a poszt-társ abbahagyta. A védelem is jól működött, így szinte észrevétlenül, de 10 gólos lett a kövesdi előny. Mindenki pályára lépett, ahogyan az egy edzőmérkőzés lenni szokott, Dávid Máté kivételével mindenki gólt is szerzett.

 

Vecsés SE – MKC   23:32  (13:18)

Vecsés: Vitáris, Kránitz (k), Simányi 1, Benmiloud 4, Marczinkó 2, Kökény 2, Takó 5, Vízler, Haszilló 2, Antal L. 4 (1), Antal M. 2, Spekhardt, Lendvay 1, Szabó   Vezetőedző: Nagy Károly

MKC: Tóth, Pásztor (k), Menyhárt, Kovács B. 4, Horváth 3 (1), Rodic 3, Zelei 2, Krivokapic 6 (1), Stankovic 4, Kovács P. 4 (1), Jancsó 1 (1), Jóga 4, Martins 1, Dávid   Vezetőedző: Buday Dániel

Büntetők: 2/1, illetve 4/4

Kiállítások: 6, illetve 8 perc

 

Buday Dániel így látta a meccset: “A második edzőmérkőzésünk volt, voltak nagyon jó periódusok, amiket meg is beszéltünk, gyakoroltunk előre. Látszódtak azok a hibák, amiken rengeteget kell dolgozni ennek a fiatal csapatnak. A győzelem mindig fontos, építi a csapatot és ebben a szellemben, ezzel a hozzáállással, ezzel az akarattal kell tovább dolgozni és akkor sok örömet okozhatunk szurkolóinknak!”

 

 

 

 

Aki szeretné, akár az egész meccset is megnézheti:

 

 •  
  40
  Shares
 • 40
 •  
 •  
 •  
 •  
 •