Felnőtt csapatunk 1 góllal felülmúlta a Rákosmente együttesét a bajnokság 17. fordulójában. Az első félidőt a kövesdi gárda kezdte jobban, sikerült 3-4 gólos előnyt is kiépíteni, de ez a különbség a félidőhöz közeledve elolvadt sőt, a hazai csapat át is vette a vezetést. A második félidőben fej-fej mellett haladtak a csapatok. A végjátékban újra a kövesdiek vették át a vezetést és meg is tartották a lefújásig. Az utolsó kövesdi találatot Dobi Sándor szerezte a mérkőzés 58. percében. Drizner Péter vezetőedzőt kértük, értékelje a látottakat.

” Jól kezdtük a mérkőzést, sikerült az első 10 percben egy viszonylag kényelmes előnyt kialakítani, amibe bele is aludtunk, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Jókor jött a szünet, mert az első félidő végére teljesen átvette az irányítást a Rákosmente. A második félidőben végig fej-fej mellett haladtak a csapatok, sem ők, sem mi nem találtunk igazán fogást a másikon. Az ötvenedik perc után könyörtelenül kihasználtunk pár ki nem kényszerített hibáját az ellenfélnek, aminek köszönhetően, bár nagyon hektikus volt az utolsó pár perc, de nem forgott igazi veszélyben már ekkor a győzelem. A játék az első fordulóhoz hasonlóan nem volt rossz, de még nem az igazi, bízom benne, hogy ez a siker lendületet ad a szombati első hazai találkozóhoz, ahol csak a két pont megszerzése lesz elfogadható. ” – Drizner Péter, vezetőedző

Rákosmente – Mezőkövesdi KKFT 29-30 (Félidőben: 13-12)

Rákosmente: Misinszki László Benedek, Andorka Gábor (kapusok) , Edényi Kristóf, Hódi Lóránd, Igali Gergő Ádám 5 , Kovács Bence, Bécsi Ádám 6 , Burony Bence 2 , Mándy Tibor Benjámin, Török Ádám Zsolt 5 , Fidel Dominik, Bóka Dominik 3 , Török Ákos Imre 1 , Horváth Csaba, Hrabák Miksa Zalán 7 , Szamos Marcell.

Kiállítások: 10 perc

Kizárások: 1

Hétméteresek: 4/4

MKKFT: Ulicsinyi Péter, Szilágyi Benjámin (kapusok) , Jancsó Nándor 1 , Kovács Bence 3 , Sárosi Balázs 1 , Vincze Péter 1 , Nyitrai János 1 , Veres Balázs 4 , Horváth Loránd László, Boda Tamás Márton, Kátai Richárd 4 , Szabó Dániel 6 , Dócs Árpád, Dobi Sándor 4 , Bodnár Bálint 5.

Kiállítások: 10 perc

Kizárások: 1

Hétméteresek: 3/3

A mérkőzés alakulása:

https://livescore.mksz.hu/32021191056/esemenyek

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •