Január második hétvégéjén a kassai kézilabda csapat korosztályos együtteseivel meccseltek csapataink!

Az U12, serdülő és ifjúsági korosztályban megrendezett páros meccsek színvonalas találkozókat hoztak, főleg az ifik meccsei voltak szikrázóan kemények.

Eredmények: /az első oszlopra kattintva a megfelelő sornál megnyílik a statisztika/

[event_list title=”” team=”0″ league=”0″ season=”0″ venue=”15″ status=”default” date=”default” day=”2018.01.14.” number=”6″ order=”default” columns=”event,teams,time,league” show_all_events_link=”0″ align=”none”]

 

Horváth Loránd így látta az U12-es meccseket: “Az első meccsen nehezen lendültünk bele a játékba, de így is sikerült 2 gólos győzelmet aratnunk. A második meccsen annak köszönhető a nagy arányú győzelem, hogy a kassaiak kevesen voltak és teljesen elfáradtak. Összességében jól sikerültek ezek a felkészülési mérkőzések, mindenki pályára lépett és tudtam forgatni a csapatot, megtudtam nézni a játékosokat olyan pozícióban is, ahol mondjuk eddig nem játszottak.”

 

Drizner Péter, a serdülő csapat játékáról: “Léptünk egyet előre csapatként is illetve jó pár játékos egyénileg is. Többektől olyan megoldásokat lehetett helyenként látni, amiket a világ minden pályáján megtapsolnak. Az pedig egy egészen különleges dolog, hogy egy péntek hajnali edzés ennyire visszaköszönjön vasárnap. Nagyon remélem, hogy a mai teljesítmény megerősíti a játékosokban a munka megtérülésébe vetett hitet és ez az edzésmunka javulását fogja maga után vonni.”

 

Padla József az ifi meccsekről: “Első felkészülési mérkőzéseinket játszottuk le a hétvégén, egy hetes felkészülést követően. A Kassa ifjúsági csapata kiváló felkészülési partnernek bizonyult. Az első mérkőzésen látszott, hogy délelőtt ritkábban játszunk meccset, a délutáni mérkőzés már sokkal magasabb színvonalúra sikerült hazai szempontból. A mérkőzések elárulták, hogy sok munka vár még ránk, mivel erőnlétben, taktikai és technikai dolgokban is van hova fejlődnünk. Csak pár hetünk maradt a bajnokság kezdetéig, addig néhány edzőmérkőzést még szeretnék lejátszani, hogy csiszoljuk mind a védekező, mind a támadójátékunkat. Köszönjük a Kassai csapatnak az edzőmérkőzést!”

 

Horváth Loránd értékelésével hamarosan bővítjük a bejegyzést!

 

 •  
  21
  Shares
 • 21
 •  
 •  
 •  
 •  
 •