10 utánpótlás korú játékosunk szerepel a 2023/2024-es évadban kettős játékengedéllyel NB II-es és megyei felnőtt bajnokságokban. A harmadosztályban nemrég zárultak le az alapszakasz küzdelmei. Ennek apropóján kérdeztük játékosainkat az eddigi tapasztalataikról.

Hevesi SE ( NB II. Női – C csoport 7. hely)

Varga Gréta ( irányító, 2 mérkőzés 3 gól ) és Vámos Eszter ( átlövő, 2 mérkőzés 1 gól ) február végétől csatlakoztak a Heves csapatához. Ezzel ők lettek a club lány utánpótlás vonaláról az első játékosaink, akik kettős játékengedéllyel NB II. -es női felnőtt bajnokságban szerepelnek.

” A tavaszi szezontól a Hevesi Sport Egyesületben mutatkozhattam be először, mint NB II-es játékos. Nagyon örültem a lehetőségnek, hiszen felnőtt szinten olyan játékosokkal állhatok egy pályán, akik segítségével úgy gondolom, hogy nagyon sokat tudok majd fejlődni. Az új csapattársak közé is véleményem szerint gyorsan be tudtam illeszkedni, ezáltal a meccsek keretein belül is mindig megtaláljuk az összhangot, aminek nagyon örülök! A pályán igyekszem mindig a maximumot nyújtani, a rájátszásban pedig törekedni fogunk arra, hogy a szezon végére minél magasabb helyezést érjünk el az alsóházban! Hajrá Hahoheves! ” – Varga Gréta

” A tavaszi szezontól már nem csak a Mezőkövesdi KC színeiben állok pályára, hanem kettős játékengedéllyel a Hevesi SE NB II-es csapatának mezében is. Nagyon örülök annak, hogy ennyi idősen lehetőségem van kipróbálni magam ezen a szinten! Bár hirtelen csöppentem ebbe az új társaságba, mégis azt érzem, hogy hamar megtaláltam a helyem. Kíváncsi vagyok arra, hogy mit hoz a jövő addig is pedig igyekszem a legjobb tudásom szerint kézilabdázni és segíteni a csapatot! Hajrá Hahoheves! ” – Vámos Eszter

VS Dunakeszi ( NB II. Férfi B – csoport 5. hely )

Nick Bendegúz (kapus, 10 mérkőzés 1 gól ) : Sajnálatos módon más NB II- es csapatok visszamondása miatt az utolsó pillanatokban tudtam csatlakozni a Dunakeszi VS csapatához. Már a bajnokság elején lehetőséget kaptam igen fontos mérkőzéseken és szerencsére tudtam is élni vele és mára a csapatban meghatározó a szerepem. Azt a célt fogalmaztuk meg a szezon előtt, hogy biztosan maradjunk bent az NB II – ben ezt már sikerült és harcolunk az alsóház megnyeréséért.

Füzesabonyi SC ( NB II. Férfi C – csoport 5. hely )

Bakó Bence ( átlövő, 13 mérkőzés 24 gól ) : Idén a Füzesabonyi SC színeiben kaptam lehetőséget az NB2-es bajnokságban, nagyon örülök ennek a lehetőségnek . A játékperceimben próbálom a legjobbat nyújtani és győzelemre segíteni a csapatot.

Orosz Levente (irányító, 12 mérkőzés 26 gól ) : Idén a Füzesabonyi SC színeiben van lehetőségem versenyezni az NB2-ben. Nagyon örülök, hogy játéklehetőséget kapok a felnőtt mezőnyben, mindig próbálom a legjobbamat nyújtani és élni a játékperceimmel!

Szabó Patrik ( szélső, 12 mérkőzés 11 gól ) : Ebben a szezonban a Füzesabonyi SC csapatában kaptam lehetőséget. A szezon első felében reális célnak láttuk a felsőház elérését, de sajnos ez nem jött össze. A szezon második felére az alsóházban való jó szereplés a cél. Ha lehetőséget kapok mindig próbálom a legjobbat nyújtani és élni vele.

Opus Tigáz Hajdúszoboszló ( NB II. Férfi D – csoport 1. hely )

Vereb Máté ( szélső, 3 mérkőzés 4 gól. A szezon korábbi részében az Acélváros KK csapatában 9 mérkőzésen 15 gól ) : Idén az NB2-es bajnokságok az Acélváros Kézilabda Sport KFT csapatánál kezdtem, ami a szezon felénél sajnálatos módon megszűnt. A szezon második felét pedig a ASK Hajdúszoboszló csapatánál kezdtem, ahol meg is nyertük az alap szakaszt és küzdünk tovább a felsőházban a minél fényesebb éremért.

Törökszentmiklósi Székács KE GÉF – PRO ( NB II. Férfi G – csoport 2. hely )

Dócs Árpád ( irányító, 8 mérkőzés 49 gól ) : Idén is a Törökszentmiklósi Székács KE GÉF-PRO biztosít játéklehetőség az Nb II.-es bajnokságban, itt megszeretném köszönni Szloska Krisztiánnak (Szlosinak), hogy bízik bennem! Az alapszakasz akadályait jól vettük, így a felsőházban harcolunk a bajnoki címért. Reális esélyünk van a bajnoki címre, ezért mindent megteszünk. Hajrá Székács!

Illés Nándor ( kapus, 1 mérkőzés ) : Szezoneleji térdsérülésem miatt sajnos idén csak egy NB II.-es meccsen tudtam játszani, de jövőre nagyon várom, hogy újra bizonyíthassak. ”

Hevesi SE ( B.A.Z. – Heves Vármegyei Férfi 12 forduló után 1. hely )

Czufor Mihály ( szélső, 7 mérkőzés 28 gól ) : Idén a Heves csapatát erősítettem a B.A.Z.-Heves megyei bajnokságban. Az első félévben hiba nélkül hoztuk a meccseket. Itthon a Kazincbarcika csapata győzelmet aratott ellenünk, de ezt utána Eger ellen ki is javítottuk. Próbáltam a lehetőségeim szerint a legtöbbet hozzá tenni minden meccshez. Hajrá Heves! ”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •