A bajnokság 13. fordulójában a Tata csapatával mérkőztünk meg a 2 pontért. Az első félidőben fej-fej mellett haladtak a csapatok, ám a félidőhöz közeledve sikerült 5 gólos előnyre szert tennünk. A második játékrészben a hazai csapat megkezdte a felzárkózást, de a 2 gólos különbség megmaradt. A mérkőzés hajrájában ugyan volt, hogy a két fél között csak 1 gólos volt a differencia, de a kövesdiek akarata érvényesült, így ezt az előnyt tovább tudták növelni. Az utolsó kövesdi találatot Jancsó Nándor szerezte a mérkőzés 59. percében. Drizner Péter vezetőedzőt kértük, értékelje a látottakat.

” Újabb fontos két pontot szereztünk, aminek az értékét növeli, hogy egyrészt voltak hiányzóink, másrészt elsősorban a második félidőben a játékunk is akadozott. Szerencsére a Tata is belehibázott sokszor, amikor lett volna lehetősége ledolgozni a hátrányát, így végül viszonylag simán, klasszikus végjáték nélkül sikerült nyerni. Jövő héten próbáljuk tovább nyújtani a jó sorozatunkat, de tisztában vagyunk vele, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz a mindig mindenkire veszélyes, jó játékerőt képviselő Békés ellen. ”

Tatai AC – Mezőkövesdi KKFT 26-30 (Félidőben: 13-18)

Tatai AC: Hajós Ádám, Hermann Ákos (kapusok) , Katus Bálint Szabolcs, Sárosi Ádám 2 , Vass Ákos Dániel 4 , Körtélyesi Zoltán, Schekk András 6 , Valler Kristóf Zoltán, Krancz Kolen, Tass Barnabás 1 , Kiss Martin 1 , Molnár Marcell 2 , Kreisz Márk 4 , Zatureczki Kevin 4 , Kretz Attila 1 , Gajdos Dániel 1.

Kiállítások: 8 perc

Hétméteresek: 4/4

Mezőkövesdi KKFT: Ulicsinyi Péter, Szilágyi Benjámin (kapusok) , Jancsó Nándor 5 , Kovács Bence 6 , Sárosi Balázs 4 , Nyitrai János, Veres Balázs 2 , Horváth Loránd László 1 , Boda Tamás Márton, Kátai Richárd 5 , Szabó Dániel 2 , Dobi Sándor 5 , Bodnár Bálint.

Kiállítások: 2 perc

Hétméteresek: 1/1

A mérkőzés alakulása:

https://livescore.mksz.hu/32021190954/esemenyek

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •