Felnőtt csapatunk 26-26-os döntetlent ért el a Budai Farkasok csapata ellen a tavaszi szezon első fordulójában. A találkozóról elmondható, hogy végig fej-fej mellett haladt a két csapat, jelentős előnyt egyik fél sem tudott kialakítani. A második félidőre 14-15-ös vendég vezetéssel fordultak. A második félidő felénél 2 gólos előnyre tett szert a Budai Farkasok csapata, ám ezt sikerült hamar ledolgozni, és a vezetést is át tudtuk venni. A mérkőzés hajrájában sikerült kiegyenlíteniük. Az utolsó kövesdi találatot Dobi Sándor szerezte a mérkőzés 58. percében. Drizner Péter vezetőedzőt kértük, értékelje a látottakat.

” Azt szokták mondani, hogy idegenben jó az iksz, ez nagyjából igaz erre a mérkőzésre is, bár a végén ha nem is sokkal, de inkább mi álltunk közelebb a győzelemhez. Valószínűleg Mezőkövesden ez meg is lett volna, ebben biztos vagyok én is, de inkább azzal kell foglalkoznunk, hogy a végjátékban ne adjunk ajándékokat az ellenfélnek, sajnos adtunk, nem is keveset. Ezek mind apróságok lettek volna a mérkőzés korábbi szakaszaiban, de az utolsó pár percben ezek nagyon komoly taktikai fegyelmezetlenségnek számítanak, amik nem férnek bele, ha egylabdás mérkőzést akarunk nyerni. Viszont rengeteg pozitívum is volt a mérkőzésen, amikre lehet és kell is építeni a következő hetekben. Külön köszönet a mérkőzésre kilátogató minden egyes nézőnek, szurkolónak, remek hangulatot varázsoltak az egri csarnokba. Bízom benne, hogy legközelebb már két ponttal tudjuk megajándékozni őket. ” – Drizner Péter, vezetőedző

Mezőkövesdi KKFT – Budai Farkasok – Rév 26-26 (Félidőben: 14-15)

MKKFT: Szilágyi Benjámin, Ulicsinyi Péter 1 , Illés Nándor (kapusok) , Jancsó Nándor 8 , Kovács Bence 1 , Vincze Péter 3 , Nyitrai János, Veres Balázs 4 , Horváth Loránd László, Boda Tamás Márton, Szabó Dániel 2 , Szabó Patrik, Dócs Árpád 2 , Dobi Sándor 5 , Bodnár Bálint.

Kiállítások: 6 perc

Hétméteresek: 3/3

Budai Farkasok – Rév: Nánási Lajos Bálint, Tóth Norman (kapusok) , Szeitl László Lajos 3 , Nagy-Jávori Bence, Csányi Csongor 2 , Vuleta Matej 3 , Szövérdffy Szabolcs, Csengeri Hunor 7 , Bodnár Géza, Pintér Balázs Árpád 3 , Kovács Áron 1 , Fekete Dávid 2 , Hutvágner Ákos, Bendicsek Ákos, Kende Péter Márk 5 , Puskás Milán.

Kiállítások: 6 perc

Hétméteresek: 4/4

A mérkőzés alakulása:

https://livescore.mksz.hu/32021191023/esemenyek

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •