Gyökeresen változik meg a következő szezontól a jegy és bérlet értékesítési rendszer a hazai meccseinken.

Beléptetőrendszer, QR – kód, elővételes jegyvásárlás, internetes megoldások, bankkártyás fizetés – csak pár gondolat, amely ráillik a következő szezon jegy és bérlet értékesítésére.

Mind a meccsenkénti jegy árusítás, mind a bérlet értékesítés az internetre költözik. Részben legalábbis. Természetesen megmarad a helyszíni jegy eladás a meccsek előtt, de szeretnénk a szurkolói és a 21. század elvárásoknak megfelelni, így fejlesztünk. Az interneten természetesen elérhető lesz a bankkártyás fizetés is, amit sokan hiányoltak idén.

A megszokottak szerint lesz helyszíni jegy értékesítés is, itt azonban marad a csak készpénzes fizetés.

Első körben a bérletek értékesítését kezdjük meg, július 15. napjától. Az alap bérlet ára: 15 000 Ft, amely a tulajdonosát feljogosítja a Mezőkövesdi KC hazai mérkőzéseinek megtekintésére.

Idén egyéb -támogatói- bérletek megvásárlására is lehetőség lesz, ennek részleteit jövő héten hozzuk nyilvánosságra.

A bérlet értékesítéseknél is szeretnénk tekintettel lenni törzsszurkolóinkra: berlet@mezokovesdikc.hu e-mail címre várjuk azon jelenlegi bérlet tulajdonosaink jelentkezését, akik a következő szezonban is szeretnének a mostani helyükön ülni. (Elérhetőség, bérletes hely pontos meghatározása)

Azok sem szenvednek hátrányt persze, akiknek nehézkesebb az e-mail megírása: számukra a jövő héttől egy doboz kerül kihelyezésre a Sportcsarnok aulájában, ahol egy papírra írva leadhatják (hétköznapokon 8.00 – 20.00 között), mely helyet szeretnék megtartani: itt szükséges lesz valamilyen elérhetőség megadása is.

Mindkét formában (e-mail és dobozba dobott papír) július 14. 12.00 óráig van lehetőség lefoglalni az idei helyet. Aki addig nem teszi meg, másnaptól már csak az internetes felületen elérhető jegyekből fog tudni választani.

A támogatói bérletekről és a meccsenkénti jegyekről a következő héten fogunk minden információt megosztani.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •