Múlt héten csütörtökön ifjúsági és serdülő csapatunk is Balassagyarmatra látogatott.

A serdülők számára minden meccs óriási jelentőséggel bír a végelszámolás miatt, az ifik pedig felszállóágban vannak.

Balassagyarmaton mindig nehéz játszani: a csarnok olyan, mint egy konzervdoboz, erre még rátesz a közönség is, szóval, aki itt nyerni akar, annak vért kell izzadnia. Nem volt ez másként most sem.

Serdülő csapatunk meccsén a félidőben még döntetlen állást mutatott a kijelző, aztán a második játékrészben sikerült felépítenünk egy komolyabb előnyt, amelyet aztán a végéig sikerült is megőrizni (végeredmény: 19:26). Ezzel serdülő csapatunk tovább folytatja menetelését, a srácok egyelőre veretlenül állnak a tabella élén.

A következő fordulóban kemény kihívás elé néz csapatunk, ugyanis a legfőbb rivális otthonában szerepelünk: március 1.-én a Kézilabda Sportakadémia vendégeként lépünk parkettre.

Ifjúsági csapatunk számára is komoly kihívást jelentett a gyarmati vendégjáték, több szempontból is. Egyrészt Szabó Dániel és Tóth Gergő iskolai elfoglaltság miatt nem tudott a csapattal tartani, másrészt a Gyarmat itthon is megnehezítette a mieink dolgát.

A meccs aztán vissza is igazolta az előzetes félelmeinket: felváltva potyogtak a gólok, a két csapat bal átlövője valóságos gólpárbajt vívott egymással. A gyarmatiak balkettese végül 16 góllal zárt, míg a mi oldalunkon Gulácsi Bálint 12 gólt dobott.

A félidőben 1 gólos hazai előny állt a kijelzőn, azonban a második félidőben többen csatlakozni tudtak a megállíthatatlan Gulácsi mellé, így sikerült megfordítani a meccset és végül 2 gólos (28:30) győzelmet ünnepelhettünk.

Az ifi csapat következő ellenfele szinten március 1.-jén a Dunakeszi gárdája lesz.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •