Nem várt könnyű ellenfél a Csurgói KK csapatában a mieinkre a Magyar Kupa IV. fordulójában.

A somogyiak délelőtt 10 órakor keltek útra, a bajnoki ellenfelek közül ők is a legtávolabbihoz indultak el. Fél négy körül már a kövesdi sportcsarnokban nézték az U14-es csapatunk edzését Bencze József tanítványai.

Szállingóztak a mieink is, lassan, kicsit talán álmosan jött el 17.30, amikor is a csapatok nekiláttak a melegítésnek.

A Csurgóiak egy tatabányai vereség , a kövesdiek egy óriási, Gyöngyöstől elszenvedett pofon után próbáltak javítani.

A kedd este rányomta a bélyegét a nézőszámra is, bár ezen a díjmentességgel próbáltunk segíteni, több – kevesebb sikerrel. A Magico Ultras is alacsony létszámmal volt jelen, ennek ellenére próbáltak jó hangulatot teremteni, főleg a második félidőben.

A mieink magukhoz ragadták a kezdeményezést, sorba dolgozták ki a ziccereket, helyzeteket. A kapuban Győri Kristóf parádézott, szinte ragadt hozzá a labda. Összességében jól szórakozott a közönség, a mieink pedig sokkal magabiztosabban voltak, mint szombaton a Gyöngyös ellen.

A második játékrészben már 7 gól is volt az előnyünk, ami lassan olvadni kezdett. Kicsit kapkodóvá vált a játékunk is. Győrit Pásztor váltotta a kapuban, aki egymás után mutatta be a bravúrokat, mint azt megelőzően poszttársa. Az utolsó 5 percre kövesdi előnnyel fordultak a csapatok, amiből 3 gólt sikerült megtartani a meccs végéig. A végeredményt (28-25) Menyhárt Máté állította be.

Folytatás valamikor tavasszal, egy egyelőre ismeretlen ellenféllel szemben. Ami biztos, hogy a következő körben ott lesz a Veszprém és s Szeged, illetve már biztosan résztvevő a Ferencváros, a Balatonfüred, a Dabas és a Tatabánya is. Holnap még egy meccs van hátra, amelyen az ETO Szese gárdája fogadja a Budakalász együttesét.

 •  
  156
  Shares
 • 156
 •  
 •  
 •  
 •  
 •