Az alábbi cikkben olvasható a múlt heti utánpótlás mérkőzések értékelése edzőiktől.

Férfi ifjúsági, Drizner Péter:

” Csalóka a végeredmény, a húzóembereink jól játszottak az első félidőben, viszont a többiektől ennél sokkal több fog kelleni a jövőben. A bajnoki szünet után Szegedre látogatunk, ott sem eredményre fogunk játszani, mint ahogyan itt sem arra játszottunk. Viszont az azt követő Eger elleni mérkőzést meg kell nyernünk. ”

Agrinox Market – Mezőkövesdi KC – HE-DO B BRAUN Gyöngyös 23 -43 ( Félidőben: 17-22)

Agrinox Market – Mezőkövesdi KC: Pelyhe Patrik József, Senánszky Alárd, Varga István (kapusok) , Szabó Patrik, Gulácsi Bálint 7 , Vincze Péter, Dócs Árpád 7 , Bakó Bence Norbert 4 , Vizi Hunor Levente 1 , Török Levente, Czakó Dénes 3 , Hevesi Zsolt 1.

Kiállítások: 8 perc

Hétméteresek: 2/2

Fiú serdülő, Zelei Botond:

” Ha minden mérkőzés elején dekoncentráltak leszünk és laposak a védelemben, szezon szinten 6-8 pontot dobunk el magunktól, ami rengeteg. Voltak szép dolgaink, 19 lövésig jutottunk el beállóból, ami iszonyatosan ritka. A helyzetkihasználásról inkább nem beszélnék. Minden meccsünkön jól véd valamelyik kapusunk még úgy is, hogy rengeteg könnyű lövést adunk az ellenfeleknek, ezen kell változtatni. Sokak még mindig keresik önmagukat, de tudom és hiszem, hogy van legalább 3-4 játékosunk még, aki ha magára talál nagy segítség lesz a csapatnak. Örülök neki, hogy Pető Boti rálépett erre az útra, nagyon jól játszott, a többiektől is kellenek az ilyen teljesítmények, hiszen bennük van, ha ez megtörténik az ilyen meccseken nagyobb sanszunk lesz. ”

Mezőkövesdi KC – HE-DO B BRAUN Gyöngyös 32-36 (Félidőben: 17-17)

Mezőkövesdi KC: Illés Nándor, Nick Márk Bendegúz (kapusok) , Czufor Mihály András, Fogas Márton 1 , Lukács Zsombor 2 , Marczis László 1 , Vizi Hunor Levente 2 , Mező Balázs 10 , Dócs Árpád 7 , Szabó Patrik 1 , Safranka Zalán, Pető Botond 4 , Vincze Péter 4.

Kiállítások: 6 perc

Hétméteresek: 4/3

Leány serdülő, Horváth Loránd:

” Sajnos sikerült lemásolnunk a 2 héttel ezelőtti mérkőzésünket. 30-40 percig megint meccsben voltunk, aztán mintha nem is lettünk volna a pályán. Sajnálom a kilátogató szülőket, nézőket a második félidei teljesítményünk miatt. ”

Mezőkövesdi KC – Debreceni Sportcentrum SI 24-31 (Félidőben: 14-12)

Mezőkövesdi KC: Berta Lilla, Tóth Dorina (kapusok) , Bodnár Linda 9 , Elek Lídia 1 , Farkas Barbara 4 , Gulyás Dalma 2 , Hatvani Jázmin, Janka Noa, Nagygyörgy Lili 3 , Oláh Rebeka Linda, Szabó Szonja Szófia 2 , Valkó Viola, Vámos Eszter 3.

Kiállítások: 6 perc

Hétméteresek: 4/2

Fiú U14, Marius Breazu:

” U14 -es fiúcsapatunk vasárnap játszotta a második bajnoki fordulóját az első osztályban. Az első gyöngyösi mérkőzésen a házigazda csapattal találkoztunk, amely ellen nagyon jól kezdtük a mérkőzést, a különbség nem volt több egy gólnál, sem a Gyöngyös javára, sem a mi javunkra. A félidő végén kaptunk egy kiállítást, amit csak a játékvezetők láttak, így a házigazda csapat az első félidőben előnyre tett szert. A második félidőben a fiaink elméje teljesen más részekre repült, így a második félidőben már csak hat gólt szereztünk és sokkal nagyobb különbségű vereséget szenvedtünk, mint ami a két csapat közt van. Egy óra szünet után visszatértünk a pályára a csoportunk egyik legjobb csapata, a Békés ellen. Lehet, hogy a két mérkőzés közötti rövid beszélgetés pozitív eredményt hozott, mert ezen a második mérkőzésen csapatunk a játék minden fejezetében jobb volt, mint az ellenfél, így végül 5 gólos győzelmet arattunk. A pályán lévő mind a 14 játékos gratulációt érdemel, mindegyik hozta a maga hozzájárulását és segítette a csapatot ennek a szép győzelemnek az elérésében: Kriston Milán, Nagy Dániel, Kis Richárd, Hegymegi Dániel, Sallai Levente, Molnár Kristóf, Gulyás Bende, Bencsik Zalán, Panyi Márk, Tóth Balázs, Pető Zétény, Bene Patrik, Hegyi Botond, Korpás Róbert. ”

Mezőkövesdi KC – Gyöngyösi KK 15-24 ( Félidőben: 9-13)

Optimum Solar – Békési FKC – Mezőkövesdi KC 18-23 (Félidőben: 11-11)

Fiú U12, Panyi Loránd:

” Szombaton U12-es fordulón voltunk Füzesabonyban. Felemás érzésekkel tértünk haza. A mérkőzésen A füzesabonyi fiúk ellen sok hibával, helyenként szép megoldásokkal sikerült nyerni. A 2.mérkőzésen több, mint 2 óra várakozás után a Gyöngyösi fiúk ellen sajnos már nem sokat sikerült megvalósítani a terveinkből. Dolgoznunk kell tovább, van min javítani! ”

Mezőkövesdi KC – Füzesabonyi SC 31-18 (Félidőben: 17-9)

Mezőkövesdi KC – Gyöngyösi KK 12-24 (Félidőben: 6-12)

Leány U12, Szabó Lilla:

Vasárnap Füzesabonyban játszottunk bajnoki mérkőzéseket. Az első mérkőzésen a házigazda csapattal, a második mérkőzésen a Hatvan csapatával vívtunk meg. A Füzesabonyiak elleni mérkőzésen inkább még az álmosság volt jellemző, bátortalanul játszottunk, sok kimaradt helyzetünk volt. A második mérkőzésen már jóval felszabadultabban, szép megoldásokkal, higgadtan tudtunk kézilabdázni. Összességében elégedett vagyok a lányok teljesítményével, dolgozunk tovább és javítjuk hibáinkat. ”

Mezőkövesdi KC – Füzesabonyi SC 10-28 (Félidőben: 4-13)

Hatvani KSZSE – Mezőkövesdi KC 5-20 (Félidőben: 3-13)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •