Férfi Ifjúsági, Drizner Péter

” Ezzel a győzelemmel már 12 pontunk van, amit a bajnokság kezdetekor azonnal aláírtunk volna őszre. Most újra a középtávú csapatépítésnek tudunk szentelni pár mérkőzést, ezért is volt fontos, hogy nyerjünk Csepelen. Kicsit döcögős volt az első félidő, nem találtuk a távolságot, sokszor lövés helyett is más megoldást kerestünk, de szerencsére Pelyhe Patrik az egész mérkőzésen nagy tartást adott a csapatnak védéseivel. A második félidőben fokozatosan tudtuk növelni az előnyünket, a végén már pihentetni is tudtuk a szombati felnőtt bajnokit végigjátszó Csörgő Kristófot, ezek a pluszpercek sokat érhetnek a jövőben. Lassan szeretnénk megnézni a csapatot a legjobb 2-3 ember nélkül, hogy tisztább képet kapjunk a következő szezonnal kapcsolatban, de jelenleg még nem tartanak ott a serdülő korú játékosaink, hogy teljes meccset tegyünk rájuk ifiben, de ezért dolgozunk a hétköznapok során, hogy ez a pillanat minél hamarabb eljöjjön. ”

Csepel DSE – Agrinox Market – Mezőkövesdi KC 22-27 (Félidőben: 8-10)

Csepel DSE: Fehérvári Máté, Szerencsés Máté (kapusok) , Kuncz Márk 2 , Balogh Soma Levente 2 , Ruprecht Benedek 2 , Kanyik Barnabás, Tótfalusi Gergő, Skorka Kornél, Tóth Ambrus 1 , Stiller Botond, Papp Levente, Márkus Balázs 5 , Farkas Gergő 3 , Márkus Gergő 1 , Morvai Tamás 4 , Bencze Bendegúz 2.

Kiállítások: 8 perc

Hétméteresek: 5/5

Agrinox Market – Mezőkövesdi KC: Pelyhe Patrik József, Senánszky Alárd Péter (kapsuok) , Czakó Dénes 1 , Bakó Bence Norbert 1 , Gulácsi Bálint 4 , Csörgő Kristóf 8 , Vereb Máté Tamás 4 , Vizi Hunor Levente, Dócs Árpád 5 , Hevesi Zsolt 1 , Szabó Patrik 2 , Pető Botond 1.

Kiállítások: 8 perc

Hétméteresek: 2/1

Fiú U15, Marius Breazu

” A hétvégén Nyíregyházán folytatódott az U15-ös fiúbajnokság. Csapatunk könnyedén legyőzte a Tiszavasvárit és sokat izzadva legyőzte a második helyezett házigazda csapatot. A mieink nem akarták nagyon leküzdeni a tiszavasvári csapatot, amely szorgalmas, de nincs hol edzeniük, mert néhány hete kiégett a helyi csarnok, ahol az edzéseket tartották. A várakozásoknak megfelelően nehezebb volt a Nyíregyháza, amelyet az első meccsen háromgólos különbséggel sikerült legyőznünk, egy igazán borzalmas meccskezdés után. Most sem volt másképp, amikor az eredményjelző azt mutatta, hogy mindössze 3 perc és 7 másodperc játék után, 4-0-ra vezetett az ellenfél! A szünetig sikerült egyenlíteni (13-13), a második félidő első három percében pedig 18-13-ra vezettünk, ami döntő volt a végeredmény kialakításában. A bemutatott pontszám-ingadozások elsősorban fiaink védekező játékhoz való hozzáállásának köszönhetők. Amikor “aludtunk”, az ellenfeleinknek sikerült uralkodni rajtunk, ehelyett amikor a mieink sokkal agresszívebbek és határozottabbak lettek, akkor az eredmény nekünk kedvezett. Csapatunk továbbra is vezet a tabellán és a bajnokság ezen szakasza után is veretlen. Az őszi szezon utolsó tornáját két hét múlva, Hajdúnánáson játsszák, amikor az utolsó két helyezettel találkozunk. ”

Tiszavasvári Sportegyesület – Mezőkövesdi KC 21-36 (Félidőben: 10-18)

Mezőkövesdi KC – Nyíregyházi SN Kft I. 26-23 (Félidőben: 13-13)

Fiú U13, Mező Gábor

Az U13-as fiúk hétvégén a 4-ik bajnoki fordulójukon vettek részt, Hevesen. Az első mérkőzést az újabb játékosokat felsorakoztató Hatvan csapata ellen játszottuk. Sajnos nagyon álmosan, lassan és pontatlanul játszva kezdtünk ismét és a 4. percig 0-0 -át mutatott az eredményjelző! Időkèrés és számonkérés után aztán rend lett a fejekben és sima mérkőzés lett belőle. A második meccset a Balassagyarmat ellen játszottuk, amin az első játékból tanulva, végig kézben tartva a gyeplőt, magabiztosan nyertünk. Gratulálok a srácoknak! Sok mérkőzést kell még játszani a fiúknak, hogy ne kerüljenek ismét ilyen kellemetlen helyzetbe, hogy izzadnak a rossz kezdés miatt egy sokkal gyengébb ellenféllel szemben a saját dekoncentráltságuk miatt.

Mezőkövesdi KC – FC Hatvan Kézilabda 28-9 (Félidőben: 17-5)

Mezőkövesdi KC – Balassagyarmati Kábel SE 25-11 (Félidőben: 16-5)

Leány U13, Horváth Loránd

” Szombaton Kazincbarcikára utaztunk, ahol a Szalézi és az Eszterházy III. csapatával mérkőztünk meg. Mind a két mérkőzésen nagyon jól védekeztünk, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy sikerült megnyernünk mind a két mérkőzést. Támadásban voltak hibák, főleg az első mérkőzés első felében, de azután feljavultunk ott is és szép, kreatív megoldásokat láttam a pályán. Gratulálok a lányoknak!

Szalézi DSE – Mezőkövesdi KC 14-18 (Félidőben: 7-9)

Mezőkövesdi KC – Eszterházy Sc. III. 24-8 (Félidőben: 11-3)

Fiú U11, Panyi Loránd

” 11.21-én vasárnap fiú U11-es csapatunk Alsózsolcára látogatott bajnoki fordulóra. Ismét 2 mérkőzésen bizonyíthatták a fiúk, hogy az edzésen gyakorolt dolgokat mérkőzésen is tudják kamatoztatni. Az 1. ellenfelünk a Füzesabonyi fiatalok voltak, akik nehezebb falatnak bizonyultak. A második félidőben találtunk magunkra. A gyerekek kicsit tartottak ellenfelünktől és ez az 1.félidőben látszott is. A 2.mérkőzésen Hatvan fiataljaival mérhettük össze tudásunkat. Sikerrel véve az akadályokat, egyre szebb megoldásokat megvillantva játszottak a gyerekek. Hasznos hétvége volt! Sajnos 11 játékosból 5 beteg lett, ezért 2 fő segítségét kértem a még ifjabbaktól. Köszönöm az ő és szüleik segítő kezét! Első mérkőzésükön biztató dolgokat csináltak. Remélem legközelebb nem kell izgulnom a hiányzók miatt. Összességében a fiúkkal meg voltam elégedve, több jó teljesítmény is volt és mindenki hozzá tudott tenni a teljesítményünkhöz. A hibákat igyekszünk javítani! Hajrá MKC! ”

Picopack Füzesabonyi SC – Mezőkövesdi KC

Mezőkövesdi KC – FC Hatvan Kézilabda

Leány U11, Szabó Lilla

” Hétvégén Gyöngyösön került megrendezésre a következő bajnoki forduló. Az első mérkőzésen az Eszterházy csapatával találkoztunk, a második mérkőzésen a gyöngyösi lányokkal mérkőztünk meg. Az első mérkőzésen agresszívan, bátran játszottunk és születtek szép megoldások. A második mérkőzésen sajnos ” bealudtunk ” , hibát hibára halmoztunk, dekoncentráltan játszottunk. Összességében elégedett vagyok a lányokkal, a hibáinkból tanulunk, dolgozunk tovább! ”

Eszterházy Sc. I. – Mezőkövesdi KC

Mezőkövesdi KC – Gyöngyösi KK

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •