Az alábbi cikkben olvasható utánpótlás csapataink múlt heti mérkőzéseinek értékelése edzőiktől.

Férfi Ifjúsági II. osztály, Drizner Péter:

” Ezt a mérkőzést kötelező volt megnyernünk. Gratulálok a csapatnak! ”

Balassagyarmati Kábel SE – Agrinox Market-Mezőkövesdi KC 30-43 (Félidőben: 13-23)

Fiú U13, Mező Gábor:

” Az U13-asok vasárnap (11.22.) Füzesabonyban játszottak bajnoki fordulót. Sajnos ezt a korosztályt is sújtja a sok hiányzás, így azonban még egy újoncot Tóth Balázst is vihettem a fordulóra! Így ő is fiatalabbként játszhatott az idősebbek között! Az első mérkőzést a Kazincbarcika csapata ellen játszottuk, amin nagyon nehezen melegedett be a játékunk és rengeteg hibát követtünk el, de még így is 10 gólos különbséggel nyertünk. A második meccs a Gyöngyös csapata ellen volt, amin sokkal gyorsabban és nagy akarattal játszottunk, de sajnos a hibák így is megmaradtak! Sok helyzetet hagytunk ki és sajnos technikai hibákat is elkövettünk! Összességében sajnálom, hogy csak döntetlen lett az eredmény. Sokkal jobban hajtottunk és megérdemeltük volna a győzelmet! Gratulálok a fiúknak, a fiatalabbak ismét jól teljesítettek! Ezen a hétvégén is tanultunk a mérkőzésekből és sok tapasztalattal lettek gazdagabbak a játékosaim! ”

Kazincbarcikai KSE – Meőkövesdi KC 16-26 (Félidőben: 7-13)

Gyöngyösi KK – Mezőkövesdi KC 24-24 (Félidőben: 12-11)

Leány U15, Horváth Lóránd László:

” Vasárnap Salgótarjánba utaztunk, ahol a változások miatt végül a Pásztó és Ózd csapataival mérkőztünk meg. Az első mérkőzést magabiztosan hoztuk, de ez nem is mérvadó nekünk. Az ózdi csapatot szerettük volna elcsípni, fel is készültünk rá becsülettel. Ahogy vártam végig kiélezett volt a mérkőzés, a végén végül alulmaradtunk 2 góllal. Sajnos saját magunkat vertük meg, ennyi kihagyott helyzettel nem lehet mérkőzést nyerni, illetve többször voltunk emberelőnyben a pályán és ezeket sem sikerült kihasználnunk. Meg kell tanulni a lányoknak megnyerni egy mérkőzést, amíg fejben nem hiszik el és nem úgy állnak hozzá ezekhez a mérkőzésekhez, addig nem leszünk sikeresek. ”

Mezőkövesdi KC – Pásztói KC 26-17 (Félidőben: 14-7)

Lóci DSE – Mezőkövesdi KC 17-15 (Félidőben: 10-7)

Leány U13, Mozer Előd Máté:

” Az Eger csapata kimagaslónak számít ebbe a mezőnybe, de a 11 gólos vereséget túlzásnak érzem. Jobbak voltak, de nem ennyivel. Félidőben 2 gól volt közte, a vége sima lett. Én is benne vagyok, változtatni kellett, a teljes emberfogás is az egrieknek feküdt jobban. A Miskolc csapatával már játszottunk az ősszel. Ahogy akkor is, most is sikerült nyernünk. Valahol félúton vagyunk. Az Eger és a Gyöngyös kimagasló, a többi csapatnak nem szabadna problémát jelentenie számunkra. Rajtunk múlik, hogy beleállunk a munkába és felfele megyünk, vagy megelégszünk az átlag csapatok szintjével. Rajtam és mind a 15 játékosomon, egytől egyig. Aki nem áll be a sorba annak nem is lesz hova állnia. ”

Kiss és Társa-MKC – Eszterházy SC 26-37 ( Félidőben: 15-17)

Kiss és Társa-MKC – Miskolci VSC 34-25 (Félidőben: 12-8)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategória: Csapatok