Az alábbi cikkben olvasható utánpótlás csapataink hétvégi mérkőzéseinek értékelése!

Férfi Ifjúsági, Drizner Péter:

” Jól játszott a csapat, fegyelmezettek voltunk. Kicsit több szerencsével hamarabb is eldönthettük volna a találkozót, de a győzelem az győzelem, amihez gratulálok a játékosoknak.”

Mező Gábor, Fiú U13:

” 2020. december 6-án U13-as fiaink Gyöngyösön játszottak bajnoki fordulót. Sajnos az U13-as keret még mindig hiányos, de így újabb két U12-es korosztályú játékos utazhatott az egy évvel idősebbekkel és mutathatta meg tudását mérkőzés szituációban! Ezúton gratulálok Gulyás Bende és Nagy Dániel játékosoknak akik bebizonyították, hogy hadba foghatóak az egy évvel idősebbek között is! Első mérkőzésünket a Füzesabony ellen játszottuk, ami végig szoros küzdelemmel zárult. Sajnos most mi maradtunk egy góllal alul, de egyáltalán nem vagyok elégedetlen a játékunkkal! A második mérkőzés már egy jóval gyengébb ellenfél ellen, a Salgótarján csapatával játszottuk! Itt megmutatkozott a két csapat közötti szintkülönbség, ezért ezt a meccset könnyed és helyenként tetszetős játékkal nyertük meg! Gratulálok a csapatnak és remélem a tavaszi fordulókban nem kell a keret problémákkal bajlódnunk! ”

Panyi Lóránd, Fiú U11:

” Mikulás napi ajándék! December 6-án az U11-es legényekkel vendégeskedtünk Egerben. Mikulás napján a csomagok bontogatása helyett az U11-es csapat 10 fővel vágott neki az előttünk álló 2 mérkőzésnek! Füzesabony ellen az 1.mérkőzésen már látszott, hogy egy ügyes ellenfél ellen is sikerülnek az edzésen gyakorolt dolgok! Így ez a nap jól indult számunkra! A 2.mérkőzésen a Gyöngyös volt az ellenfelünk, akiken még sosem sikerült felülkerekednünk! Eddig a napig! Most sikerült egy izgalmas mérkőzésen. Igazi csapatmunka volt! Külön köszönjük a csapat nevében, hogy az Füzesabonyi csapat buzdított bennünket. Nagyon sportszerűek voltak, jól esett a gyerekeknek! Köszönjük! Haladunk tovább az úton és igyekszünk javítani a hibákat. Büszke vagyok a fiúkra! Hajrá MKC! “

Mozer Előd, Leány U15:

” Amikor egy szoros első félidőt követően a második játékrészben 16 perc alatt 2 gólt tudsz dobni, majd a végén 4 perc alatt 6-ig jutsz, akkor szerintem a 4 gólos vereségnek örülhetünk. A 21 kapott gól rendben van az Ózd ellen, akik hazai pályán játszottak. Támadásban teljesen elfogytunk, ráadásul Varga Gréta megsérült, amit megérez a csapat. A Salgótarján ellen hoztuk a mérkőzés előtt kitűzött célt : túléltük. A nagyarányú vereség ellenére elégedett voltam a lányokkal. Csere nélkül, betegségekből visszatérve játszottunk egy ugyan hibákkal teletűzdelt, mégis jó hangulatú és parádés egyéni megmozdulásokat hozó meccset. Élvezték a csajok és mosolyogtak, ami adott helyzetben mindent felülírt. Köszönet illeti Sipos Éva tanítványait, akik a fölényüket érezvén sem adták le a szintet és megtiszteltek minket azzal, hogy végig rohamozták a meccset. Janka Noa dicséretet érdemel, mind játékszervezésben, mind egyéni helyzetfelismerések tekintetében nagyot ment. ”

Horváth Lóránd László, Leány U11:

” Kicsit szűkös kerettel érkeztünk Alsózsolcára, ahol az első mérkőzést a hazai csapat ellen vívtuk meg sikeresen. A második mérkőzésen a fizikálisan jobb erőkből álló és nagyon jól felkészített Füzesabonnyal játszottuk. Az első félidőben szépen helytálltunk, a másodikban viszont mintha elfelejtettünk volna kézilabdázni. A legnagyobb probléma a fejekben volt, de remélem ebből is tanultak a lányok. ”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategória: Csapatok