Tartalmasan telt az őszi szünet közel 75 utánpótlás játékosunknak, akik edzőik vezetésével a Cserhátban edzőtáboroztak.

Jóga András, Mező Gábor, Zubai Gábor és Horváth Loránd irányításával edzések és különböző közösségi programok tették tartalmassá az ott töltött néhány napot.

Milyen korosztállyal vettél részt a táborban? Hány fővel érkeztetek a Cserhát völgyébe?

Horváth Loránd (HL): 29 játékossal, 2 szülővel és Mezei Pista bácsival mentünk a táborba. U10-11es és U14- es lányokkal.

Jóga András Roland (JA): Csapatommal, az U13-as bajnokságban szereplő gyerekekkel indultunk el. 15 fővel érkeztünk a Cserhát völgyébe.

Mező Gábor (MG): Fiú U11-12-es korosztály 13 fő.

Zubai Gábor (ZG): Fiú U15-ös korosztállyal 12 fővel.

Mi volt a program, amit el szerettél volna végezni? Mire akartad helyezni a fő hangsúlyt?

HL: A programba napi két edzés volt mind a két csoportnak, 1 kinti futás és erősítő jellegű, illetve 1 termi labdás edzés.

JA: A program főként labdás edzésekből állt, tudtunk új dolgokat gyakorolni. A fő hangsúly a csapat összekovácsolásán volt, csapatként kell működnünk, ehhez elengedhetetlenek az ilyen edzőtáborok.

MG: Állóképesség fejlesztés, labdás ügyesség fejlesztés, csapat összetartás.

ZG: Igazából a terem méretei miatt az 1:1 elleni és a 2:2 elleni támadas- védekezés gyakorlása volt a cél, illetve a domborzata táj adta lehetőségeket kihasználva a fartlek futásra fektettünk nagy hangsúlyt.

Sikerült elvégezni a tervezett munkát?

HL: Igen.

JA: Úgy gondolom, igen. Azt kértem a fiúktól, hogy vegyék komolyan az edzéseket, melyben partnerek voltak. Az edzések között szabad foglalkozás volt, mivel gyerekek még, könnyen feltalálták magukat.

MG: Sikerült elvégezni a tervezett munkát.

ZG: Minden téren hasznos volt a munka , a fiúk becsületesen nagy odafigyeléssel dolgoztak végig.

Milyen érzésekkel indultál haza a táborból? Ideálisak voltak a körülmények?

HL: Jó érzésekkel jöttünk haza, azt hiszem, mondhatom a lányok nevében is, mivel több gyerektől hallottam, hogy maradtok volna még pár napot. A körülmények teljesen rendben voltak, szállásunk nagyon jó volt, ételek is finomak voltak és a jó edzéshez való feltételek is rendben voltak. Csendes, nyugodt és szép környezetben voltunk és tudtunk edzeni.

JA: Fárasztó hét volt, de minden szempontból hasznos. Mindig jó itthon lenni, de nagy lehetőségnek tartom, ha picit kiszakadhatunk a mindennapokból. A körülményekre nem lehetett panasz, minden adott volt a munka elvégzéséhez.

MG: Szép környezetben, finom és bőséges ellátással, pozitív élményekkel érkeztünk haza.

ZG: Nekem személy szerint összességében nagyon tetszett minden . A szállás otthonos volt. Étkeztetés minősége és mennyisége kimagasló. A terem adta lehetőségek korlátoltak de utánpótlás játékosok számára kiváló.

A gyerekek jól érezték magukat? Az edzéseken kívül milyen kikapcsolódási lehetőségek álltak a lányok és a srácok rendelkezésére?

HL: Az edzések között szabadidőben pl. társasjátékoztunk, az udvaron labdáztunk, bújócskáztunk, számháborúztunk, sokat beszélgettünk, de volt olyan is, aki ezt az időt egy kis pihenéssel töltötte. Az egyik délután túrázni mentünk Hollókőre ahol tettünk egy kört az Ófaluban, utolsó este tábortüzet raktunk a gyerekekkel.

JA: A gyerekek nagyon élvezték a tábor adta lehetőségeket. Az edzéseken kívül, lehetőség volt kirándulni, egyik délután tettünk egy nagy sétát Hollókőre.

MG: A reggeli, illetve a délutáni edzéseken kívül, kirándulással, labdarúgással, csocsózással tölthették el az időt. A srácok nagyon jól érezték magukat és kérdésemre, jövőre is szeretnének jönni!

ZG: Én úgy gondolom , hogy mindenki tudta élvezni a tábort, nagyon sok kirándulási lehetőség van a környéken, illetve a szálláson is le tudják magukat foglalni a fiúk.

Horváth Loránd képei:

Jóga András képei:

Mező Gábor képei:

Zubai Gábor képei:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •