Férfi Ifjúsági, Drizner Péter

” Fontos két pontot sikerült itthon tartanunk, eddig minden a terv szerint megy a bajnokságban. Elkövettünk pár súlyos taktikai hibát, ezt most elbírtuk, de nem szabad ilyen esélyt adni az aktuális ellenfelünknek. Csörgő és Gulácsi nagyot játszott, kiemelkedtek a mezőnyből. ”

Agrinox Market – Mezőkövesdi KC – Dabas KC VSE 35-27 (Félidőben: 15-12)

Agrinox Market – Mezőkövesdi KC: Pelyhe Patrik József, Senánszky Alárd Péter, Varga István (kapusok) , Czakó Dénes 3 , Bakó Bence Norbert 1 , Gulácsi Bálint 8 , Csörgő Kristóf 18 , Vereb Máté Tamás 1 , Dócs Árpád 1 , Hevesi Zsolt, Szabó Patrik 1 , Pető Botond 2 , Török Levente.

Kiállítások: 6 perc, 1 kizárás

Hétméteresek: 6/6

Dabas KC VSE: Fazekas Ákos Ábel, Szikora Gergely (kapusok) , Erdélyi Bence 1 , Gáspár Viktor 2 , Szeleczki Lóránt , Balogh Tamás 2 , Lukács Soma 4 , Talabér Bertold 1 , Dupsi Dávid, Páni Márton András, Gáspár Kristóf 6 , Tóth Szabolcs 4 , Farkas Ádám 7 , Hábli Tibor.

Kiállítások: 8 perc

Hétméteresek: 4/4

Fiú Serdülő, Zelei Botond

” A tabellán 1 ponttal előttünk szerepelt a Dabas, számítottam rá, hogy kiélezett mérkőzés lesz, ami be is igazolódott. Az első félidőben rengeteg technikai hibát vétettünk, ezáltal a Dabas ellépett tőlünk. A mérkőzés kimenetele szempontjából fontos volt Dócs utolsó másodperces gólja. Azt kértem a fiúktól a legegyszerűbb játékokat vegyük elő és akármilyen helyzetből is, de jussunk el kapura lövésig, ugyanis mentális fölényben voltunk az ellenfél kapusával szemben. Ezt maximálisan sikerült végrehajtani, a védelmünk felkeményedett, megtaláltuk a legjobb összeállítást, jöttek a labdaszerzések, a kapuban pedig Illés Nándi extra teljesítményt nyújtott. Megdicsértem a fiúkat, hogy jól reagáltak az ellenfél védelmi rendszerének változtatásaira, nem tört meg a lendületünk. Több extra mellett voltak kifejezetten jó egyéni teljesítmények, így sikerült győzelmet aratnunk, ami nagyon fontos volt számunkra. Maximális dicséret illeti a csapatot, büszke vagyok rájuk, reméljük tudjuk folytatni a jó szériánkat. “

Mezőkövesdi KC – Dabas KC VSE 31-27 (Félidőben: 13-17)

Mezőkövesdi KC: Illés Nándor, Nick Márk Bendegúz (kapusok) , Fogas Márton, Vereb Máté Tamás 3 , Marczis László 1 , Vizi Hunor Levente 2 , Mező Balázs 4 , Orosz Levente , Dócs Árpád 4 , Szabó Patrik 3 , Safranka Zalán, Pető Botond 7 , Vincze Péter 7.

Kiállítások: 2 perc

Hétméteresek: 3/2

Dabas KC VSE: Berki Pál László, Berger Gábor (kapusok) , Kindla Ákos, Gáspár Viktor 5 , Balázs Soma, Nyilas Ferenc 2 , Varga Márton 1 , Talabér Bertold 7 , Dupsi Dávid, Kerle Gábor, Szeleczki Lóránt 7 , Mátrai Gergely, Simon Marcell, Banasák Antal 4 , Ács Barnabás Mózes 1.

Kiállítások: 8 perc

Hétméteresek: 2/1

Leány Serdülő, Horváth Loránd

” Hétvégén a Tokaj csapatát fogadtuk hazai pályán. Sikerült az elejétől kezdve dominálnunk a mérkőzést. Az igazsághoz hozzá kell tennünk azt is, hogy az ellenfél eléggé megfogyatkozva érkezett, de ez semmit sem von le a lányok teljesítményéből. Magabiztos, jó játékkal sikerült megszereznünk az első győzelmünket a serdülő bajnokságban, gratulálok a lányoknak! ”

Mezőkövesdi KC – Tokaji DSE 40-22 (Félidőben: 22-6)

Fiú U13, Mező Gábor

” A 3-ik fordulót az U13-as fiúk 2021. november 7-én játszották Salgótarjánban! Az első mérkőzést a házigazda ellen játszottuk. Már a “megszokott” módon lassan és sok-sok pici hibával, de végig vezetve nyerték meg a meccset a fiúk. Az öltözőben aztán megbeszéltük, hogy mit kellene tenni ezek ellen. A második meccset már tetszetős gyors játékkal, magabiztosan nagyon nagy gólaránnyal és sportszerűen nyertük meg. Gratulálok a fiúknak! Hajrá MKC! ”

Mezőkövesdi KC – Salgótarjáni Strandépítők KC 28-12 (Félidőben: 16-7)

FC Hatvan Kézilabda – Mezőkövesdi KC 5-45 (Félidőben: 3-21)

Leány U13, Horváth Loránd

” Szombaton az Eszterházy csapataival mérkőztünk meg. Az első mérkőzésen egy játékost nem sikerült megoldanunk, bárki állt vele szemben nem sikerült megállítanunk, ezért lett vereség a vége. A második találkozón nagyon jól teljesítettünk támadásban és védekezésben is, így egy magabiztos győzelmet sikerült elérnünk. Összességében gratulálok a csapatnak, a hibáinkat próbáljuk javítani a következő fordulóig. ”

Eszterházy SC I. – Mezőkövesdi KC 18-14 (Félidőben: 8-8)

Mezőkövesdi KC – Eszterházy SC. III. 23-15 (Félidőben: 13-6)

Leány U11, Szabó Lilla

” Az U11-es lányokkal Kazincbarcikán játszottuk a bajnokság következő fordulóját. Első mérkőzésünket az Eszterházy SC I. csapatával játszottuk. Jó tempójú, kiélezett mérkőzés volt. Dicséret illeti a lányokat, mert végig küzdve, egy percig sem lankadt a figyelmük. Amiket kértem tőlük igyekeztek betartani védekezésben és támadásban is egyaránt. Második mérkőzésünket a TFSE-Vámosgyörk csapatával vívtuk. Ellenfeleinken látszott, hogy nem rég ismerkedhettek meg a kézilabdázás világával. Büszke vagyok a lányokra, sikerült mindenkinek gólt szereznie és nem mellesleg becsületesen, szép játékkal, segítve az ellenfél játékosait is, egy “örömjáték” kerekedett a mérkőzésből. Összességében úgy gondolom, hogy mindenki hozzá tudott tenni a mérkőzésekhez, megyünk előre és bízom benne, hogy továbbra is kitart a lelkesedés! ”

Mezőkövesdi KC – Eszterházy SC I.

TFSE – Mezőkövesdi KC

Fiú U11, Panyi Loránd

” A hétvégén hazai pályán lépett pályára fiú U11-es csapatunk. Két ellenféllel mérhettük össze hol is tartunk az elkezdett úton. A meccseken már látható volt a fiúkon, hogy kezdenek összerázódni. Technikailag még sokat kell fejlődnünk, de csapatjáték szempontjából már láthatóak voltak biztató jelek. Helyenként egész szép megoldásokat is láthattunk tőlük. Mindkét mérkőzésen voltak védekezésben is és támadásban is jó megoldások. A 2. mérkőzésen szoros eredmény mellett is be tudták bizonyítani, hogy tudnak küzdeni- Az eddig eltelt 2 hónap munkája után büszke vagyok rájuk. Haladunk tovább az úton! Hajrá MKC! ”

SBS Eger Pásztorvölgyi – Mezőkövesdi KC

Mezőkövesdi KC – SBS Eger Hunyadi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •