A hétvégi utánpótlás mérkőzéseinkről az edzőink így értékeltek:

Fiú Ifjúsági – Drizner Péter:

“Sajnálom a csapatot, mert jól hajtottak, de a körülmények nem kedveztek nekünk. Bízunk a szerencsésebb folytatásban.”

Leány U13 – Mozer Előd:

“Az idei lány U13-as csapat tagjai tavaly két külön csapatban szerepeltek, így augusztusban leginkább a csapat létszáma és összetétele volt az elsődleges megoldandó probléma. Azóta ezt az akadályt sikerült megugranunk, s bár tavalyhoz képest abbahagyta jópár lány, jöttek helyettük újak. A helyzet ellenére tudunk megfelelő edzésszámmal és edzés létszámmal dolgozni. Az első forduló Salgótarjánban volt, ahol az egyik hazai csapattal, illetve a mezőkeresztesi lányokkal játszottunk. Az első meccsen 42-2-re sikerült győznünk, ami nyilván az ellenfélen is múlt, (véleményem szerint ők most kezdték el ezt a sportot űzni) de a lányaimat attól megilleti a dicséret, mert végig fegyelmezetten és koncentráltan játszottak. Talán a nagy arányú győzelemnek köszönhetően, talán a kora reggeli utazásnak vagy csak simán az én hibámból adódóan a második meccsen 5 góllal alul maradtunk. Mentek, hajtottak, küzdöttek a lányok, s bár szinte mindenkin láttam, hogy győzni akar, nem jöttek össze a dolgaink, se elől, se hátul. Kapus poszton az ellenfél kifejezetten jobb volt (már csak azért is mert nekünk nincs). Ezúton is, ahogy eddig is hirdettük, várjuk a 2008-2009-es lányokat, főként kapus posztra. Természetesen gratulálunk a Mezőkeresztesnek, ezen a játéknapon ők voltak a jobbak. Jövő hétvégén hazai pályán fogunk szerepelni, remélem hogy a szülők és a szurkolók is részt vehetnek az eseményen és kijön a csajokból az ami bennük van. “

Leány U15 – Horváth Loránd:

“Szombaton a Mezőkeresztes és a Füzesabony csapatával mérkőztünk meg. Az első mérkőzésen kicsit álmosan kezdtünk, de aztán magára talált a csapat és fokozatosan építettük az előnyünket, majd nyertük meg a mérkőzést magabiztosan. A második mérkőzésen az első félidőt talán túlizgulták a lányok, nem működött sem a támadás sem pedig a védekezés. Aztán a második játékrészre összeszedték magukat a játékosok és kemény védekezés mellett, támadásban is bátrabban, fegyelmezettebben játszottunk. Kevesen vagyunk, a második meccsen csere nélkül kellett játszanunk, sajnos ez nehezítette a helyzetünket, illetve az is hogy a két mérkőzést egymás után kell lejátszani. Gratulálok a csapatomnak, igazi harcosként küzdöttek!”

Fiú U13 – Mező Gábor:

“U13-as csapatunk 2020.09.27-én játszotta első bajnoki fordulóját Egerben. Az első mérkőzésünket az AKSC-BOKA (Alsózsolca) csapata ellen játszottuk. Ők egy eléggé statikus játékot játszottak, ami a mi játékunknak kedvezett, ezért viszonylag simán, 24-17-re nyertünk. A második meccsünket a GYÖNGYÖSI KK ellen játszottuk. Ők már egy gyorsabb játékot játszottak, de mégsem az a sebesség, amivel mi rendelkezünk. Mégis átvéve a lassabb tempót az első félidőben 4 gólos hátránnyal fordultunk. Rengeteg technikai hibával, kihagyott helyzetekkel sodortuk egyre nehezebb helyzetbe magunkat! A második félidőben a támadásunk sebessége, pontossága is javult, így ezt a mérkőzést is sikerült 14-12-re megnyernünk! Gratulálok a csapatnak, ugyanakkor aggasztó, hogy ennyire nehezen tudtunk mérkőzésbe lendülni!”

Fiú U15 – Marius Breazu:

“A hétvégén Alsózsolcán találkoztunk az idei bajnokság legerősebb ellenfeleivel. Az első mérkőzést a Nyíregyháza ellen vívtuk. Itt kiderült, a legnehezebb ellenfél mi magunk vagyunk. 30 percig vezettek ellenünk, támadásban görcsösen játszottunk, védekezésben bizonytalanok voltunk. Fél óra múlva sikerült kiegyenlítenünk és az utolsó percekben megmutattuk, hogy jobbak vagyunk ellenfeleinknél. A második meccsen, az Eger SBS ellen játszottunk. Nagyon jól kezdtünk, (a 14. percben 10–1) egy majdnem tökéletes első félidőt sikerült megvalósítanunk. Meg kell jegyezni, hogy a mezőnyjátékosok, akik a két mérkőzésen játszottak, legalább egy gólt szereztek, megemlítve a Vincze Péter – Marczis László párost. Habár az első négy forduló után az első helyen állunk a tabellán maximális pontszámmal, vigyáznunk kell arra, hogy a jövőben, különösen a felsőházban való részvétel érdekében kiküszöböljük a Nyíregyháza elleni mérkőzés első részében mutatott nagyon gyenge teljesítményünket.”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •